- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.561
Buket bu arada profiline yeni baktım meslektaşmiSiz bide Antalyalı misin onu merak ettim ben antalyada geldim ailem orada çok özledim çok.Canim ancak yazabildim rahim boyu biraz uzamis iyiye gidiyor yani taburcu oldum evdeyim haftada 1 hastane kontrolüne gitCez. Plesentada biraz daha yukarı çıkmış. Bak canım söyle yapalım sen rahatsızlığını tam yaz olmassa ban DRM sorarım olmadı telden gorudursunuz muayene etmeden tedavi veremez ama belki akıl verebilir. Seninki total miydi kaç haftaliksin.
Bu gece uyuyamadım sabah 6 dabaktım msjini var mı diye doktor bugün her şey yolunda diyecek diye doğdu içime. .yyazacaktım vazgeçtim. .cçok sevindim gerçekten.Inşallah hayirlisiyla nihayi sonuca ulaşıriz..ccanım bana iki ay önce parsiyal yani ucu içinde dendi.şimdi marjinal dedi..sıkıntı değil ben bu ameliyatı yaparım diyor başka da bilgi vermiyor.kvermiyor.kucucuk ilçe dandik bir özel hastane.bhastane.ben bjnu göze alamıyorum.Eşim istanbula gidelim dayalı doseli ev tutalım orda kal diyor.ama eşim. Ise dönecek yanlız kalmayi göze alamıyorum..bbenden öyle tuhaf şeyler akti ki resimlerini çekmiştim doktorun ilgilenirse yollarım. O akintilarla belgesel çekilir.düşük riski deyip.edeyip.eve yolladi lar. Yarın 21.h21.haftama girecem hala pruloton igne kullanıyorum.sSağlıklı mı bilmiyorumCanim ancak yazabildim rahim boyu biraz uzamis iyiye gidiyor yani taburcu oldum evdeyim haftada 1 hastane kontrolüne gitCez. Plesentada biraz daha yukarı çıkmış. Bak canım söyle yapalım sen rahatsızlığını tam yaz olmassa ban DRM sorarım olmadı telden gorudursunuz muayene etmeden tedavi veremez ama belki akıl verebilir. Seninki total miydi kaç haftaliksin.
Canim prulutondan sakin korkma evet sağlıklı ve gerekli. Ayrıca seninde marjinal donmus bu iyi bak benimki marjinaldi ama şimdi yukarıya çıkıyor. Ben sürekli yatıyorum ve annem grldi bana bakıyor. Yalnız olman kötü istanbula gelsende yalnız olmaz acil bi durumda kim seni hastaneye yetistirecek. Burada birde önemli olan kaç cm yakınmis bunu sor ölçüm yaptığında ancak bana öyle geliyor ki seninki yukarı çıkacak. Kanama yoksa korkma bide kasılmalar çok önem veriyor benim Dr sende hiç kasılma oldu rahim kasılmalari plesentada kanama yapabiliyor ben kasılma hissetmiyorum hatta nst makinasında bile kasılma çıkmadı ama Dr herseyi rahmin kasılması bağlıyor. Bol bol su iç Rahmi rahatlatır. Bende içiyorum marjinalden biraz yukarı çektim korkma yukarı çıkmaya devam ediyor. Istanbula gelmeye niyet edersen ben silivrideyim bende kalabilirsin annemden var bakar bize. Öylesine söylemiyorum gerçektende elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırım çünkü senin yaşadıklarını biliyorum. Ama atlatacagiz inşaallah güzel günler bizi bekliyor.Bu gece uyuyamadım sabah 6 dabaktım msjini var mı diye doktor bugün her şey yolunda diyecek diye doğdu içime. .yyazacaktım vazgeçtim. .cçok sevindim gerçekten.Inşallah hayirlisiyla nihayi sonuca ulaşıriz..ccanım bana iki ay önce parsiyal yani ucu içinde dendi.