platin mi? gümüş mü ?

fdfdfd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
51
0
0
Ankara
kızlar sevgilimin alyansı altın olmayacağı için kararsız kaldık platin mi yoksa gümüş mü yaptıralım diye. hangisi daha uzun ömürlü ve kullanışlı olur. gümüş istiyorduk ama onunda kararma durumunu düşündüğüm için içime pek sinmiyo aslında :S

Platin olabilir bence, gayet güzel platin yüzükler var ..

Çelik yüzük al canım hiç bir şey olmuyor. Ben 3 sene swatch düz alyans şeklinde çelik yüzük kullandım resmini koyuorum. Ne bir kararma ne bir bozulma çizilme hiç bir şey olmadı.

Şimdi söz yüzüğüm altın. 14 ayar ince bir model söz yüzüğü olduğu için ince olsun istedik. o bile yamuldu şimdi meşhur bir gümüş markasında altın rengi çelik yüzükler gördüm acaba nişan için alyansımızı öyle mi alsak diye düşünüyorum :44: çok güzel alyansa benzer çelik yüzükler var canım araştır bulursun. Mutluluklar..

hımm.. fikir için sağol arkadaşım..nerde gördün o alyansa benzeyen çelik yüzkleri. hangi markadaydı.

dinini baya baya yaşayan bir arkadaşım çok araştırarak ve çok hocalara ve diyanete danışarak erkeklerin altın takabileceği konusunu öğrenmiş.
kendi nişanlısında da altın yüzük var
siz de araştırın

bende araştırdım arkadaşım, ama erkeğin altın takması haram deniliyor hep. bu yüzden bizde altın almak istemedik

çok sacma beebeklerim altının erkeğe ne zararı olbilir safsata onlar :) :) altının nesi günah olabilir

bence gümüş en mantıklısı benimde nişanlım gümüş alıcak.gümüş kararsada formülü var nasılsa

bende gümüş alıcam kızlar hem sıkılma durumu hemde kaybetme durumu öngörülürse bari içim yanmaz çok güzel modeller var özel üretim yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…