Gelinlik Ayakkabısı platform topuklu gelin ayakkabısı

SourOne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
54
0
36
İstanbul
merhaba kızlar, gelinlikçim damatla boy farkımızı azaltmak için platform topuk ayakkabı almamı önerdi. nişanlımla boy farkımız çok fazla (ben, 160 cm; o, 185 cm), yalnız önerdiği ayakkabı da inanılmaz yüksek, en az dört saat o ayakkabıyla nasıl yürüyeceğimi şimdiden düşünür oldum. sizce boy farkına rağmen normal topuklu giyeyim mi? platform çok mu rahatsız olur?

ufak bir de ekleme yapmak istiyorum. gelinlik ayakkabımı beyaz almayı düşünmüyorum. pudra rengi ya da pembe alacağım. ayakkabı pek görünmese de el çiçeğimle uyumlu olacak. sizce nasıl olur kaydirigubbakcemile3.

son dönemde opldukça moda renkli ayakkabılar bence güzel ve orjinal olur...
boy farkınıda dert etmee. zaten siz birbirinizi böyle sevmişsiniz. sizi tanıyanlar boylarınızı zatenn biliyorr...
sırff uygun duracaksınız die onca topuk bana komik geliyor. Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle giy bence. ben düğünümde babet giydim... kimseyide ilgilendirmezz.... o gün senin günün canım içinden geldiği gibi yaşaa.. etrafdan yorum yapan çok olacaktır. banada kabarık olmayan gelinlikmi olur canımm falan demişlerdi gayet güzelde oldu.... içinden geldiği gibi yaşa çünkü tekrarı yok...

ya burcucum aradaki fark 25 cm ama ....10 cm fılan olsa dert etme dicem ama ben olsam gıyerdım platform..tabi yine son karar senin canım öemli olan kalplerinizin beraberliği.

ya burcucum aradaki fark 25 cm ama ....10 cm fılan olsa dert etme dicem ama ben olsam gıyerdım platform..tabi yine son karar senin canım öemli olan kalplerinizin beraberliği.

kuzucum bende 170 im eşim 185. ben babet giydim. takılmam böyle şeylere... güya topuklu ayakkabı aldım düğüne gidene kadar sıkıldım ayy verin babetlerimi dedim hahaha... yani oda topuklu giyseee max benimki kadar olacak. neticede bu insanlar normalde de böyle geziyorlar. düğünde uysa bile insanlar bilmeyecek mi ayağında topukludan ötürü. yani kendin dert etmiyorsan kuzucum sorun yok. ama kimisi kompleks yapar üzüleceksen giy platform. ama çokkk yüksek olanları kaba duruyor. platformunda zariflerini tercih et derimmm... Şeniz

BurcuÖzge, nix çok teşekkürler. bu hafta platform topuklara bir bakıp deneyeyim diyorum. eğer rahat gelmezse, boy farkını dert etmeyeceğim. ya zaten normalde de aynı boy farkı var, topuklu ayakkabıyı nadiren giyiyorum. gerçi ne yalan söyleyeyim, aramızdaki fark biraz kapanınca daha güzel duruyor. en iyisi ayakkabı seçimine sevgilimi de götürmek değil mi kızlar? bakarım nasıl duruyoruz diye CADIARZU çok kararsızım çook. görmeden konuşmamam lazım herhalde böyle düşünüp duruyorum.

canım bizim boy farkımız o kadar olmadığı halde bende sözde platform giydim çünkü resimlerde falan nokta virgül gibi çirkin duruyor kısa gelin uzun damat. ayrıca platform çokta rahat oluyor ama bir şartla rugan olmamalı!!!
hatta ben şimdi o ayakkabılarımı kotların altına dışarı da giyiyorum çokta şık duruyorbayanssulusmile

Cnm ben nisanimda da dugunumdede platform topuklu ayakkabi giydim esimle boy farkimiz sizin gibi bence goruntu acisindanda rahatlik acisindanda iyi tavsiye ederim gelin ayakkabilari bolumunde ayakkabilar adli topikte platform ayakkabilara bakabilirsin cnm

bence platform normal topukludan çok daha rahat olur. bi de aranızdaki farkı azaltmak için yüksek bir topuz yaptırbilirsin

bende eşimle aynı sizin gibiyiz. boy farkımız fazla. ayrıca platform topuklar rahatsız edici değil. bende düğünümde platform giydim.öndede yükseklik olduğu için çok rahat oluyo. ben sabahtan geceye kadar giydim ve hiç bi sıkıntı çekmedim. bir de boy farkını kapatmak için saç modelini ona göre yaptır. topuzun ne kadar yüksek olursa o kadar boy farkı azalıyo.