şimdi marjinal dedi..sıkıntı değil ben bu ameliyatı yaparım diyor başka da bilgi vermiyor.kvermiyor.kucucuk ilçe dandik bir özel hastane.bhastane.ben bjnu göze alamıyorum.Eşim istanbula gidelim dayalı doseli ev tutalım orda kal diyor.ama eşim. Ise dönecek yanlız kalmayi göze alamıyorum..bbenden öyle tuhaf şeyler akti ki resimlerini çekmiştim doktorun ilgilenirse yollarım. O akintilarla belgesel çekilir.düşük riski deyip.edeyip.eve yolladi lar. Yarın 21.h21.haftama girecem hala pruloton igne kullanıyorum.sSağlıklı mı bilmiyorum
ay çok tsk edederim.dile getirmem bile çok anlamlı. Sağ ol.ya ben uykumda gwriliyorum ve o sırada karnımi da sıkıyor um bunun ağrısına utanıyorum hatta sirtimda ve karnimdan bebegi ittiriyotum bu çok tehlikeli ama uykuda oluyor ağrıya uyaniyorum elimde degil.sayisiz kanama gecirdim. Ama hep leke leke.once teşhisi kiyamadilar ben netten araştırdım previa değilmi dedim evet dedi doktodoktorum.normalde istanbula çok gelirim fırsat buldukça..aama bu defa cesaret edemiyorum. Belki pişman olacam ama güvenEmiyorum kendime.bbi hafta eşm bi hafta kardeşim Iste izin alıp dönüşümlü gelicekler yanıma ama yine de gücüm yok buna ilk gebeligim ne olacak bilmiyorum.Senin için çok sevindim evinin tadını çıkar bitti gitti insallahCanim prulutondan sakin korkma evet sağlıklı ve gerekli. Ayrıca seninde marjinal donmus bu iyi bak benimki marjinaldi ama şimdi yukarıya çıkıyor. Ben sürekli yatıyorum ve annem grldi bana bakıyor. Yalnız olman kötü istanbula gelsende yalnız olmaz acil bi durumda kim seni hastaneye yetistirecek. Burada birde önemli olan kaç cm yakınmis bunu sor ölçüm yaptığında ancak bana öyle geliyor ki seninki yukarı çıkacak. Kanama yoksa korkma bide kasılmalar çok önem veriyor benim Dr sende hiç kasılma oldu rahim kasılmalari plesentada kanama yapabiliyor ben kasılma hissetmiyorum hatta nst makinasında bile kasılma çıkmadı ama Dr herseyi rahmin kasılması bağlıyor. Bol bol su iç Rahmi rahatlatır. Bende içiyorum marjinalden biraz yukarı çektim korkma yukarı çıkmaya devam ediyor. Istanbula gelmeye niyet edersen ben silivrideyim bende kalabilirsin annemden var bakar bize. Öylesine söylemiyorum gerçektende elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırım çünkü senin yaşadıklarını biliyorum. Ama atlatacagiz inşaallah güzel günler bizi bekliyor.
