- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #6.961
Yatıyorum Can'ım şimdilik bişey yok ama korkarak yaşıyorum resmen.sen nasılsın?Nasilsin? hersey yolunda mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatıyorum Can'ım şimdilik bişey yok ama korkarak yaşıyorum resmen.sen nasılsın?Nasilsin? hersey yolunda mi?
Korkma Can'ım Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz sadece yat kalkma ben aylarca sadece lavabo ve yemek için kalktım.tam senin haftanda başladı kanamam 3gün sürdü sonra 40gün boyunca kahverengi lekelenmeler geldi kabus gibiydi 28.haftamda plasenta yukarı çıktı hoş bu seferde rahim boyu uzunluğum kısalmış hala yatıyorum.benimde tüp bebek seni çok iyi anlıyorum.dr un sana hiç kalkmadan yat demediyse o doktoru hemen değiştir benden sana tavsiye.tek ilacı yatmak bide progestanMerhabalar bende 17+5 günlük hamileyim. Bir hafta önce kanamaya doktora gittim ve plesenta aşağıda dedi. Kanamam uç gün önce durmuştu fakat şimdi yine başladı azda olsa geliyor ve kasığından hafif ağrı var. Düşünmekten uyuyamiyorum bile gecenin 3unde kalktim kendimi dinliyorum. Bebeğimiz henüz hissetmedigimden hep bi tedirginlik. Daha önce 8haftalikken bebegimin kalbi durmustu. Bu hileligim tüp bebek inşallah bisey olmaz... Cok tedirginim![]()
Ever tuvalete bile gitme sürgü kullan istersen dedi. Yatiyorum şuan ama çok çok fazlasıyla moralim bozuk progestan hap iğne hepsi var ama korkuyorum bi yenilgiyi daha kabul edemem gibiKorkma Can'ım Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz sadece yat kalkma ben aylarca sadece lavabo ve yemek için kalktım.tam senin haftanda başladı kanamam 3gün sürdü sonra 40gün boyunca kahverengi lekelenmeler geldi kabus gibiydi 28.haftamda plasenta yukarı çıktı hoş bu seferde rahim boyu uzunluğum kısalmış hala yatıyorum.benimde tüp bebek seni çok iyi anlıyorum.dr un sana hiç kalkmadan yat demediyse o doktoru hemen değiştir benden sana tavsiye.tek ilacı yatmak bide progestan
Gerçekten korkma bende çok korktum günlerce ağladım depresyona girdim ama hiç birşey olmuyor ve bizim gibi olan bir sürü hamile var sağlıkla bebeklerini alıyorlar kucaklarına.bu kanamaların Bebek'le hiç bir alakası yok bu plasentayla ilgili ve yattıkça tehliken yok olucak bebeğin için bi süre yatacaksın o kadar.moralde önemli çok stresli geçince hamilelik Bebek'te doğunca çok stresli huysuz olurmuş.ayrıca 17hafta az değil bu saatten sonra düşmez Bebek öyle düşün sen kendin için dikkat et.allah şifa versin..Ever tuvalete bile gitme sürgü kullan istersen dedi. Yatiyorum şuan ama çok çok fazlasıyla moralim bozuk progestan hap iğne hepsi var ama korkuyorum bi yenilgiyi daha kabul edemem gibi![]()
Aynen ağlamaktan alamıyorum kendimi. Okadar canım sıkılıyor kiGerçekten korkma bende çok korktum günlerce ağladım depresyona girdim ama hiç birşey olmuyor ve bizim gibi olan bir sürü hamile var sağlıkla bebeklerini alıyorlar kucaklarına.bu kanamaların Bebek'le hiç bir alakası yok bu plasentayla ilgili ve yattıkça tehliken yok olucak bebeğin için bi süre yatacaksın o kadar.moralde önemli çok stresli geçince hamilelik Bebek'te doğunca çok stresli huysuz olurmuş.ayrıca 17hafta az değil bu saatten sonra düşmez Bebek öyle düşün sen kendin için dikkat et.allah şifa versin..
Merhaba hanımlar. Bugün banada parsiyel previa teşhisi konuldu. Doktorum yukarı çıkmasını bekleyeceğiz dedi. Bugüne kadar hiç kanamam olmadı şükür ama bu durumda olabiliyormuş. Doktor kanama olursa tamamen yatak istirahati vereceğim dedi. Şimdilik kendimi yormadan çalışmaya devam edeceğim. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
Yatıyorum Can'ım şimdilik bişey yok ama korkarak yaşıyorum resmen.sen nasılsın?
Bize çok zor geçse de geçiyor valla :)İyiyim cok sukur. Gunlerın gecmesını beklıyorum :)
Bize çok zor geçse de geçiyor valla :)
Aaa ihmal etme tansiyonunu çok sık ölçtür.biteydi şu günler bian önce stres stres mahvolduk ya önemli bişey çıkmaz inşallah...Benım protein sorunu çıktı şimdi de.Biri bitmeden öbürü başlıyor. Idrar da protein atılımı çok yuksek cıktı. Tansiyon da yukselırse cok buyuk sorun gene.
Bazen dusunuyorum neden digerlri gibi rahat bi hamilelik geciremiyorum diyeinşallah bebeklerimiz hayirlisiyla sağlıcakla doğarsa ilerde deriz ah ben ne çekmiştim seni doğurana kadar die :)
Aaa ihmal etme tansiyonunu çok sık ölçtür.biteydi şu günler bian önce stres stres mahvolduk ya önemli bişey çıkmaz inşallah...
Hayır birakmadim. Sadece kullandığım coraspin i bıraktım ara araMerhaba banada plasenta Previa teşhisi kondu ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Siz kan sulandırıcıları bıraktınız mı bu süreçte?
Delirmeden doğuranlar klubu kuralım :)
Canım tansiyonun kaç çıkıyor farklı belirtilerin varmı yoksa ölçünce mi yüksek çıkıyor bu ara benimde 127-130 A 71 gibi çıkıyor ama herhangi bir şikayetim yok yine de dr Uma sorucam o bu ölçümü Yüksek bulmuyor sanırım ama yine de sorucamKatılıyorum :)