- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.241
Kizlar netimde sorun var kisaca yaziyorum...
Bugun dr a gittim normal dogumu konustuk bana dediki yapabilirsin istersen dedi... Ama riskleri var dusun tasin kararini bey dedi.. sanciyla ic dikislerin acilabilir hayati risk olusabilir dedi... Ben bunlari belirteyim Dr olarak son karar senin bayramda burdayim ben sancilanirsan gel dedi... Dusundum tasindim vaz gectim sezeryan olsun dedim 30 insan dedi sezeryan icin... Sonra 22 sunset nst gorelim dedi bende arada kasiklarim adet sancisi gibi sancilaniyor dedim ozaman simdi nst bakalim dedi maksat sanci baslamadan almak sanci durumunda zaten anlattim riskli dedi...
Nst de kasilmalarim cikti ozaman dediki 30 u cok gec olur Muhtemelen bayrami bulmadan sancilanirsin bebek hep ayni pozisyonda duruyor ... Neyse 23 sali gunu sezeryanimi yapmaya karar verdi sancilanmadan almaliymisiz dikislerim yuzunden 30 unu beklememeliymisiz... Gonul daha faqrkli olsun isterdi ama nasip boyleymis 37+6 Dan alinicak bebisim hayirlisiyla...
Bugun dr a gittim normal dogumu konustuk bana dediki yapabilirsin istersen dedi... Ama riskleri var dusun tasin kararini bey dedi.. sanciyla ic dikislerin acilabilir hayati risk olusabilir dedi... Ben bunlari belirteyim Dr olarak son karar senin bayramda burdayim ben sancilanirsan gel dedi... Dusundum tasindim vaz gectim sezeryan olsun dedim 30 insan dedi sezeryan icin... Sonra 22 sunset nst gorelim dedi bende arada kasiklarim adet sancisi gibi sancilaniyor dedim ozaman simdi nst bakalim dedi maksat sanci baslamadan almak sanci durumunda zaten anlattim riskli dedi...
Nst de kasilmalarim cikti ozaman dediki 30 u cok gec olur Muhtemelen bayrami bulmadan sancilanirsin bebek hep ayni pozisyonda duruyor ... Neyse 23 sali gunu sezeryanimi yapmaya karar verdi sancilanmadan almaliymisiz dikislerim yuzunden 30 unu beklememeliymisiz... Gonul daha faqrkli olsun isterdi ama nasip boyleymis 37+6 Dan alinicak bebisim hayirlisiyla...
aaaaaaaaaaaaaa arkadaşım ne gelışmler varmış sende ay sen şimdi haftaya doğummu yapıcaksın ey heyecan oldum bırden bak
cnm sezeryanda demek senın ıcın hayırlısıymış hıc rısk almaya gerek yok gıder bıde senı bulur dımı cnm benım
ee bebış ne durumda cnm doğuma hazırmı
Canim kusura bakma netim sorunlu sirekli kesiliyor...
Dr zaten normal yaptiriyorum dedi illa oyle olacak diye bisey yok ama dedi sanciyla ic dikislerin acilabilir bu ihtimali bil dedi... Ve buda hayati risk anlamina geliyor bunu goze alamadim bir evladim daha var arkamda...
Bebisim iyi canim 3 kilo olmus dedi 30 u icin ilk konustuk basta 3.500 olur dedi ozamana taaaki benim gece kasigim sanciyor arada diyene kadar.. nst Ye 22 sinde giricektim bi aksilik olursa ozaman konusuruz dedi... Sancim yuzunden bugun nst ye gir dedi gittim girdim kasilmalar cikinca sancilanman olur mutlaka dedi bayrama Ben burdayim ama sancilanman iyi olmaz dedi 22 sinde alalim dedi bende bir gun bir gundur 23 u olsun dedim ... Hic ummadigim bir durum oldu benim icin suan kendimi o gune adapte ediyorum... Hakkimizda hayirlisi olsun bizimde gunumuz oymus demekki darisida senin basina ve diger bekleyenlere Insallah...