Inşallah canıM bitecek hepsi rahim boyu biraz daha uzar inşaallah ve Kısalmaz o zaman biraz daha rahat olacağım senin plesenta marjinal olduğu için çok ebdiselenme ben yukarı çıkar diye düşünüyorum benim 25. Haftada aşağı indi 28te çıktı sen 21. Haftadasin ilerleyen Haftalarda yukarı çıkacaktır. Icin rahat tut.Ay c
ay çok tsk edederim.dile getirmem bile çok anlamlı. Sağ ol.ya ben uykumda gwriliyorum ve o sırada karnımi da sıkıyor um bunun ağrısına utanıyorum hatta sirtimda ve karnimdan bebegi ittiriyotum bu çok tehlikeli ama uykuda oluyor ağrıya uyaniyorum elimde degil.sayisiz kanama gecirdim. Ama hep leke leke.once teşhisi kiyamadilar ben netten araştırdım previa değilmi dedim evet dedi doktodoktorum.normalde istanbula çok gelirim fırsat buldukça..aama bu defa cesaret edemiyorum. Belki pişman olacam ama güvenEmiyorum kendime.bbi hafta eşm bi hafta kardeşim Iste izin alıp dönüşümlü gelicekler yanıma ama yine de gücüm yok buna ilk gebeligim ne olacak bilmiyorum.Senin için çok sevindim evinin tadını çıkar bitti gitti insallah
Aşağı inme olayı da mı var bence önceden aşağıdadır cikmissa inemez diye biliyorum.Inşallah canım. Bol.sBol.su iç Rahmi sakinlestiriyor.hr.hakkimizda hayırlısı olsun insallahInşallah canıM bitecek hepsi rahim boyu biraz daha uzar inşaallah ve Kısalmaz o zaman biraz daha rahat olacağım senin plesenta marjinal olduğu için çok ebdiselenme ben yukarı çıkar diye düşünüyorum benim 25. Haftada aşağı indi 28te çıktı sen 21. Haftadasin ilerleyen Haftalarda yukarı çıkacaktır. Icin rahat tut.
Yok canim söyle beniM 25. Hafta kadar plesenta yukaridaydi hatta 2 hafta on e ayrıntılı usgde dahi cikmadi asagida olduğu normal dendi. 25. Haftada kanama oldu asagida dendi rutin kontrollerde asagida değildi yani. Drde şaşırdı. Ya canim o yukarı çıkıyo bu sefer rahim kisaliyor buketciM hakkaten san 3 ay çok dikkat gerektiriyoRMuş. Bana Dr çok ayakta kalmışım dedi e ben öğretmenim mecbur isim ayakta. Birde kuzum buda bizim sınavımisms. Olaçağı varmış ne yapalım inşaallah atlaticaz dualarım seninle allahım bize ve bizim gibi olanlara yardım etsin.A
Aşağı inme olayı da mı var bence önceden aşağıdadır cikmissa inemez diye biliyorum.Inşallah canım. Bol.sBol.su iç Rahmi sakinlestiriyor.hr.hakkimizda hayırlısı olsun insallah
Ay bir de onun aşağı inme ihtimali de mi varmış. Ay resmen paranoyak olacaz artık. Bi dogsa hayirlisiyla.gercekten zormuş..ccanım ben de ogretmenim ilk 3 ay ise gidiyordum zaten.bikaç ufak kanamam olmuştu dinlen dediler yine ise gittim malum Acemi anneyim.sona kanama boyutu arttı.Yine haftalik rapor aldım. Devam edince kanamalar doktor ner bir dildille dinleneveksin dedi ve heyet raporu verdi.senin de durumun sıkıntılı doktorun heyet vermeliyDi..Yok canim söyle beniM 25. Hafta kadar plesenta yukaridaydi hatta 2 hafta on e ayrıntılı usgde dahi cikmadi asagida olduğu normal dendi. 25. Haftada kanama oldu asagida dendi rutin kontrollerde asagida değildi yani. Drde şaşırdı. Ya canim o yukarı çıkıyo bu sefer rahim kisaliyor buketciM hakkaten san 3 ay çok dikkat gerektiriyoRMuş. Bana Dr çok ayakta kalmışım dedi e ben öğretmenim mecbur isim ayakta. Birde kuzum buda bizim sınavımisms. Olaçağı varmış ne yapalım inşaallah atlaticaz dualarım seninle allahım bize ve bizim gibi olanlara yardım etsin.
