- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.161
Kizlar merhaba,
Sutum azaldi biraz canim cok sIkkIn. Ayagina uzuldum ondan heralde.
Pepuke slinglerden bahsetmisti. Biraz arastirdim babasling kullanan cok. Ben de siparis vermeyi dusunuyorum.en basta biraz zorlaniyolarmis ama alisinca rahatmis.kumas gibi olanlar bana bunaltici geldi biraz.
Insallah herkes iyidir.
annelik ne zor iş.her şeyilerini düşünmek zorundayız.Kizlar merhaba,
Sutum azaldi biraz canim cok sIkkIn. Ayagina uzuldum ondan heralde.
Pepuke slinglerden bahsetmisti. Biraz arastirdim babasling kullanan cok. Ben de siparis vermeyi dusunuyorum.en basta biraz zorlaniyolarmis ama alisinca rahatmis.kumas gibi olanlar bana bunaltici geldi biraz.
Insallah herkes iyidir.
Ohhh 40 ucurmaya piknigemi gittiniz? Eskiler öyle der ya 40 çıkmadan çıkmazlar 40 çıkınca gezmeye giderler adinada 40 uçuruma derler... Ne güzel olmuştur senin için okadar sıkıntinin arasında...
Şükür bu gunleride görmek nasip oldu darısı bize artık...
Canım kuzenin yara vardı rahim ağzında lokal abesteziyle o yakılacakti... Dr ameliyattaydi uzun sürdü bizi işlem o doğum catalinda yapılacağı için doğum haneye aldılar... Orda sancı odasında bekledik iğne yapmışlardi yatması gerekiyor dediler vs öyle yani...
Sonra o gün panikle nereye gittim farketmemisim benim durdukça kafama dank dedi... Bi ara 20 haftama gelmeden böyle oturup kalkarken du gibi akıntı geliyordu baya baya sividan tahlil için o doğum haneye girmiştim ebe almıştı sıvıyı test etmişti... Oraya ıkinci girişim o doğum catalina oturmuşlugumda var... Tabi ogunku telaşla panikle nereye götürüldügumu daha yeni farkettim... Inşallah bidahakine doğumda gitmek nasip olur... Tabi sezeryan olursam aneliyat hane yolları şart olcak..
Pepukenin iyi olmasına sevindim canım rüya iste benimki bide rüyamda ben hamile değilim hayrolsun diyelim canım tuhaf bi rüyaydi öyle...
Ben ev oturmasina gitmedim ama disari ciktim. Zaten doktora git gel 40 mi kalsi :) ben koymustum resim gene koyarim cnm.profile koymustum.annelik ne zor iş.her şeyilerini düşünmek zorundayız.
evet canım iyi geldi.evde dur dur kafayı yiyeceğim.
ben pek 40 gün olmadan evden çıkmamaya diğerlerinde uymadım.bu küçük olduğundan tedirgindim hep.büyüsün,kilosu artsın,normale dönsündü tek derdim.benim iyileşmem de uzun sürdü hem fiziksel hem psikolojik olarak.yalnız olmasam daha çabuk toparlayabilirdim belki.eve geldikten sonra bebekle hep ben ilgilenmek zorunda kaldım.ev işlerini yine sağolsun arkadaşalrım arada gelip yardımcı oluyorlardı.her sabah kalkınca bütün işleri düşünüp daralıyordum.biraz toparlayınca da her şeyi yapmaya başldım. bu yüzden ameliyat kesiğim de kızarıklık ,karnımda da ağrı acı uzun sürdü.
öyle böyle geçti çok şükür.
kırkımız çıktı yağmur yağdı.kızım doğduğu gün de çok yağmur yağmış,hava birden serinlemişti.
Allah önce sizlere ve tüm hamilelere mutlulukla,sağlıkla kuzularına kavuşmayı nasip eylesin.ameliyat olacağım sabah ki hüznümü hatırladım bir an.sen,mersenne ve pepuke vaktinde gülerek doğuma girin inşaALLAH.
çektiğimiz tüm sıkıntılar hamilelikte kalsın.
sizin bebişleri çok merak ediyorum.asud da toparlasın da sırayla sizler de yavrularınızın resimlerini koyarsınız.
annelik ne zor iş.her şeyilerini düşünmek zorundayız.
evet canım iyi geldi.evde dur dur kafayı yiyeceğim.
ben pek 40 gün olmadan evden çıkmamaya diğerlerinde uymadım.bu küçük olduğundan tedirgindim hep.büyüsün,kilosu artsın,normale dönsündü tek derdim.benim iyileşmem de uzun sürdü hem fiziksel hem psikolojik olarak.yalnız olmasam daha çabuk toparlayabilirdim belki.eve geldikten sonra bebekle hep ben ilgilenmek zorunda kaldım.ev işlerini yine sağolsun arkadaşalrım arada gelip yardımcı oluyorlardı.her sabah kalkınca bütün işleri düşünüp daralıyordum.biraz toparlayınca da her şeyi yapmaya başldım. bu yüzden ameliyat kesiğim de kızarıklık ,karnımda da ağrı acı uzun sürdü.
