Plasenta previa

Ben bugün kanama yaşadım çok ağladım çok.. doktor bebeğin eşi önde dedi kendi doktorum izindeydi nöbetçi doktor vardı. 1 hafta rapor verdi yat dinlen dedi ayağa kalkmamamı söyledi. Çok moralim bozuk kanama şuan yok ancak ultrasonda baktığında hala içeride kanama var dedi...

çok üzüldüm allah bu acını unutturacak yeni bir bebek verir umarım sana

Arkadaşlar, 10 haftalık hamileyim.Otururken aniden kanamam geldi.Çok da oldu.Hemen doktora gittik.Bebeğin eşi önde zamanla düzelebilir dedi.Progesttan iğnesi ve hapı verdi.Cinsellik yasak.Dinlen.Hiçbir iş yapma dedi.Moralin çok bozuk.Ama imtihan dünyası.Dua istiyorum sizden.

Bende perşembe günü öğrendim kontrolümde.kanama olmayışına şaşırdı doktor.yataktan çıkmıyorum o günden beri burda yazanları okudukça dahada korktum.21.haftadayım,doğumun sezaryen ve üniv.de olacak dedi doktor.kendisi kabul etmiyor,prof.arkadaşına gönderecek 1 ay sonra,doğuma bir ay kala hastanede yatcan dedi,durmun çok özel ilgi ister dedi.şimdi bi korku filmi içinde o can alıcı sahne ne zaman yasanacak diye bekliyor ve çok korkuyorum.

İnşallah normmale döner durumlarimiz canım.

game02, post: 41226647, member: 326997"]inşallah.benim kasıklarımda sancı var.geçmiyo nedendir bilmem.sende varmı öyle bişey[/QUOTE]
Kasiklarim ve belin ağriyor arada.Bir de çok duygusalım.

game02, post: 41226647, member: 326997"]inşallah.benim kasıklarımda sancı var.geçmiyo nedendir bilmem.sende varmı öyle bişey
Kasiklarim ve belin ağriyor arada.Bir de çok duygusalım.[/QUOTE]
benim o duygusal dönem geçti çok şükür Allah bi daha göstermesin herkeside kurtarsın o durumdan

Merhaba hanımlar morelim çok bozuk total plasenta Pervin teshişi kondu bana sürekli istirahat ve özellikle 30.haftadan itibaren kanama riski oluyormuş bir Sürü morel bozucu sözler ... Birde ilk gebeliğim sezeryan olduğu için plasenta acreata diye bişey söyledi şüphelerinin OLDUĞUNU söyledi Prof Dr Recep has varmış onun 30. Haftada beni görmesi gerektiğini sezeryanımı mutlaka Çapa fakültesi nde olmam gerektiğini çünkü rahimi almaya kadar gidiyormuş plasenta acreata... Dün uyuyana kadar Ağladım annenin hayatı tehlikeye girmesin diye Oluşan kan kaybını önlemek içim rahimi alıyorlarmış hangisine üzüleceğimi şaşırdım çok mutsuzum üzgünüm ne yapacağımı şaşırdım dua ediyorum Rabb'ime bu güzel ayda

Canım benim en kotusu olduğu acreatadan da öte perkreate.ölümün yanından geçtim ama olmedim.en kotusuyle herşeyi yaşadım.ama ömrüm varmış demekki.rahminde alındı.geçen sene bu zamanlqr 16 gün sonra egeye yatmistim.nur topu gibi kızım var şimdi.iyiyiz çok şükür herşey geri de kaldı.allah bundan sonra dert üzüntü göstermesin.soracaklarin varsa sorabilirsiniz canım.senin yapisiklik var mi kaçıncı haftadasin.

Maşallah yavrunuza... özelden mesaj ettım size bakabilirmisiniz

Kızlar herkese merhaba.
14+3 günlük hamileyim dün çok kanamam oldu acil doktora gittim bebeğin eşi aşağıdaymış rahim ağzında da kanama gözüküyor hala dedi. Kırmızı kanama koyu kahveye döndü şuan. Birde kanımda enfeksiyon varmıs CRP değeri 26 çıktı. Antibiyotik iğne falan verdi. Herşey olabilir dedi doktor tehlikeli durummuş. Beklemedeyim yani. Allahım bebeğimi bana bağışlasınn

Kardes korkmamaya calis.recep has beye 2gun once ozel muayenehanesine ayrintili ultrasona gittim.onun cok iyi bir doktor oldugu kabul edilmis zaten.sen o hocanin pesini birakma inan hepimiz baska bir sikintiyla uhrasiyoruz.rabbim yardimcin olsun hepimize yardim etsin.

Allahim yardimcin olsun arkadasim.

Amiiin cnm Rabbim darda olan herkese yardım etsin içlerinde bizleride inşallahh ... Senin sıkıntın nedir kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…