Plasenta previa

Amin canım ama bana uzak kalıyor uni hastaneleri nu yüzden iyi olan bi doktor bulmaya çalıştım çevremde hayırlısı artık. Duana bende katılıyorum inşaallah canim.

Arkadaslar plesenta previada kanama olmasının temel nedeni nedir. Bende kasılma yoktu ama kanama oldu. Neden kanama oluyor.

Arkadaslar plesenta previada kanama olmasının temel nedeni nedir. Bende kasılma yoktu ama kanama oldu. Neden kanama oluyor.
Canım googledan plasante previada kanama neden olur diye arat.gebelik.org diye bi site var en basta .onu mutlaka oku.bütün arkadaşlar okusun.

Canım googledan plasante previada kanama neden olur diye arat.gebelik.org diye bi site var en basta .onu mutlaka oku.bütün arkadaşlar okusun.
Ah ca im şimdi hasta nedeyim rahim baya açılmış please ta yukarı çıkmış. Kizlar allah rızası için dua edin bana ve kizima çok ihtiyacimiz var kızım daha 28 haftalik lütfen dayanması için dua edin.

ALLAH yardımcıniz oolsun.plesenta yukarı cikmissa bu daha önce olmuştur.sşimdi kanamaylà çıkmaz bence.cbence.cikmissa da kurtulmusssunuz bi atlatsaniz bu durumu 10 hafta daha beklese bebibebis.burda çok yoğun kanamalar geçirip dogumu geciktirilwn çok kişinin yazısını okuokudum.umarim sizinki de anlatılır. Dua ile

Allah razı olsun şu an sorunUm rahmin açılması her an suyum gelebilir tam açık değil ama her an bişey olabilir. Umarım ilaçlar açılmayi durdurur 10 hafta değil 8 haftaya da razıyım. LÜTFEN Dua edin arkadaşlar kızım 8 hafta daha dayanım en azından 36 yi doldurabilim. çok çaresizIm. HERŞEY KISIM ICIN

Canım neye sevineyim neye uzuleyim bilemedim. Rahim boyu hala kısa malum kisaldihinda kendini kapaymiyormus. Bu şekilde ilaçlarla nereye kadar Bebeğimi içimde tutabilirsem tutucam. 2 gündür gözümde uyku yok. Sürekli serum ile birlikte ilaç alıyorum. Tek kuzum erken gelmesin. Psikolojim çok yıpranDi. 36. Haftayı görmeyi çok istiyorum ama Dr pek umutlu değil yinede inşaallah diyor. Lütfen dualarinizi kızım ve benden esirgemeyIn. Çok korkuyorum bazen. Çalışırken günler şu gibi geçip giderdi evde raporluykende 3 hafta fena geçmedi ama hastanede saniyeler geçmiyor. Neyle kendimi oyaliyim bilmiyorum. Hastalığını unutmaliyim böylece zaman kolay geçer ama da 2 gün oldu previayi atlatan ve üstüne yeni bi durum nasıl yapayım bi akıl verin. Hastane ortamında her an suyumuz bile gelebilme tehlikesi varken ben bu psikolojiden ne yaparak uzak lasabilirim. Allahım bize ve bizim durumumuzdaki tüm hamilelere yardım et bebeklerimizi ve bizi koru.

Canım seni çok iyi anlıyorum. Iki aydır yataktayim bi gece hastanede kaldım. Şuanda bile başkasının bakımına muhtaç yaşıyorum.Hiç yerinde durmayan ben rapor alip yatarak gecurdim 2 ayiI. ilk zamanlar çok ağladım. Ama şimdi şükür iyiyim.iyiyim.hergun tezbihlerim var dualarimi çekiyorum. Bu bikaç saat sürüyor ve beni rahatlatıYor .ssonrada bikaç sayfa kitap okuyorumokuyorum.ve hergün bugün de Bebeğimi bana bağışlayan ALLAH a Hamdolsun diyor elhamdulillah tezbih leri çıkıyorum. Bu süreç geçici. Inan bebisinin orda sana tutunduguna seni birakmayacagina inan.ki zaten öyle. Sen de psikolojik men güçlü ol.swn de tutun miniGine.besenden öyle ilginç şeyler akiyordu ki ilerde hamilelikle ilgili belgesel çekilse bu resimleri vericem.kucuk bir ilcedeyim. Doktorlar hem anlamafilar hem ilgilenmediler..cçok ağır bir psikolojiydi.seni çok iyi anlıyorum ama geçecek inşallah sonuç güzel olsun.bolsun.bunun için de Str
eşten uzak dur.Olabildiğince rahatlat zihnini

Anladim canım evde 3 hafta previadan yattım 1.5cmkik uzaklık 2 günde 3cm yükselmiş ama rahim kısalmis Allah bilir ne diyelim evde iyi kötü namaz kılardim kuran okudum ama şimdi yatağa daha bağlıyim fakat tesbih çekebilirim. Inan kendimi dua Ettigimde sizlerde ediyorum inşaallah bu günlerde sağlıklı ve mutlu biçimde GeçicEk. Bebeklerimize vaktinde kavusacagiz .