Canim benim kanama ayin 19unda oldu previous teşhisi yani o gün heyet verdi sonrada geçen perşembe kanama oldu işte ama benim hemilelegin başında yani 6 haftalikken bi düşük tehdidi olmuştu o zaman az rapor verdiler ise gittim beni ara ara raporla dinlendirmesi gerekiyordu ama düşünemedi böyle olacağını simdi benimde heyet raporu var bunuda şükür diyorum canım.Ay bir de onun aşağı inme ihtimali de mi varmış. Ay resmen paranoyak olacaz artık. Bi dogsa hayirlisiyla.gercekten zormuş..ccanım ben de ogretmenim ilk 3 ay ise gidiyordum zaten.bikaç ufak kanamam olmuştu dinlen dediler yine ise gittim malum Acemi anneyim.sona kanama boyutu arttı.Yine haftalik rapor aldım. Devam edince kanamalar doktor ner bir dildille dinleneveksin dedi ve heyet raporu verdi.senin de durumun sıkıntılı doktorun heyet vermeliyDi..
bende de olmuştu ilk üç ay defalarca düşük tehditi kahverengi akinti kanlı leke. AmA adam previa teshisi bile Koymamisti düşük riski dinlen Ama ben daha önce ceza aldım. Rapor veremem deyip eve yolliyordu.Canim benim kanama ayin 19unda oldu previous teşhisi yani o gün heyet verdi sonrada geçen perşembe kanama oldu işte ama benim hemilelegin başında yani 6 haftalikken bi düşük tehdidi olmuştu o zaman az rapor verdiler ise gittim beni ara ara raporla dinlendirmesi gerekiyordu ama düşünemedi böyle olacağını simdi benimde heyet raporu var bunuda şükür diyorum canım.
Canim belki benimde ilk düşük tehdidimde previa vardı ama Dr hiç demedi doktor çok önemli bu konularda hatta bana ise git kafan dağılır demişti töbe töbe sanki biz keyfi yatıyoruZ. Doktorlara güvenmek çok zor ama ne yapalım önce allah sonrada doktorlar diyip devam ediyoruz tez zamanda şifa bulalım inşaallah.Ben
bende de olmuştu ilk üç ay defalarca düşük tehditi kahverengi akinti kanlı leke. AmA adam previa teshisi bile Koymamisti düşük riski dinlen Ama ben daha önce ceza aldım. Rapor veremem deyip eve yolliyordu.
hem dinlen hem rapor veremem.Sonra Devlet hadtane sine gittim kanamaliydim orda verdilEr.bEnim doktor rapor alman lazım ama ben rapor veriyorum diye ceza aldım veremem diyordu.Yani haftalik veririm heyet veremmem.ya çok sırt çevirdi herkes öyle hissediyorum. Ilgisiz doktorlar.tdoktorlar.trshisin zamanında konuşmamis olmasi.adamların umurunda değil. Ne ben ne miniGIm
Inşallah canım..bBu arada benim antalyada olup olmadığımı sormuşsun yeni gördüm.hayir doğuda küçük bir ilcedeyim..Bu arada şu sözlük yüzünden cumlelerim allak bullak cikiyo kusura bakma.bu gece evde olmanın tadını çıkar.sr.selametle minnoslaromizi kucağımiza alalım inşallah.Canim belki benimde ilk düşük tehdidimde previa vardı ama Dr hiç demedi doktor çok önemli bu konularda hatta bana ise git kafan dağılır demişti töbe töbe sanki biz keyfi yatıyoruZ. Doktorlara güvenmek çok zor ama ne yapalım önce allah sonrada doktorlar diyip devam ediyoruz tez zamanda şifa bulalım inşaallah.
Evet canım aynı dert benim telefonda da var ama olsun anlasiyoruz. Evde olmak güzel bi daha günümü doldurup sadece doğum için giderin inşaallah. Canım Allah in yardımıyla birlikte asacagiz bu günleri. zor günlerin hızlı geçmesi ve tez zamanda güzel günlerin gelmesi dileğiyle.Inşallah canım..bBu arada benim antalyada olup olmadığımı sormuşsun yeni gördüm.hayir doğuda küçük bir ilcedeyim..Bu arada şu sözlük yüzünden cumlelerim allak bullak cikiyo kusura bakma.bu gece evde olmanın tadını çıkar.sr.selametle minnoslaromizi kucağımiza alalım inşallah.
