- 23 Aralık 2015
- 3
- 2
- 16
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.001
merhaba bende hastane çok araştırdım süleymaniye kadın doğum hastanesindeki bi doktor da bana burası sizin için çok uygun değil dedi ve bende medipol megada bi doç te gittim ustesinden geliriz tarzında kendinden emin bi şekilde doktor gayet aydınlatıcı bişekilde olabilecek şeyleri anlattı ve sık sık görüşücez dedi istersen kanunı hastanesini bende düşündüm ama bu alanda ameliyatta acil girmem gerekirse stajyer ler bakar gece nerden bulucaklar bu alanda iyi olan birini ve daha sonrasında daha kötü şeyler yaşarım diye vazgeçtim sen böyle yazınca acaba bi gidip görüşsemmi diye geçti içimden açıkçası
Merhaba bende daha önce plasenta previa nedeni ile 30 haftalik acil kanama ile bebeğimi kaybettim o zmn sivasta üniversitede ameliyat edildim ve dr çok zor kurtardım rahmi dedi şuan da 16 haftalik ikiz gebeyim,ayrıca 1 aydır düşük tehdit ile sürekli yatiyorum ve bu konuda çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan belki de bu benim son şansım olabilir bence dr çok önemli bende suanda medipolde lebriz hale hnm kontrol oluyorum yarin kontrolum var ve herseyi ayrintili olarak konusacagim sizin dr kim acabamerhaba bende hastane çok araştırdım süleymaniye kadın doğum hastanesindeki bi doktor da bana burası sizin için çok uygun değil dedi ve bende medipol megada bi doç te gittim ustesinden geliriz tarzında kendinden emin bi şekilde doktor gayet aydınlatıcı bişekilde olabilecek şeyleri anlattı ve sık sık görüşücez dedi istersen kanunı hastanesini bende düşündüm ama bu alanda ameliyatta acil girmem gerekirse stajyer ler bakar gece nerden bulucaklar bu alanda iyi olan birini ve daha sonrasında daha kötü şeyler yaşarım diye vazgeçtim sen böyle yazınca acaba bi gidip görüşsemmi diye geçti içimden açıkçası
Merhaba benimde şuan previa 20 haftalık hamileyim. Peki daha önceki hamileliğinizde istirahat etmiş miydiniz? Bilginiz var mıydı plasentanın aşağıda olduğundan yoksa kanamayla mı öğrendiniz?Merhaba bende daha önce plasenta previa nedeni ile 30 haftalik acil kanama ile bebeğimi kaybettim o zmn sivasta üniversitede ameliyat edildim ve dr çok zor kurtardım rahmi dedi şuan da 16 haftalik ikiz gebeyim,ayrıca 1 aydır düşük tehdit ile sürekli yatiyorum ve bu konuda çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan belki de bu benim son şansım olabilir bence dr çok önemli bende suanda medipolde lebriz hale hnm kontrol oluyorum yarin kontrolum var ve herseyi ayrintili olarak konusacagim sizin dr kim acaba
Cok rahat ve güzel bir hamilelik geciriyordum daha sonradan öğrendiğim kesinlikle dr hatası benim takipte olduğum dr hiç bir şekilde kontrol etmemiş üstelik ben 26 hafta da istanbildan sivasa uçakla seyehat için izin istedim herhangi bir sıkınti yok diye rapor bile verdi. Anı bir şiddetli kanama ile 1 saat içind e sezaryana alındım bebeğim 1200 kg ama.gelisimi tamamlanmadigi için yaşamadıMerhaba benimde şuan previa 20 haftalık hamileyim. Peki daha önceki hamileliğinizde istirahat etmiş miydiniz? Bilginiz var mıydı plasentanın aşağıda olduğundan yoksa kanamayla mı öğrendiniz?
