miraculous, doktorun neden damladan vazgeçti , ve seni nasıl ikna etti anlatabilir misin :)
slm arkadaslar bende 1 nisanda ameliyat olucam .ameliyatımı galip ağaoğlu yapıcak bakalım nasıl olucak hayırlısı...galip beye ameliyat olan varsa bana bilgi verebilirmi acaba?...
galip ağaoğlu ve onur erol aynı onep te çalışıyorlar fiyatları da aynı mı?
slm arkadaslar bende 1 nisanda ameliyat olucam .ameliyatımı galip ağaoğlu yapıcak bakalım nasıl olucak hayırlısı...galip beye ameliyat olan varsa bana bilgi verebilirmi acaba?...
Selam arkadaşlar bugün eşimle birlikte meme büyütme ameliyatı için İstanbul ONEP den Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Dr. Galip Ağaoğlu ile görüştük sizlere sorum Onep den dr.Galip Ağaoğlu veya Onur Erol beye ameliyat olanlarınız varmı varsa eğer olumlu yada olumsuz tecrübelerinizi burda bizlerle paylaşabilirseniz çok memnun olurum..Dr. Galip bey ameliyatın ortalama mafrafı için 6000 TL dedi sizlerin ki ne kadar tuttu? görüş ve tecrübelerinize ihtiyacım var yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
tabi paylaşırım benim ameliyatım 29 mayısta olucaktı aslında ama onur erol 27-30 arası barcelonaya gidiyomuş bu yüzden tarihim 2 hazirana alındı...benim burun+göğüs olucak..inşallah kazasız belasız atlatırım...
sanadamı memeucu kesisi önerdiler canım?
canım senin göğsünün şekli çok güzel dedi..yuvarlak sende damlanın verdiği doğal görüntüyü verir dedi..öyle diyince yuvarlak olcakmış işte bakalım ne çıkıcak:uhm:
tabiki de ikisinin fiyatı aynı değil..Hangi ameliyat için sordun bilmiyorum ama hangisi olursa olsun aralarında ciddi fark var..Ben burun ameliyatı için fiyatlarından haberdarım ortalama 4000 tl'lik gibi bir fark var iki doktorun arasında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?