öyle böyle geçti çok şükür.
kırkımız çıktı yağmur yağdı.kızım doğduğu gün de çok yağmur yağmış,hava birden serinlemişti.
Allah önce sizlere ve tüm hamilelere mutlulukla,sağlıkla kuzularına kavuşmayı nasip eylesin.ameliyat olacağım sabah ki hüznümü hatırladım bir an.sen,mersenne ve pepuke vaktinde gülerek doğuma girin inşaALLAH.
çektiğimiz tüm sıkıntılar hamilelikte kalsın.
sizin bebişleri çok merak ediyorum.asud da toparlasın da sırayla sizler de yavrularınızın resimlerini koyarsınız.
Asudcuğum kızının ayağı için geçmiş olsun. Eğer benimki gibi bir sorunsa çok önemli olmadığını söyleyebilirim. Benim ayağıma sık kramp girerdi, 22 yaş gibi Acıbadem hastanesine gittim, doktor ayağımın altına baktı, " aaaa ayağının altı ne zamandır böyle" dedi, dedim nesi var, ayağım hep aynı :) Meğerse orta kısmı fazla çukurmuş, röntgen falan çekildi, kemiklerin açısına baktı, evet senin ayağın çadır taban dedi, düz tabanın tam tersiymiş, literatürde kemik bozukluğu olarak geçiyormuş ve genelde genetikmiş, ki eve dönünce farkettim babamın ayağıda aynıymış. Tedavisi var mı diye sordum, yaşım ileride olduğu için riski varmış, ben de öenmli değil zaten dedim. Orta kısım fazla çukur olduğu için, vücudumun bütün yükü topuklara ve parmak altlarındaki çıkıntılara gidiyor, o yüzden o bölgeler biraz nasırlı oluyor, bunu engellemek için silikon tabanlık verdi, hepsi bu, bir de vücut ağırlığını ayakların düzgün taşıması için fazla topuklu giyemem, rahatsız ediyor, kırk yılda bir özel yerlere giderken giyerim. Yanlış anlamadıysam Selin kızımızınki de böyle. Eğer böyleyse inan kendini üzmene değmez. Hayatını hiç bir şekilde engellemiyor, sadece büyüdüğünde fazla topuklu giyemez. Ama daha bebek olduğu için tedavisi vardır belki. Kendini üzüp sütünü azaltma canım. Düşün ben 22 yıl gariplik olduğunu hissetmedim, aslında halen hissetmiyorum :)
Bu arada cumartesi günü doktorumuza gittik, kızımız gayet iyiymiş, kilosu, boyu ortalamalardaymış.Pelvik muayeneyi 2 hafta sonra yapacakmış, NST ye de o zaman bağlayacakmış, 10 dk. sürüyor dedi. 2 hafta sonra 36. haftam bitiyor, bakalım ne çıkacak.
Fburakçığım sen ne zaman doktora gidiyorsun, inşallah normal doğuma onayın çıkar, haberlerini bekliyorum.
Dağcı, canım Mihrimahımızın 40ı çıkmış, hayırlı olsun. Koca kız oldu artık, bak bizimkilerin ablası olacak :) Sen de artık yavaş yavaş gezmelere başlarsın.
Kızlar geçmişi okudum, azraaa dan haber yok halen, Mustafa Asaf hastanede herhalde halen, inşallah bir an önce kavuşurlar.
Pepukede bu ara benim gibi pek foruma girmiyor galiba. Bu arada slinglerden bahsetmişsiniz kızlar, ben ilk aylarımda çok bakmıştım, hatta size de yazmıştım. Doktorların görüşü slingler anakucağından daha sağlıklı. Ana kucağı gibi bebeklerin omurgasına baskı yapmıyormuş. Daha sonra ben de bir tane alacağım. Asudcuğum seninki de hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın kızınızla.