İnşallah bu yaşadığınız son üzüntü olur. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı allah nasip etsin. Bol bol dinlenin umarım bunda rahat bir hamilelik geçirirsiniz. Benim şuana kadar kanamam olmadı ama dr 16. Haftadan beri progestan kullandırıyor. Rapor aldım çalışmıyorum ama süreklide yatmıyorum. Sadece çok yorulmamaya çalışıyorum. Peki siz çalışıyor musunuz? Sizin hikayenizi okuyunca açıkçası biraz korktum. İyi bir şey okuyunca seviniyoruz, kötü bir şey okuyunca yıkılıyoruz zor bir süreçCok rahat ve güzel bir hamilelik geciriyordum daha sonradan öğrendiğim kesinlikle dr hatası benim takipte olduğum dr hiç bir şekilde kontrol etmemiş üstelik ben 26 hafta da istanbildan sivasa uçakla seyehat için izin istedim herhangi bir sıkınti yok diye rapor bile verdi. Anı bir şiddetli kanama ile 1 saat içind e sezaryana alındım bebeğim 1200 kg ama.gelisimi tamamlanmadigi için yaşamadı
Suanda 16 haftalik ikiz gebeyim. 12 haftada kanamam oluştu zaten asilama yapıldı ve tuttu çok zor günler geçirdim ne kadar kucağıma anlaşmada çok alışmıştım ona hiç göremedim kızımı melek oldu ama evlat acısı çok zor bir çok kere canıma kıymayı bile düşündüm Allaha şükür suanda atlattım ve sürekli yatıyorum annem şehir dışında ist. Kimsem yok esim ve ben tekiz ve yatıyorum sadece tuvalet ve kolay yemekler yapmak için kalkıyorum yarın kontrolüm var ona. Dr güzel şeyler söyler aklımda hep karışık bazen çok çaresiz hissediyorum ama duadan başka birsey gelmiyor elimdenİnşallah bu yaşadığınız son üzüntü olur. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı allah nasip etsin. Bol bol dinlenin umarım bunda rahat bir hamilelik geçirirsiniz. Benim şuana kadar kanamam olmadı ama dr 16. Haftadan beri progestan kullandırıyor. Rapor aldım çalışmıyorum ama süreklide yatmıyorum. Sadece çok yorulmamaya çalışıyorum. Peki siz çalışıyor musunuz? Sizin hikayenizi okuyunca açıkçası biraz korktum. İyi bir şey okuyunca seviniyoruz, kötü bir şey okuyunca yıkılıyoruz zor bir süreç
Benim de durumum aynı doktorum fazla ayakta kalmayı, ilişkiyi yasakladı. Sen yenimi öğrendin?Merhaba arkadaşlar bana da plasenta nın rahim ağzını tamamen kapattığı söylendi. Doktorum başka bi bilgi de vermiyor önemli bişey yok diyor ama araştırdıkça korkuyorum erken doğum riskinden filan bahsetmedi hiç hatta ilişkiyi de yasaklamadı ben nolur nolmaz diye dikkat ediyorum. Dr sürekli düzelir daha diyor 26.haftadayız hala düzelme şansı varmı sizce
Çok zor günler geçirmişsin allah yardımcımız olsunSuanda 16 haftalik ikiz gebeyim. 12 haftada kanamam oluştu zaten asilama yapıldı ve tuttu çok zor günler geçirdim ne kadar kucağıma anlaşmada çok alışmıştım ona hiç göremedim kızımı melek oldu ama evlat acısı çok zor bir çok kere canıma kıymayı bile düşündüm Allaha şükür suanda atlattım ve sürekli yatıyorum annem şehir dışında ist. Kimsem yok esim ve ben tekiz ve yatıyorum sadece tuvalet ve kolay yemekler yapmak için kalkıyorum yarın kontrolüm var ona. Dr güzel şeyler söyler aklımda hep karışık bazen çok çaresiz hissediyorum ama duadan başka birsey gelmiyor elimden
Yok yeni öğrenmedim baştan beri böyle. Ama önemli bişey olduğunu yeni farkettim birkaç gündür int.de karıştırdıkça. Benimki hiç bişeyi yasaklamadı herhangi bi durumla ilgili uyarmadı. Detaylıya gittiğim Dr normal doğum yapamazsın filan deyince bu neymiş ki dedim araştırmaya başladım. Dr sadece kanama olabilir diyor sürekli her an olacakmış gibi bi korkuyla yaşıyorumBenim de durumum aynı doktorum fazla ayakta kalmayı, ilişkiyi yasakladı. Sen yenimi öğrendin?
