Neden bu kadar zorladiniz? Normal dogum olsun diye?Kusurabakmayin ancak yazabildim. Evet pazartesi günü doğum oldu sagsaglim kavuştuk çok şükür.
Dogum hakkinda da bilgi vereyim.
Suni sancı verildi ama sancı her arttığında bebeğin kalbi 70e 80e düşüyordu çok denedik 8saat bu şekilde sancı çektim ama hiç olumlu ilerlemedi açılmam 2 de kaldı doktor eliyle açtı 5e cıktı ona rağmen bir tik daha açılmadı suyumu patlattılar yine olmadi gelmedi bebiş mecbur sezeryan girdim..
Kusurabakmayin ancak yazabildim. Evet pazartesi günü doğum oldu sagsaglim kavuştuk çok şükür.
Dogum hakkinda da bilgi vereyim.
Suni sancı verildi ama sancı her arttığında bebeğin kalbi 70e 80e düşüyordu çok denedik 8saat bu şekilde sancı çektim ama hiç olumlu ilerlemedi açılmam 2 de kaldı doktor eliyle açtı 5e cıktı ona rağmen bir tik daha açılmadı suyumu patlattılar yine olmadi gelmedi bebiş mecbur sezeryan girdim..
Bebisine kavustun artik hersey geride kaldi.. acini sancini dusunme :) misss gibi kokla bizim yerimizede.. Allah anali babali buyutsun gozun aydin olsun insallah
Geçmiş olsun, ikiniz de sağlıklıymışsınız. Güle güle büyüt bebeğini.
Neden bu kadar zorladiniz? Normal dogum olsun diye?
Ayy az kalmış seninde iyice son zamanlar hiç geçmek bilmez :)Amin kuzum :) nasip olursa 30 agustosta kucagimiza alacagiz bizde :) cook heycanliyim valla :)
Normal doğumişi gerçekten piyango. Benim oğlanın da açılma 4 cm olana kadar kafası kanala girmemişti. ama tam doğumdan önce bebeğin kanala inmesinin doğum anında okduğu, çatı muayenesinin gereksiz olduğuna dair bir doktorun konuşmasını dinlemiştim, o yüzden pek umursamamıştım. Hatta benimki son hafta pozisyon değiştirip diğee yöne dönmüştü. Yüzü yukarı bakıyordu aşağı bakması gerekirken. Doktorlar bazen yanlış yönlendiriyor mu desem, heyecan mı yaptırıyor desem bilemedim. Benim doktor çatıma bakmamıştı. Son hafta karında kasılma görünce açılma var mı diye bakmıştı kibarca 2 gün sonra doğurmuştum. Neyse geldi geçti, ağrılarınız geçer yakında. Benim de dikiş ağrılarım oldu ilk hafta. Bol bol emzirirseniz karnınız, rahminiz toparlar bilginiz olsun. Geçmiş olsun tekrar.Bana göre en sağlıklı doğum yöntemi tabi şartlar uygunsa şuan sezeryan oldum 1 hafta oldu daha çocuğumu kucağıma alıp sevebilmişliğim yok ağrıdan sancıdantabiki birde doktor yönlendirmeleri 37 haftalıkken çatı muayenemde doktor rahimde açıklık yok kafası o kadar aşağıdaki 2 ıkınmayla çıkar seninle işimiz çok kolay inşallah açılman olur diyip durdu sonra başka doktora göründüm başka sebepten o doktorda aynı şekilde 37haftaliksin ama 1 haftaya doğurursun bebeğin kafası kanalda ve en uca inmiş çok şanslısın dedi bende herşey güzel ilerlerken korkmama rağmen çok cesaretlendim kesin yaparım dedim ve sonuna kadar denedim
Gereksiz zorlamissiniz acikcasi, bebege de size de yazik... normal dogum sekli degil ki bu anlattiginiz, normal dogum kendiliginden olur zaten. Doktor mudehalesi, suni sancisi, epizyotemi, acilma yok doktor eliyle acti demissiniz... uzuldum scikcasi... bu bahsettiginiz normal dogum ise, yani normali bu ise...Bana göre en sağlıklı doğum yöntemi tabi şartlar uygunsa şuan sezeryan oldum 1 hafta oldu daha çocuğumu kucağıma alıp sevebilmişliğim yok ağrıdan sancıdantabiki birde doktor yönlendirmeleri 37 haftalıkken çatı muayenemde doktor rahimde açıklık yok kafası o kadar aşağıdaki 2 ıkınmayla çıkar seninle işimiz çok kolay inşallah açılman olur diyip durdu sonra başka doktora göründüm başka sebepten o doktorda aynı şekilde 37haftaliksin ama 1 haftaya doğurursun bebeğin kafası kanalda ve en uca inmiş çok şanslısın dedi bende herşey güzel ilerlerken korkmama rağmen çok cesaretlendim kesin yaparım dedim ve sonuna kadar denedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?