SourOne ayakkabıyı kendin yaptırırsan yani ayağına göre yapılırsa hiç bir zorluk çekmezsin kaldı ki platform daha rahat olur ayrıca en çok da platform yakışır. Misal ben balo için yaptırmıştım 100-150 arası yapıyorlar Ankara'da. Ayağın cuk oturduğu için de 3 gün durabilirsin çıkarmadan.. Hatta gelinliğin kumaşından bile kaplanabilir. Detaylarını kendin ekleyebilirsin falan.

Son düzenleme:
ben de platform aldım fakat inanamadım normal topuklulara göre inanılmaz rahat bir ayakkabı.iç yapısı yumuşak olduğu içinmiş ben şahsen normal topuklu yerine platform tavsiye ederim

son derece rahat aykkabi platformlu aykkabilar siddetle tavsiye ederim boy farki varmis gercekten aranizda bence neden olmasin ;)

benımde nısanlımla aramda boy farkı var..bende platform topuklu almayı planlıyorum..hatta yavas yavas arayıslara gırdım ama denemedım henuz umarım rahattır..ve memnun kalırız..konunu takipteyım arkadasım..

Son düzenleme:
renkli ayakkabı konusunda ne düşünüyorsunuz? bej çok koyu olabilir; ama pudra rengi hoş durur gibi geldi.

Canım platform topuklu ayakkabılarr çoookkk çook rahat
normal topukluyla 2 saat dayanırsan
platform topuklularla 10 saat dayanırsın

ayrıca unutmuşum renkli ayakkabılar çok tatlı duruyooo :)ama biraz cesaret istiyo gibi
mesela ben inanılmaz beğeniyorum ama
daha tam emin olamadım giyebilirmiyim diye sempatiksalakcinni

Bu kadınlar kulubünü çok seviyorum ne arasam var.Bu platform ayakkabıları nerden alıyorsunuz kızlar ben kocaelindeyim de ,sitesi falan varmıkigamyoncuiremsu

ayrıca unutmuşum renkli ayakkabılar çok tatlı duruyooo :)ama biraz cesaret istiyo gibi
mesela ben inanılmaz beğeniyorum ama
daha tam emin olamadım giyebilirmiyim diye sempatiksalakcinni

evet cesaret istiyor. bu arada her yeri gezdim, kışın giyilebilecek pudra rengi platform ayakkabı zaten piyasada yok :) sonuçta kırık beyaz bakmaya başladım.

platform topuklu ayakkabıyı da denedim nihayet. dediğiniz gibi çok rahatmış, günlük bile giyilebilir :sm_cool:

Son düzenleme:
merhaba kızlar, gelinlikçim damatla boy farkımızı azaltmak için platform topuk ayakkabı almamı önerdi. nişanlımla boy farkımız çok fazla (ben, 160 cm; o, 185 cm), yalnız önerdiği ayakkabı da inanılmaz yüksek, en az dört saat o ayakkabıyla nasıl yürüyeceğimi şimdiden düşünür oldum. sizce boy farkına rağmen normal topuklu giyeyim mi? platform çok mu rahatsız olur?

ufak bir de ekleme yapmak istiyorum. gelinlik ayakkabımı beyaz almayı düşünmüyorum. pudra rengi ya da pembe alacağım. ayakkabı pek görünmese de el çiçeğimle uyumlu olacak. sizce nasıl olur kaydirigubbakcemile3.

canım hayırlısı olsun ömür boyu mutluluk dilerim.
benim nişan ayakkabım vera wang'ın bir modeliydi ve paltform topuktu. ben platform topukları çok seviyorum normal topuklu ayakkabıya göre çok daha rahat oluyor.nişan ayakkabımı özel günlerde çooook beğenerek kullanmaya devam ediyorum.

arkadaşlar lütfen ,düğünde giydiğiniz platformların resmini koyun,benim nette baktıklarımın altı şeffaf ondanmı bahsediyoruz,benimde platform almam gerekiyor ,yardım lütfeneyvahedigeldismile

Back