Plasenta previa

Merhabalar bende 17+5 günlük hamileyim. Bir hafta önce kanamaya doktora gittim ve plesenta aşağıda dedi. Kanamam uç gün önce durmuştu fakat şimdi yine başladı azda olsa geliyor ve kasığından hafif ağrı var. Düşünmekten uyuyamiyorum bile gecenin 3unde kalktim kendimi dinliyorum. Bebeğimiz henüz hissetmedigimden hep bi tedirginlik. Daha önce 8haftalikken bebegimin kalbi durmustu. Bu hileligim tüp bebek inşallah bisey olmaz... Cok tedirginim :(

Merhabalar bende 17+5 günlük hamileyim. Bir hafta önce kanamaya doktora gittim ve plesenta aşağıda dedi. Kanamam uç gün önce durmuştu fakat şimdi yine başladı azda olsa geliyor ve kasığından hafif ağrı var. Düşünmekten uyuyamiyorum bile gecenin 3unde kalktim kendimi dinliyorum. Bebeğimiz henüz hissetmedigimden hep bi tedirginlik. Daha önce 8haftalikken bebegimin kalbi durmustu. Bu hileligim tüp bebek inşallah bisey olmaz... Cok tedirginim :KK43:
Korkma Can'ım Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz sadece yat kalkma ben aylarca sadece lavabo ve yemek için kalktım.tam senin haftanda başladı kanamam 3gün sürdü sonra 40gün boyunca kahverengi lekelenmeler geldi kabus gibiydi 28.haftamda plasenta yukarı çıktı hoş bu seferde rahim boyu uzunluğum kısalmış hala yatıyorum.benimde tüp bebek seni çok iyi anlıyorum.dr un sana hiç kalkmadan yat demediyse o doktoru hemen değiştir benden sana tavsiye.tek ilacı yatmak bide progestan

Korkma Can'ım Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz sadece yat kalkma ben aylarca sadece lavabo ve yemek için kalktım.tam senin haftanda başladı kanamam 3gün sürdü sonra 40gün boyunca kahverengi lekelenmeler geldi kabus gibiydi 28.haftamda plasenta yukarı çıktı hoş bu seferde rahim boyu uzunluğum kısalmış hala yatıyorum.benimde tüp bebek seni çok iyi anlıyorum.dr un sana hiç kalkmadan yat demediyse o doktoru hemen değiştir benden sana tavsiye.tek ilacı yatmak bide progestan
Ever tuvalete bile gitme sürgü kullan istersen dedi. Yatiyorum şuan ama çok çok fazlasıyla moralim bozuk progestan hap iğne hepsi var ama korkuyorum bi yenilgiyi daha kabul edemem gibi :(

Ever tuvalete bile gitme sürgü kullan istersen dedi. Yatiyorum şuan ama çok çok fazlasıyla moralim bozuk progestan hap iğne hepsi var ama korkuyorum bi yenilgiyi daha kabul edemem gibi :KK43:
Gerçekten korkma bende çok korktum günlerce ağladım depresyona girdim ama hiç birşey olmuyor ve bizim gibi olan bir sürü hamile var sağlıkla bebeklerini alıyorlar kucaklarına.bu kanamaların Bebek'le hiç bir alakası yok bu plasentayla ilgili ve yattıkça tehliken yok olucak bebeğin için bi süre yatacaksın o kadar.moralde önemli çok stresli geçince hamilelik Bebek'te doğunca çok stresli huysuz olurmuş.ayrıca 17hafta az değil bu saatten sonra düşmez Bebek öyle düşün sen kendin için dikkat et.allah şifa versin..

