renkli ayakkabı konusunda ne düşünüyorsunuz? bej çok koyu olabilir; ama pudra rengi hoş durur gibi geldi.
canım hayırlısı olsun ömür boyu mutluluk dilerim.
benim nişan ayakkabım vera wang'ın bir modeliydi ve paltform topuktu. ben platform topukları çok seviyorum normal topuklu ayakkabıya göre çok daha rahat oluyor.nişan ayakkabımı özel günlerde çooook beğenerek kullanmaya devam ediyorum.
canım tam bembeyaz dilde
nasıl anlatcam bilemiyorum
yılan derisi gibi desenli olanları var böle pul pul görünüyo
onlardan 1-2 kişinin ayağında gördüm ayzın ama nerden aldılar hiiç bilmiyorum
gezerken tikkat ederim ama :)
görürsem ayzarım hemenceciik bayanssulusmile
canım bende pudra rengini çok beğeniyorum ama resim için beğendiğim pozlardan birinde gelinliği hafif kaldıracağım yani ayakkabı görünüyor bu nedenle güzel bi görüntü olmaz diye cesaret edemiyorumboshayallersmile
senin böyle bir poz düşüncen yoksa al bence çok şıklar çünkübayanssulusmile
bu platform topuk dediginiz dolgu topuk mu oluyor? biri resmini eklese
canim ayniyiz, bende 1.60, nisanlimda 1.85 :))
bu kötü duyguyu biliyorum o gün fazla göze batmamasi icin bende dolgu topuk yaptirmayi düsünüyorum..
merhaba kızlar, gelinlikçim damatla boy farkımızı azaltmak için platform topuk ayakkabı almamı önerdi. nişanlımla boy farkımız çok fazla (ben, 160 cm; o, 185 cm), yalnız önerdiği ayakkabı da inanılmaz yüksek, en az dört saat o ayakkabıyla nasıl yürüyeceğimi şimdiden düşünür oldum. sizce boy farkına rağmen normal topuklu giyeyim mi? platform çok mu rahatsız olur?
ufak bir de ekleme yapmak istiyorum. gelinlik ayakkabımı beyaz almayı düşünmüyorum. pudra rengi ya da pembe alacağım. ayakkabı pek görünmese de el çiçeğimle uyumlu olacak. sizce nasıl olur kaydirigubbakcemile3.
yegenımde aynı sorunu yasamıstı esıyle boy farkı coktu,bence dugun günü ayaklarına o kadar ıskence etme yuksek topuk normal ayakkabı al,saclarına boy farkını kapatacak bır model ver yegenım tepeden topuz yaptırmıstı baya kapanmıstı boy farkı.Yanı dagıt olayı saç ve ayakkabıya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?