Terslikler bizi sever.adrenaline gerek yok. Git temiz temiz dogur. Vitaminlerden 37.haftada 39. Hafta gibi doguyolar zaten. Eskiden ortalama 3250 gr mis. Ben de 37. Hafta 3500 gr dogurdum. Sıkıntı yok yani. GDO lu kizim bunlar artik. Sen de onemlisin. Evde de cocugun var. erken olsun temiz olsun. Bayrama kuzunla bonusunla birlikte girersin iste ne guzel. Hayirlisi neyse o olsun.
oh maşalla cnm benım kg sıde ıyı aman sağlıcakla gelsın dunyaya bebışın bı daha bayrmda beklemek ayrı stres bıde seın şeker problemı falan ınan bı an önce olması daha ıyı hatırlarsAN SENLE ILK TANIŞTIMIZDA öle konuşuyoduk bayram önce dıye bak nasıp yıne bu şekıldeymış
dr unda sana en doğruları anlatmış ıyıde yapmış bak kolaymı aylarca taşıdık dımı ama
Bugun Dr daydik azinda azi kalmis haftaya sali gunu icin gunumu aldim insallah hayirlisiyla ogun kavuscaz...Merhaba kızlar... Bu ara pek gelemiyorum ama son 1-2 sayfayı okuduğumda gördüm ki konu plasentadan mama- memeye dönmüş. Ne güzel. Darısı başıma inşallah... Umarım hepiniz iyisinizdir.. Pepuke ve mersenne den haber var mı? Fburakcım senin de az kalmış canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla... Hepiniz Allah'a emanet olun bir de bana booool bol dua edin kızlar olur mu????
Ne güzel işte, anında sorup dertleşebileceğimiz bir yer var... İnşallah ben de son sürat kasılmaydı, mide ağrılarıydı, şişkinlikti katılırım muhabbetlerinize...Dualarim inan hep sizinle. Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz da muhabbete burdan bezle katilirsiniz :)
Bi suredir dertlesince, insan sorularini da burdan soruyo iste. Cevaptan daha emin oluyosun.
Amiiiin canım... Dikkat edin kendinize. Biliyorsunuz benim de çok ağrılarım olmuştu. O ağrılar dikkat etmeyince ara ara kendini uzunca süreler sonra bile hatırlatıyor. maalesef ki en ağır ameliyat seninkiydi zaten.merhaba canım,son zamanlarda burası sessizleşti.doğum yapanların çoğunluğu gelmiyor pek.
pepuke iyiydi en son uğradığında.pek oturamıyor ağrılarından.bu yüzden bilgisayar başında kalamıyor.mersenneden haber yok bir haftadır.ama o da eskisi kadar sık giremiyor yoğun olduğundan.
ben de son 3 gündür karnımda ağrılarım olunca gelemedim.zorladım galiba 3 gün önce yeni ameliyat olmuş gibi ağrılarım vardı.şimdi daha dikkatliyim mecburen.
Rabbim sana kolay,huzurlu,sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşaALLAH.sıkıntısız yavrunu kucağına alman dualarımız.:)
Canım var ya resmen kalbim yazdıklarını okuyunca bi hızlı attıBugun Dr daydik azinda azi kalmis haftaya sali gunu icin gunumu aldim insallah hayirlisiyla ogun kavuscaz...
Artik sira sana geliyor seni takip edicez sana dua edicez... Tabi sirada pepuke var mersenne var hepinize dua edicez..
Suan icin sizlerin dualariniza cok ihtiyacimiz var...
Ne güzel işte, anında sorup dertleşebileceğimiz bir yer var... İnşallah ben de son sürat kasılmaydı, mide ağrılarıydı, şişkinlikti katılırım muhabbetlerinize...
Amiiiin canım... Dikkat edin kendinize. Biliyorsunuz benim de çok ağrılarım olmuştu. O ağrılar dikkat etmeyince ara ara kendini uzunca süreler sonra bile hatırlatıyor. maalesef ki en ağır ameliyat seninkiydi zaten.
Siz sayfaya gelin sık sık bırakmayın beni amaaaa
Canım var ya resmen kalbim yazdıklarını okuyunca bi hızlı attıbana ne oluyorsa?
Sağlıcakla oğlunu kucağına alırsın inşallah annesi. Hayırlı haberlerini bekliyorum
Canim kg olayi muhim degil suan biliyosun ac milac besleyemiyorum zaten... Dogsun bi Ben ona misler gibi bakicam...
