• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plastik cerrah Onur Erol yada Galip Ağaoğlu'na ameliyat olan varmı?

Çok yakın bir arkadaşım Onur Erol'a ameliyet oldu. 2 kere de revizyon yaptırdı ama hala görüntüde eğrilik var. Kusursuz değil ama doktorun sözünü dinlemedi, gerekli masajları yapmadı, kontrollerini aksattı.

Gördüğüm kadarıyla Onur Erol standart burun yapıyor. Deniz Akkaya'ya yaptığı gibi. Size yakışacağını düşünüyorsanız doğru adres.

selam, ben galip ağaoğlundan ameliyat günümü aldım. meme altı kesisi ile kas altına yuvarlak protez koyacak. ben fazla büyük istemediğim için (şuanki ölçüm 75 boyum 157 kilom 46) 200 cc ortalaması düşünüyoruz ancak operasyon sırasında bu değer 230 cc ye kadar çıkabilirmiş, operasyon sırasında deneme protezler ile asıl boya karar veriyormuş. sizin operasyonunuz oldu mu? sonuçtan memnun kaldınızmı? paylaşırsanız benimlede çok sevinirim

Selam kizlar

Amilyat oldunuzmu? Nasil memnunmusunuz?? beni bilgilendirirmisiniz?
Bende dr. galip beyde meme büyütme, karin bel ve bacaklardan yag aldirtmak istiyorum:)

Boyum 161cm kilom 60 :)

tabi paylaşırım benim ameliyatım 29 mayısta olucaktı aslında ama onur erol 27-30 arası barcelonaya gidiyomuş bu yüzden tarihim 2 hazirana alındı...benim burun+göğüs olucak..inşallah kazasız belasız atlatırım...
sanadamı memeucu kesisi önerdiler canım?

Miraculous, burun ameliyatini Onur Erol'a mi oldun? resim gorebilir miyim lutfen. Ben de Onur Erol ve Emre Ilhan arasinda kararsizim.

slm arkadaslar bende 1 nisanda ameliyat olucam .ameliyatımı galip ağaoğlu yapıcak bakalım nasıl olucak hayırlısı...galip beye ameliyat olan varsa bana bilgi verebilirmi acaba?...

Ameliyat oldunuz mu? Cevap verirseniz cok sevinirim. Cunku benim de cumartesi kendisiyle ameliyatim var.

Back