Plasenta previa

Plasenta previa totalis..... Ustelik accreta yada daha ilerisi.... 36 + 3 haftalik olduk bugun. Bugune kadar 2 kez cok minik kanamam oldu fakat lekeler cok uzun sure devam etti. Carsamba gunu dogum olacak... Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Plasenta previa totalis..... Ustelik accreta yada daha ilerisi.... 36 + 3 haftalik olduk bugun. Bugune kadar 2 kez cok minik kanamam oldu fakat lekeler cok uzun sure devam etti. Carsamba gunu dogum olacak... Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Nerede dogum yapacaksın G gunesun . Insallah saglikla kucagina alirsin minigini

Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle sağlıkla kurtul inşallah

Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
Sizin sezeryan kesiğine mi yapışmış plasenta?

yurossezaryen t: 48732596 .!.:
Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
Sizin sezeryan kesiğine mi yapışmış plasenta?
Benimki eski sezeryan dik isine yapisik doktor bana santral plasenta previa dedi total nasil acaba

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun. sağlıkla kucağına almak nasip etsin. dualarımız seninle canım içini rahat tut. İnşallah her şey çok güzel olacak

Allah yardımcın olsun. sağlıkla kucağına almak nasip etsin. dualarımız seninle canım içini rahat tut. İnşallah her şey çok güzel olacak

Cok korkuyorum ama artik korkunun hic faydasi yok. Sag salim saglikla bebegimi kucagima alayim baska hicbir seyi dusunmuyorum canim. Insallah hepimiz saglikla kurtuluruz.

Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle sağlıkla kurtul inşallah

Kahve delisi tesekkur ederim . Buyuk gun geldi valla. Korksam da daha cesaretliyim nedense. Korkunun artik faydasi yok ya ondan belki de. Tek dusuncem bebegim sag salim saglikla dogsun. Kanamadan yada rahimin alinmasindan korkmuyorum artik.

Merhaba hanımlar Allah hepimizin yarfımcısı olsun Benimde ilk gebeliğim plasenta previaydı şimdide plasenta çok yakın ama kapatmamıiş dendi size birşey danışmak istiyorum progestanı vajinal kullanıyorum akşam yatmadan önce atıyorum sonra uyuyorum sabah çamaşırımda çok az bir damla kadar kan oluyor normalde kanamam olmadı sadece uç gündür ilaca vajinal başlayalı oldu acaba bu bi yan etkimi varmı başına böyle bişe gelen lütfen cevab

Bende kullanıyorum olmadı öyle bişey ama olanlar vardır belkide ama doktorunu arayıp sor istersen belkide içmeni söyler. Senin ilk gebeliğinde bir sorun yaşandı mı peki?

Bende kullanıyorum olmadı öyle bişey ama olanlar vardır belkide ama doktorunu arayıp sor istersen belkide içmeni söyler. Senin ilk gebeliğinde bir sorun yaşandı mı peki?

Bugün hiç bişe gelmedi çok şükür galiba ben fitili atmaya çalışırken biraz tahriş ettim. Ağızdan almak istemiyorum doktorum böyle daha etkili olacağını söyledi. İlk hamileliğimde iki kere çok büyük kanama geçirdim acil sezeryan oldum 29. Haftada erken doğum yaptım rabbime şükürler olsunki oğlum şimdi 2.5 yasında ve sağlıklı ama çok zor bi süreç tekrar yaşayacak gücüm yok Allahım göstermesin inşallah aynı şeyleri

Merhaba kizlar bende 31 haftadayim yani kisa süre sonra 8.aya giricem erken dogumdu başından beri bu gune kadar kanamasiz geldik ama sekizinci ayda bisey olursa korkuyorum çünkü 8.ayda doğum cik riskli diyor herkes ve hatta bebisim icin yaşamaz bile diyen var bu konu hakkinda dusu ceniz ne sizlerin acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…