Gelinlik Ayakkabısı platform topuklu gelin ayakkabısı

renkli ayakkabı konusunda ne düşünüyorsunuz? bej çok koyu olabilir; ama pudra rengi hoş durur gibi geldi.

canım bende pudra rengini çok beğeniyorum ama resim için beğendiğim pozlardan birinde gelinliği hafif kaldıracağım yani ayakkabı görünüyor bu nedenle güzel bi görüntü olmaz diye cesaret edemiyorumboshayallersmile
senin böyle bir poz düşüncen yoksa al bence çok şıklar çünkübayanssulusmile

benim de sevgilimle aramda 22 cm boy farkı var :))) platform giyerdim heralde benfisfisfis

canım hayırlısı olsun ömür boyu mutluluk dilerim.
benim nişan ayakkabım vera wang'ın bir modeliydi ve paltform topuktu. ben platform topukları çok seviyorum normal topuklu ayakkabıya göre çok daha rahat oluyor.nişan ayakkabımı özel günlerde çooook beğenerek kullanmaya devam ediyorum.

çok teşekkkürler :) artık ben de seviyorum platform topuklu ayakkabıları, çok rahatlar gerçekten. nişan için aldığım ayakkabıyı özel günlerde giyebiliyorum, çok yüksek topukluydu. ama işte düğün için, beyaz rengi olması kıstlıyor insanı, beyaz ayakkabı bir daha giymem herhalde. artık renkliden vazgeçtim, güzel duruyor; ama cesaret edemiycem :çok üzgünüm:

canım tam bembeyaz dilde
nasıl anlatcam bilemiyorum
yılan derisi gibi desenli olanları var böle pul pul görünüyo
onlardan 1-2 kişinin ayağında gördüm ayzın ama nerden aldılar hiiç bilmiyorum
gezerken tikkat ederim ama :)
görürsem ayzarım hemenceciik bayanssulusmile

canım tam bembeyaz dilde
nasıl anlatcam bilemiyorum
yılan derisi gibi desenli olanları var böle pul pul görünüyo
onlardan 1-2 kişinin ayağında gördüm ayzın ama nerden aldılar hiiç bilmiyorum
gezerken tikkat ederim ama :)
görürsem ayzarım hemenceciik bayanssulusmile

sağ ol canım benim opuyorumnanaktan

ben bugün ayakkabı almaya karar verdim. çok yüksek 15 pont, ama inanılmaz bir plaformu var. normalde giyme ihtimalim olmayan bir ayakkabı. ama ne yapayım, hem uzun görüneyim, hem inci beyazı olsun, hem de başka yerde de giyebileyim diyince olmuyor. bir seferlik olacak malesef, anı gibi saklarım artık, gelinlikle beraber :)

canım bende pudra rengini çok beğeniyorum ama resim için beğendiğim pozlardan birinde gelinliği hafif kaldıracağım yani ayakkabı görünüyor bu nedenle güzel bi görüntü olmaz diye cesaret edemiyorumboshayallersmile
senin böyle bir poz düşüncen yoksa al bence çok şıklar çünkübayanssulusmile

aslında çiçeğimi uyumlu bir renkte alırdım; ama malesef, pudra rengi ayakkabı bulunmuyor bu mevsimde. hatta açık renk bulmam bile çok zor oldu. abiye ayakkabı satan yerlerde bile aradığım ayakkabıyı bulamayınca vazgeçtim. beyaz olup da çok çook beğendiğim bir ayakkabı da olmadı, öyle çok güzel olmayan ama inanılmaz rahat bir model beğendim, düğün gecesi bu kararımdan pişman olmamam daha önemli diye düşünüp onu almayı planlıyorum.

bu platform topuk dediginiz dolgu topuk mu oluyor? biri resmini eklese
canim ayniyiz, bende 1.60, nisanlimda 1.85 :))
bu kötü duyguyu biliyorum o gün fazla göze batmamasi icin bende dolgu topuk yaptirmayi düsünüyorum..

bu platform topuk dediginiz dolgu topuk mu oluyor? biri resmini eklese
canim ayniyiz, bende 1.60, nisanlimda 1.85 :))
bu kötü duyguyu biliyorum o gün fazla göze batmamasi icin bende dolgu topuk yaptirmayi düsünüyorum..

