- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.041
Benim de totalis canım maalesef inşallah sorunsuz atlatıcazİnşallah olmaz canım. totalis benimki tamamen kapatıyor
Seninkinin turu neydi nasil koymuslardi teshisiHiç moralini bozma 30.hafta az değil yat dinlen hiç bişey olmaz aylarca boşu boşuna üZülmüşüm ben 35.haftada Doğum yaptım ikimizde sağlıklıyız şükür
Aşırı kanamam oldu.hastanede yattım.28.haftadan sonra çıkmıştı benimki ama hiç kalkmadan yattım Doğuma kadarSeninkinin turu neydi nasil koymuslardi teshisi
Plasenta previa totalis..... Ustelik accreta yada daha ilerisi.... 36 + 3 haftalik olduk bugun. Bugune kadar 2 kez cok minik kanamam oldu fakat lekeler cok uzun sure devam etti. Carsamba gunu dogum olacak... Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle sağlıkla kurtul inşallahPlasenta previa totalis..... Ustelik accreta yada daha ilerisi.... 36 + 3 haftalik olduk bugun. Bugune kadar 2 kez cok minik kanamam oldu fakat lekeler cok uzun sure devam etti. Carsamba gunu dogum olacak... Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.Plasenta previa totalis..... Ustelik accreta yada daha ilerisi.... 36 + 3 haftalik olduk bugun. Bugune kadar 2 kez cok minik kanamam oldu fakat lekeler cok uzun sure devam etti. Carsamba gunu dogum olacak... Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Benimki eski sezeryan dik isine yapisik doktor bana santral plasenta previa dedi total nasil acabayurossezaryen t: 48732596 .!.:Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
Sizin sezeryan kesiğine mi yapışmış plasenta?
Benim total canım. Total de rahim ağzını tamamen kapatıyor.Benimki eski sezeryan dik isine yapisik doktor bana santral plasenta previa dedi total nasil acaba
Allah yardımcın olsun. sağlıkla kucağına almak nasip etsin. dualarımız seninle canım içini rahat tut. İnşallah her şey çok güzel olacakPlasenta previa totalis..... Ustelik accreta yada daha ilerisi.... 36 + 3 haftalik olduk bugun. Bugune kadar 2 kez cok minik kanamam oldu fakat lekeler cok uzun sure devam etti. Carsamba gunu dogum olacak... Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Rabbim ikinizinde saglikli olacagi sekilde dogum yap.ayi nasip etsin..aminAllah yardımcın olsun. sağlıkla kucağına almak nasip etsin. dualarımız seninle canım içini rahat tut. İnşallah her şey çok güzel olacak
Allah yardımcın olsun. sağlıkla kucağına almak nasip etsin. dualarımız seninle canım içini rahat tut. İnşallah her şey çok güzel olacak
Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
Sizin sezeryan kesiğine mi yapışmış plasenta?
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle sağlıkla kurtul inşallah
Antalya Medikal Park ta canim.
Bende kullanıyorum olmadı öyle bişey ama olanlar vardır belkide ama doktorunu arayıp sor istersen belkide içmeni söyler. Senin ilk gebeliğinde bir sorun yaşandı mı peki?Merhaba hanımlar Allah hepimizin yarfımcısı olsun Benimde ilk gebeliğim plasenta previaydı şimdide plasenta çok yakın ama kapatmamıiş dendi size birşey danışmak istiyorum progestanı vajinal kullanıyorum akşam yatmadan önce atıyorum sonra uyuyorum sabah çamaşırımda çok az bir damla kadar kan oluyor normalde kanamam olmadı sadece uç gündür ilaca vajinal başlayalı oldu acaba bu bi yan etkimi varmı başına böyle bişe gelen lütfen cevab
Bende kullanıyorum olmadı öyle bişey ama olanlar vardır belkide ama doktorunu arayıp sor istersen belkide içmeni söyler. Senin ilk gebeliğinde bir sorun yaşandı mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?