Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar sevgilimin alyansı altın olmayacağı için kararsız kaldık platin mi yoksa gümüş mü yaptıralım diye. hangisi daha uzun ömürlü ve kullanışlı olur. gümüş istiyorduk ama onunda kararma durumunu düşündüğüm için içime pek sinmiyo aslında :S
Çelik yüzük al canım hiç bir şey olmuyor. Ben 3 sene swatch düz alyans şeklinde çelik yüzük kullandım resmini koyuorum. Ne bir kararma ne bir bozulma çizilme hiç bir şey olmadı.
Şimdi söz yüzüğüm altın. 14 ayar ince bir model söz yüzüğü olduğu için ince olsun istedik. o bile yamuldu şimdi meşhur bir gümüş markasında altın rengi çelik yüzükler gördüm acaba nişan için alyansımızı öyle mi alsak diye düşünüyorum :44: çok güzel alyansa benzer çelik yüzükler var canım araştır bulursun. Mutluluklar..
dinini baya baya yaşayan bir arkadaşım çok araştırarak ve çok hocalara ve diyanete danışarak erkeklerin altın takabileceği konusunu öğrenmiş.
kendi nişanlısında da altın yüzük var
siz de araştırın
kızlar sevgilimin alyansı altın olmayacağı için kararsız kaldık platin mi yoksa gümüş mü yaptıralım diye. hangisi daha uzun ömürlü ve kullanışlı olur. gümüş istiyorduk ama onunda kararma durumunu düşündüğüm için içime pek sinmiyo aslında :S