aynı aynı benim durumum,ama en başından beri diyorumiseneye evleneceğim,gelinlik altına platform arıyorum resim koyun lütfensempatiksalakcinni

bence renkliler cok cici oluyor
kuzenimin bi arkadası acık mavi kullanmıs resimlerini gördüm
cok hosuma gitti gelinligini kaldırıp poz vermiş
ayrıca gelinligin arkasındada mavi kurdele gecirilmişti serit seklinde
damatta mavi papyon takmıs ben cok begendim gelin cicegide maviydi bende böyle bişeyler dusunuyrm

söyledigim gelinlik ve ayakkabılar

Eklentiler

• $61089_704538941520_36913963_43975189_6266176_n.jpg
    $61089_704538941520_36913963_43975189_6266176_n.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 156
  • $62311_703640027950_36913963_43940197_595319_n.jpg
    $62311_703640027950_36913963_43940197_595319_n.jpg
    103,3 KB · Görüntüleme: 159
eklediğin için tşk ederim ama bu biraz radikal ben beyaz giyicemama aklımda bi fikir oluştu,en iyisi gelinlik kumaşından kaplatmak

evet gelinligin kumasından da olur ama pudra rengide cok tatlı durur diye düsünüyorum ben
yada ben böyle seyleri sevdigim için benim gözüme cok güzel gelmiştir belkide:)

merhaba kızlar, gelinlikçim damatla boy farkımızı azaltmak için platform topuk ayakkabı almamı önerdi. nişanlımla boy farkımız çok fazla (ben, 160 cm; o, 185 cm), yalnız önerdiği ayakkabı da inanılmaz yüksek, en az dört saat o ayakkabıyla nasıl yürüyeceğimi şimdiden düşünür oldum. sizce boy farkına rağmen normal topuklu giyeyim mi? platform çok mu rahatsız olur?

ufak bir de ekleme yapmak istiyorum. gelinlik ayakkabımı beyaz almayı düşünmüyorum. pudra rengi ya da pembe alacağım. ayakkabı pek görünmese de el çiçeğimle uyumlu olacak. sizce nasıl olur kaydirigubbakcemile3.

platforn topuk herzaman normal topuktan daha rahattır gnlük hayatta bile giyiyorum ben özellikleee platform alıyorum :3:

yegenımde aynı sorunu yasamıstı esıyle boy farkı coktu,bence dugun günü ayaklarına o kadar ıskence etme yuksek topuk normal ayakkabı al,saclarına boy farkını kapatacak bır model ver yegenım tepeden topuz yaptırmıstı baya kapanmıstı boy farkı.Yanı dagıt olayı saç ve ayakkabıya.

yegenımde aynı sorunu yasamıstı esıyle boy farkı coktu,bence dugun günü ayaklarına o kadar ıskence etme yuksek topuk normal ayakkabı al,saclarına boy farkını kapatacak bır model ver yegenım tepeden topuz yaptırmıstı baya kapanmıstı boy farkı.Yanı dagıt olayı saç ve ayakkabıya.

öneri için çok teşekkürler. yalnız platformla boy farkını büyük ölçüde kapattık, oldukça da rahat. rahatsız gelmeye başlarsa yedek ayakkabı da götürmeyi planlıyorum.

Son düzenleme:
Eşim 1.92 bende 1.75'im ama topukluyla yaklaşıyorum. Düğündede dert etmedim hiç zaten topukluyla dert edilcek bir fark kalmıodu.

Son düzenleme:
canım öncelikle tebrik ederim. platform topuklu ayakkabılar normal topuklu ayakkabılardan daha rahat. sadece taban kısmında değil ayakkabının ön kısmında da yükseklik oluyor. bu sayede sadece parmak uçlarında yürüyormuş gibi olmuyorsun. biraz kalın topuklu platform yaptırırsan düğün boyu rahat edersin. kuzenim de düğününde ayakkabıcının tavsiyesiyle almıştı platforma topuklu ayakkabı yaptırmışı normalde conversden başka ayakkabı bile giyemez hiç hissetmedim çok rahattı demişti. rahatlık açısından düşünceliysen kesinlikle öneririm.

bende ne zamandır arıyordum ,en son inci de buldum hem nişanda giyeceğim,daha sonra kaplatıp gelinliklede giyeceğim,hem masraftan hem stresten kurtulacağım:):8:

Back