Inşallah canım hepimizin temennisi bu..hiç olmazsa hastane ortamindasin.en doğru şekilde müdahale edilir..benim bulunduğum yerdeki hastane previa ya biz müdahale edemeyiz kanama başlarsa diyolar..buna rağmen dua ile tevekkül ederek evimdeyim..acil bir durumda ne olur bilmiyorum.ama elbet bir şekilde geçecek bu gunler.ayrıca erken dogumdan da çok korkma arkadaşım 7.ayında gaz sancisi diye hastaneye gitti doğum başlamıştı ve maşallah bebis nur topu gibiydi.ALLAH kısmet etmişse hiçbir şey olmuyor.Şimdi sana da dua edicem. Hayırlı haberlerle inşallah

Amin canım Allah razı olsun sende benim dualarimdasin. Allahım sanada yardimci olsun inşaallah.

Amin canım Allah razı olsun sende benim dualarimdasin. Allahım sanada yardimci olsun inşaallah.
Nasıl oldun aklıma geldikçe dua ediyorum.ınsallah her şey yolundadir.Bu arada bir şey sormak istiyorum bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.psevinirim.plesenta kaç cm uzaklasirsa previa durumu ortadan kalkmış oluyor.BeniM doktorum hiç bilgi vermiyor ve başka doktor seçeneğim Yok.zzihnimizdeki korkuların hadDi hesabı yok.dyok.demir kan vb hiçbir ilaç baslamadi bana sadece elevit vermiş o kadar

Canim yatıyorum hastanede serum ilaç öyle. Yarın Dr usgde bakacak düzelme varmı diye bende dua ediyorum inşaallah düzelir rahim boyu uzar diye öyle gsribimki anlatamam sanki yarın öss sınavına gircem uyku tutmuyor. Bugün bonyo yaptırdı annem ve esim 10dk kadar biraz kendime geldim onun dışında aynı. Previous ile ilgili soru sormuşsun beniM bildiğim degmiyor olması veya 1.5 cm nin altında yakınlık olmasi ama onada marjinal bile demiyor asagida diyor benim öyleydi 3 cm uzaklaştı 3 hafta bile olmadan. Sürekli yattım yemeğe kalktım bazen bazen onu bile yapmadım yatakta yedim bonyoyu oturarak yap dedi DRM. Genelde oturarak yaptım. En önemlisi ayaktı kalmamakmIs. Oturursanda az oturacakmissin. Ben oturmaktan korkuyorum biliyor musun sanki bişey ollcakmis gibi hep yatıyorum DRM arada bir otur dedi ama ben yapamıyorum. Kuzum bizim sinavimizda böyleyMis. Benim dualarimda seninle inşaallah tez zamanda sağlıklı oluruz bebislerimizide vaktinde sağlıcakla kucağıma alırız. ALLAHIM SEN BUYUKSUNNN.

Iyi
Olm

Amin insallah sağlıkla atlatacaz hepimiz bu süreci..bben 2 ay oldu sürekli yatıyorum ama artık kemiklerim ağrıyo vücudumun agrisindan uyuyamiyorum. Kasiliyor bacaklarim karnımi bile sikiyorum uykumda elimde olmadan
Ve ağrıya uyaniyorum
Benim Doktor sıkıntım var.kuçuk bir ilcedeyim ve sozde özele gidiyorum adam kilo tansiyon bile bakmıyor 3 dk bakıp çıkarıyor çünkü çok yoğun.Ve ben pinpirikli.Bu anlamda çok mutsuzum.eevet öss kpss sürecinde hayatımın en zorlu süreci derdim. Meğer bu çok daha başkayMış.bol şu içmen de yararlı olamaz mı. Bi de annem anlattı kiracimiz da öyle sen gibiymis. Dikiş almışlar rahme.arahme.ama sanırım o zamanı geçtin sen.Rsen.RABBiM yardım edicek inşallah
ve arada durumunu yaz merak ediyorum.

Canim ancak yazabildim rahim boyu biraz uzamis iyiye gidiyor yani taburcu oldum evdeyim haftada 1 hastane kontrolüne gitCez. Plesentada biraz daha yukarı çıkmış. Bak canım söyle yapalım sen rahatsızlığını tam yaz olmassa ban DRM sorarım olmadı telden gorudursunuz muayene etmeden tedavi veremez ama belki akıl verebilir. Seninki total miydi kaç haftaliksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…