Gerçekten korkma bende çok korktum günlerce ağladım depresyona girdim ama hiç birşey olmuyor ve bizim gibi olan bir sürü hamile var sağlıkla bebeklerini alıyorlar kucaklarına.bu kanamaların Bebek'le hiç bir alakası yok bu plasentayla ilgili ve yattıkça tehliken yok olucak bebeğin için bi süre yatacaksın o kadar.moralde önemli çok stresli geçince hamilelik Bebek'te doğunca çok stresli huysuz olurmuş.ayrıca 17hafta az değil bu saatten sonra düşmez Bebek öyle düşün sen kendin için dikkat et.allah şifa versin..
Aynen ağlamaktan alamıyorum kendimi. Okadar canım sıkılıyor ki :( ağrı bile hissediyorum psikolojik olarak :( inşallah dediğin gibi bişey olmaz ben yatmaya raziyim yeterki kizim beni birakmasin :(

Merhaba hanımlar. Bugün banada parsiyel previa teşhisi konuldu. Doktorum yukarı çıkmasını bekleyeceğiz dedi. Bugüne kadar hiç kanamam olmadı şükür ama bu durumda olabiliyormuş. Doktor kanama olursa tamamen yatak istirahati vereceğim dedi. Şimdilik kendimi yormadan çalışmaya devam edeceğim. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..

Merhaba hanımlar. Bugün banada parsiyel previa teşhisi konuldu. Doktorum yukarı çıkmasını bekleyeceğiz dedi. Bugüne kadar hiç kanamam olmadı şükür ama bu durumda olabiliyormuş. Doktor kanama olursa tamamen yatak istirahati vereceğim dedi. Şimdilik kendimi yormadan çalışmaya devam edeceğim. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..

Allah yardımcın olsun. Hepimiz aynı durumdayız. Insallah yukarı cıkar plasentan.

Bazen dusunuyorum neden digerlri gibi rahat bi hamilelik geciremiyorum diye :( inşallah bebeklerimiz hayirlisiyla sağlıcakla doğarsa ilerde deriz ah ben ne çekmiştim seni doğurana kadar die :)

Benım protein sorunu çıktı şimdi de.Biri bitmeden öbürü başlıyor. Idrar da protein atılımı çok yuksek cıktı. Tansiyon da yukselırse cok buyuk sorun gene.
Aaa ihmal etme tansiyonunu çok sık ölçtür.biteydi şu günler bian önce stres stres mahvolduk ya önemli bişey çıkmaz inşallah...

Bazen dusunuyorum neden digerlri gibi rahat bi hamilelik geciremiyorum diye :KK43: inşallah bebeklerimiz hayirlisiyla sağlıcakla doğarsa ilerde deriz ah ben ne çekmiştim seni doğurana kadar die :)

Kucagına alınca yasadıklarının hiçbirisini hatırlamıycaksın emın ol :) Zaten sana hatırlaman için fırsat vermeyecek.

Katılıyorum :)
Canım tansiyonun kaç çıkıyor farklı belirtilerin varmı yoksa ölçünce mi yüksek çıkıyor bu ara benimde 127-130 A 71 gibi çıkıyor ama herhangi bir şikayetim yok yine de dr Uma sorucam o bu ölçümü Yüksek bulmuyor sanırım ama yine de sorucam

merhaba arkadaşlar ben 29 yaşındayım ve 7 yaşında bir oğlum var kordon görünmemesi nedeniyle sezaryen olmuştum şun 24 haftalık ikinci gebeliğim var ve cinsiyetimiz erkek 22 haftada detaylı ultrason sonucu bebeğimin eşinin sezaryen dikişlerime tutundugunu ve santral plasenta previa oldugumu öğrendim 2 haftadır herseyi araştırıyorum ama allak bullak oldum buğünde bu topik i farkettim şuana kadar hiç kanamam yada bi rahatsızlığım olmadı ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum 3 doktordan dinledim bunun sonucunu 2 si cok ağır sonuçlar oluşabileceğini ve yapılacak hiç birşey olmadığını ama hastane ve doktor seçimimi çok iyi yapmam gerektiğini söylediler kanamam olurha hemen tam teşekküllü bi hastaneye gitmemi söylediler kendi doktorumda suan korkacak bişey olmadığını gebeliğin ilerki dönemlerinde konuşulması gerektiğini ve çok soğuk kanlı bi şekkinde cok önemli değil dedi ve ben bu diğer iki doktorun demesine göre kendi ğittiğim hastaneyi araştırdım ve çocuk yoğun bakım servisinin olmadığını farkettim ve hastanede doktorda değiştireceğim çok uzun yazdım kusura bakmayın lütfen benim gibi olan varmı yada bu durumu duyan bilen ????

Back