Evet bende de aynı korku var. Benim dr da korkutmadı ama sadece alacağım önlemleri söyledi yorulmamam konusunda. Peki çalışıyor musun?Yok yeni öğrenmedim baştan beri böyle. Ama önemli bişey olduğunu yeni farkettim birkaç gündür int.de karıştırdıkça. Benimki hiç bişeyi yasaklamadı herhangi bi durumla ilgili uyarmadı. Detaylıya gittiğim Dr normal doğum yapamazsın filan deyince bu neymiş ki dedim araştırmaya başladım. Dr sadece kanama olabilir diyor sürekli her an olacakmış gibi bi korkuyla yaşıyorum
Bende ilk kasiklarinda baski var diye gitmistim banada plasentan asagida demisti. hepimiz cok korkuyoruz ama hic faydasi yok. illa buyuk kanamalar olacak diye birsey de yok. 33 un icindeyim henuz buyuk bir kanamam olmadi cok sukur. 15 kasima gun verdi doktorum.Arkadaşlar merhaba 17 haftalık hamileyim doktor 5 haftalıkken kesemin aşağıda olduğunu söyledi ve hâlâ öyle kanamam hiç olmadı Allaha şükür ara ara karın agrim oluyo ama şiddetli değil doktorum hiç bir şekilde bilgi vermedi dikkat et şöyle yap böyle yap falanda demedi ama ben çok tedirginim napicami bilmiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz
Duzelenler de var ama doktorlar genelde zor oldugunu soyluyor. Demediyse bile iliskiyi yasaklayin kendinize. Tetikliyor cunku kanamayi. Insallah umut ettigin gibi olur ve plasentan yukari cikar.Merhaba arkadaşlar bana da plasenta nın rahim ağzını tamamen kapattığı söylendi. Doktorum başka bi bilgi de vermiyor önemli bişey yok diyor ama araştırdıkça korkuyorum erken doğum riskinden filan bahsetmedi hiç hatta ilişkiyi de yasaklamadı ben nolur nolmaz diye dikkat ediyorum. Dr sürekli düzelir daha diyor 26.haftadayız hala düzelme şansı varmı sizce
Cuma günü doktora gittim dutumumu anlattım dinlen dedi yukarı çıkacak dedi ve iğne verdi bakalım rabbim ne derse onu yasicaz hepimizin hakkında hayırlısı olsunBende ilk kasiklarinda baski var diye gitmistim banada plasentan asagida demisti. hepimiz cok korkuyoruz ama hic faydasi yok. illa buyuk kanamalar olacak diye birsey de yok. 33 un icindeyim henuz buyuk bir kanamam olmadi cok sukur. 15 kasima gun verdi doktorum.
Evet çalışıyorum canım ama neyse ki işim fazla yorucu değil. İnşallah son haftaları sorunsuz görürüzEvet bende de aynı korku var. Benim dr da korkutmadı ama sadece alacağım önlemleri söyledi yorulmamam konusunda. Peki çalışıyor musun?
İnşallah öyle olur çok endişeliyimDuzelenler de var ama doktorlar genelde zor oldugunu soyluyor. Demediyse bile iliskiyi yasaklayin kendinize. Tetikliyor cunku kanamayi. Insallah umut ettigin gibi olur ve plasentan yukari cikar.
İnşallah öyle olur çok endişeliyim
gunesun ben Doğum yaptım çok şükür sen nasılsın?korkma, daha cok zamanin var. stres yaparak inan ki vakit gecmiyor. insallah sag salim alicaz kucaklarimiza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?