Amin amin ınsallah..bbebislerimizi konuşuruz unutmuyor diueEvet canım aynı dert benim telefonda da var ama olsun anlasiyoruz. Evde olmak güzel bi daha günümü doldurup sadece doğum için giderin inşaallah. Canım Allah in yardımıyla birlikte asacagiz bu günleri. zor günlerin hızlı geçmesi ve tez zamanda güzel günlerin gelmesi dileğiyle.
Evet canım bebeklerimizi konuşuruz birbirimize tiyolar veririz. Herşey Güzel olacak Allah in izniyle.Amin amin ınsallah..bbebislerimizi konuşuruz unutmuyor diue
Amin amin ınsallah..bbebislerimizi konuşuruz unutmuyor diue[/QUOTE
Buketnaz nasıl oldun yazmaDinda merak ettim. Şimdi burda sabah ezanı okunuyor ezanlarin hatRına yüce mevlam bize ve bizim gibi olanlara şifa versin. Arkadaşlar inşaallah atlaticaz.
Canim benim Mesajı yeni gördüm korkma bişey olmaz bastırmaYla. Neden olmuş peki bişey dedi mi hala akıntı var mı. Bu arada sakin ol Allah in dediği olur. Rahatla şimdi yavaş yavaş nefes al güzel şeyler düşün mesela ben hastanedeyken yeşil cimenler üzerinde sarı papatyalari hayal ederdim sonra kızım bana toplar getirirdi . Sakin ol. Hepsi geçecek her ne olursa olsun sen güçlü bi kadınsin. Sabret canım.Çok kotuyum canım. Resmen psikolojim bozuldu.buzun çok ağladım Gerildim
yine sulük gibi bir akinti başladı üstüne onun bunun beni geRmesi.aakşamüstü şansım oldu devlet hastanesine gittim adam alttan ultrasyon yapıcam dedi müsade etmedim l.bl.bunun üzerine bikini bölgesine normal ultrasyonla bir bastırdı çığlık attım
iyi görmem lazım. Dedi
şimdi o andan beri ağrım Tavan yaptı
moralim Çok bozuk acaba bir sıkıntı olur mu bu kadar bastirmak
Çok. Bastırdı ultrasyon aletini göbeği min altına bayagi bi alyina
Bu arada bana gece boyu yazabilirsin uyumak ben aklım sende şimdi sana dua edicem canım arkadaşım Allahım yardım etsin sana.Canim benim Mesajı yeni gördüm korkma bişey olmaz bastırmaYla. Neden olmuş peki bişey dedi mi hala akıntı var mı. Bu arada sakin ol Allah in dediği olur. Rahatla şimdi yavaş yavaş nefes al güzel şeyler düşün mesela ben hastanedeyken yeşil cimenler üzerinde sarı papatyalari hayal ederdim sonra kızım bana toplar getirirdi . Sakin ol. Hepsi geçecek her ne olursa olsun sen güçlü bi kadınsin. Sabret canım.
Ayy canım ya tek sarjdaydi msajini geç gördüm ya çok merak ediyorum seni Kıyamam bak sakin üzülme ağlamada sancı var mı kuzum ya aslında özeldeki drye gitsen olmaz mıydı .Çok kotuyum canım. Resmen psikolojim bozuldu.buzun çok ağladım Gerildim
yine sulük gibi bir akinti başladı üstüne onun bunun beni geRmesi.aakşamüstü şansım oldu devlet hastanesine gittim adam alttan ultrasyon yapıcam dedi müsade etmedim l.bl.bunun üzerine bikini bölgesine normal ultrasyonla bir bastırdı çığlık attım
iyi görmem lazım. Dedi
şimdi o andan beri ağrım Tavan yaptı
moralim Çok bozuk acaba bir sıkıntı olur mu bu kadar bastirmak
Çok. Bastırdı ultrasyon aletini göbeği min altına bayagi bi alyina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?