Canim prulutondan sakin korkma evet sağlıklı ve gerekli. Ayrıca seninde marjinal donmus bu iyi bak benimki marjinaldi ama şimdi yukarıya çıkıyor. Ben sürekli yatıyorum ve annem grldi bana bakıyor. Yalnız olman kötü istanbula gelsende yalnız olmaz acil bi durumda kim seni hastaneye yetistirecek. Burada birde önemli olan kaç cm yakınmis bunu sor ölçüm yaptığında ancak bana öyle geliyor ki seninki yukarı çıkacak. Kanama yoksa korkma bide kasılmalar çok önem veriyor benim Dr sende hiç kasılma oldu rahim kasılmalari plesentada kanama yapabiliyor ben kasılma hissetmiyorum hatta nst makinasında bile kasılma çıkmadı ama Dr herseyi rahmin kasılması bağlıyor. Bol bol su iç Rahmi rahatlatır. Bende içiyorum marjinalden biraz yukarı çektim korkma yukarı çıkmaya devam ediyor. Istanbula gelmeye niyet edersen ben silivrideyim bende kalabilirsin annemden var bakar bize. Öylesine söylemiyorum gerçektende elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırım çünkü senin yaşadıklarını biliyorum. Ama atlatacagiz inşaallah güzel günler bizi bekliyor.