Evet canim drum oyle diyordu 19 ekim demistim ya sana benim israrim 29 veya 30 u hatta simdi bile 1 gun icin muhalefet oldum... Oda aslinda durabildigi kadar durmadi taraftari ama bazi seyleri on goruyor kendisi 15 gun onceki nst de hic bir sikinti yoktu halbuki normaldi ufak normal sanci vardi olagandi... Bu nst zaten normal olsaydi 30 u olacakti...
Sende nst girceksin degilmi son kontrolde.. cunku benim Dr um sancilanman durumunda sancidan dolayi dikislerin acilcbilceni soyledi ki sende sezeryanlisin... Seninde kasikta agri varmi karnin arada sertlesiyormu benim bu 5 gundur basladi yumusada sertlesiyor ... Aman sende riske arms canim bayramda en azindan icin rahat eder...
yok cnm benım yumuşak yanı genel olarak yumuşamadan sertleşöe deavm ederse doğum yaklaştı demekmış dr da baktı guzel dedı
bende nasıpse 23 u salı gunu nst gırcem
hanı olagan dışı durum olursa bakarsın degışır doğum tarıh
Kizlar cok sukur kirkimiz cikti. Kizim bunu,gecesinde hic uyumayarak kutladi. Sutum gelmedi,mamayi reddetti.Anladim kirkimiz cikmis. Terslik kismi haric olmak uzere, darisi bekleyenlere insallah. Saglikla, hayirlisiyla...
Ilk guzel haberi sali gunu bekliyoruz :) ...
hayırlı olsun annesi.daha nice günlerini görürsün inşaALLAH.
fıstığın ablasına benzerse çok tatlı olacak.
biz de iki gecedir ne yatıyoruz,ne emiyoruz.öğlene kadar da aynı şekilde devam etti.
ne zaman büyüyecek diyorum bazen.ilk doğduğu halini unutmuş gibi.
yemek programlarına sardım bu ara.güzel yemek tarifleri çıkıyor.
sürpriz oldu bu haberin canım.çok yakın.
sağlıkla atlatırsın inşaALLAH canım sen de.benim oğlumda 38 in içinde doğmuştu.bayram tatili vardı 10 gün.bayramdan iki gün önce olmasını istemiştim.için rahat olsun Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde,kucağında evinize dönersiniz.
previaydı,şekerdi derken bir haftan kaldı canım.tatlı oğlunu şimdiden kokluyorum.:)
mersenne ne zamandı biliyor musun?
pepuke de cuma kontrole gidecek.inşaALLAH güzel haberlerle gelir .hayırlısıyla o da hamileliğini vaktinde,sağlıkla bitirir.
tobeguk canım,sen hep yanımızdaydın.biz de inşaALLAH seni doğuma kadar yalnız bırakmayız.:)
sürpriz oldu bu haberin canım.çok yakın.
sağlıkla atlatırsın inşaALLAH canım sen de.benim oğlumda 38 in içinde doğmuştu.bayram tatili vardı 10 gün.bayramdan iki gün önce olmasını istemiştim.için rahat olsun Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde,kucağında evinize dönersiniz.
previaydı,şekerdi derken bir haftan kaldı canım.tatlı oğlunu şimdiden kokluyorum.:)
mersenne ne zamandı biliyor musun?
pepuke de cuma kontrole gidecek.inşaALLAH güzel haberlerle gelir .hayırlısıyla o da hamileliğini vaktinde,sağlıkla bitirir.
tobeguk canım,sen hep yanımızdaydın.biz de inşaALLAH seni doğuma kadar yalnız bırakmayız.:)
Kizlar cok sukur kirkimiz cikti. Kizim bunu,gecesinde hic uyumayarak kutladi. Sutum gelmedi,mamayi reddetti.Anladim kirkimiz cikmis. Terslik kismi haric olmak uzere, darisi bekleyenlere insallah. Saglikla, hayirlisiyla...
Ilk guzel haberi sali gunu bekliyoruz :) ...
Canim benim insallah sali gunu haber verebilirim durumuma gore... Benim biraz agri esigim dusuktur Muhtemelen ogunu aglana. Zirlana geciririm gibime geliyor... Zaten 15. 30 civari girerim sezeryana dr um o saatlerde geliyor hastaneye bende saat 1 de hastanede olucam on hazirliklar icin zaten kendime geldim ettim kalktim diyene kadar gece olur kesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?