Evet canım burada yardımlaşıp, destek olmak ve hastalığımızın ne olduğunu,kimlerin nasıl yaşadığını, ne gibi ihtimalleri olduğunu öğrenmek için bulunuyoruz. Canı sıkılan kasım annelerine gitsin, oradaki kızlar şen şakrak, bir de bir güzel kaynana çekiştirmeleri var,kopuyorum bazen :)
TTNET ten neler çektiğini tahmin edebiliyorum canım, insanı kanser yaparlar valla.2 sene önceki tecrübem aklıma geldi, yine kudurdum, bunlar adama doğum bile yaptırtır :). İnşallah hemen çözerler sorununu. Biz şu an uydu-kablo net kullanıyoruz, rahatız.Kık yılda bir sorun çıkıyor ama ilgileniyorlar.
Bakalım bir dahaki sene gitmek isteyecek mi afacan :) Sana çok bağlı herhalde, genelde öyle oluyor sanırım, anneye çoook bağlıysa okul istemiyor, anneyi terketmek istemiyor.
Bu doktorlarda futbolcu gibi yaaa, her sene farklı bir yerde

Alışkın olduğun doktoru bırakmak zor, en azından doğuma kadar idare eder inşallah, sen de sıkıntıya düşmezsin. Senin için zor olur, doktorunu ne kadar sevdiğini ve güvendiğini biliyorum çünkü. Ben de eski doktorumu özledim, yine ona devam etmeye karar verdik, memorialdaki. En son bir şeyden dolayı gıcık olmuştum ama doktorluğuna saygım sonsuzdu. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.
Sağol canım. Fiyatı ekonomik geldi alayım dedim. Yaa lohusa gecelik takımı konusunda kararsızım valla. Ebru maternityde gecelik takımları 159 TL civarı, ama her cuma çılgın cuma diye birşey yapmışlar ve bazı geceliklerin fiyatı 109 a iniyor. Dün, bir kaç sayfa öncesinde fotoğrafını koydum. Herhalde 109 a onu alacağım. İnternette genelde 150 civarı lohusa gecelik takımları. Eminönüne gitsem orayı fazla bilmiyorum, ucuz yerlerini bulana kadar doğum yaparım. Hem orada daha ne kadar ucuzdur bilmiyorum, 50 TL. ye olduğunu sanmıyorum. Bilen varsa fikir versin bize. Asansörlü beşik nasıl ki, hiç bilmiyom, iyi birşeydir herhalde

Bu bebek ürünleri konusunda çooook cahilim. Daha kızımı ne ile taşıyacağıma karar veremedim, en uygun portbebe gibi, hem hafif, taşıması kolay.