Asudcuğum kızının ayağı için geçmiş olsun. Eğer benimki gibi bir sorunsa çok önemli olmadığını söyleyebilirim. Benim ayağıma sık kramp girerdi, 22 yaş gibi Acıbadem hastanesine gittim, doktor ayağımın altına baktı, " aaaa ayağının altı ne zamandır böyle" dedi, dedim nesi var, ayağım hep aynı :) Meğerse orta kısmı fazla çukurmuş, röntgen falan çekildi, kemiklerin açısına baktı, evet senin ayağın çadır taban dedi, düz tabanın tam tersiymiş, literatürde kemik bozukluğu olarak geçiyormuş ve genelde genetikmiş, ki eve dönünce farkettim babamın ayağıda aynıymış. Tedavisi var mı diye sordum, yaşım ileride olduğu için riski varmış, ben de öenmli değil zaten dedim. Orta kısım fazla çukur olduğu için, vücudumun bütün yükü topuklara ve parmak altlarındaki çıkıntılara gidiyor, o yüzden o bölgeler biraz nasırlı oluyor, bunu engellemek için silikon tabanlık verdi, hepsi bu, bir de vücut ağırlığını ayakların düzgün taşıması için fazla topuklu giyemem, rahatsız ediyor, kırk yılda bir özel yerlere giderken giyerim. Yanlış anlamadıysam Selin kızımızınki de böyle. Eğer böyleyse inan kendini üzmene değmez. Hayatını hiç bir şekilde engellemiyor, sadece büyüdüğünde fazla topuklu giyemez. Ama daha bebek olduğu için tedavisi vardır belki. Kendini üzüp sütünü azaltma canım. Düşün ben 22 yıl gariplik olduğunu hissetmedim, aslında halen hissetmiyorum :)
Bu arada cumartesi günü doktorumuza gittik, kızımız gayet iyiymiş, kilosu, boyu ortalamalardaymış.Pelvik muayeneyi 2 hafta sonra yapacakmış, NST ye de o zaman bağlayacakmış, 10 dk. sürüyor dedi. 2 hafta sonra 36. haftam bitiyor, bakalım ne çıkacak.
Fburakçığım sen ne zaman doktora gidiyorsun, inşallah normal doğuma onayın çıkar, haberlerini bekliyorum.
Dağcı, canım Mihrimahımızın 40ı çıkmış, hayırlı olsun. Koca kız oldu artık, bak bizimkilerin ablası olacak :) Sen de artık yavaş yavaş gezmelere başlarsın.
Kızlar geçmişi okudum, azraaa dan haber yok halen, Mustafa Asaf hastanede herhalde halen, inşallah bir an önce kavuşurlar.
Pepukede bu ara benim gibi pek foruma girmiyor galiba. Bu arada slinglerden bahsetmişsiniz kızlar, ben ilk aylarımda çok bakmıştım, hatta size de yazmıştım. Doktorların görüşü slingler anakucağından daha sağlıklı. Ana kucağı gibi bebeklerin omurgasına baskı yapmıyormuş. Daha sonra ben de bir tane alacağım. Asudcuğum seninki de hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın kızınızla.
Kullanda canım bizede anlat rahatmi iyimi?Kizlar sling geldi de bu aralar yorum yazamiycam sanirim. Kolay duruyo ama ayarlayamadim. Aksama hallederim sanirim. Youtube da cok guzel anlatiyo da olmadi kayislar.
Kullanda canım bizede anlat rahatmi iyimi?
Hangi siteden nekadara aldın canım?
Simdilik bbeceremedim.ilk ayarda biri yardim etsin diyo ama umarim yardimla olur. Bebeshoptan aldim. 99 tl. Aksamustu siparis ettim sabah geldi. Bide kapida odeme sectim. Hizmet guzel de insallah sling de guzel olur. Ilk izlenim hayal kirikligiyapamadim kizimin toplantisi var kullanacaktim ama yaa
Okadar zor biseymi himmm bende beceriksizim valla alsam zorlanirim kesin..
Ahhh kiyamam iki kat iki buklummu oldu kuzucuk ...Ben sevmedim selin hic sevmedi.ikibuklumoldu yazik. Biriki denemeden sonra olmazsa, buyumesini bekliycem artik.
mersenneciğim senin de az kaldı.zaman mı hızlı geçiyor yoksa ben mi yorgunluktan anlamıyorum.sen de 35 olmuşsun maaşALLAH.Asudcuğum kızının ayağı için geçmiş olsun. Eğer benimki gibi bir sorunsa çok önemli olmadığını söyleyebilirim. Benim ayağıma sık kramp girerdi, 22 yaş gibi Acıbadem hastanesine gittim, doktor ayağımın altına baktı, " aaaa ayağının altı ne zamandır böyle" dedi, dedim nesi var, ayağım hep aynı :) Meğerse orta kısmı fazla çukurmuş, röntgen falan çekildi, kemiklerin açısına baktı, evet senin ayağın çadır taban dedi, düz tabanın tam tersiymiş, literatürde kemik bozukluğu olarak geçiyormuş ve genelde genetikmiş, ki eve dönünce farkettim babamın ayağıda aynıymış. Tedavisi var mı diye sordum, yaşım ileride olduğu için riski varmış, ben de öenmli değil zaten dedim. Orta kısım fazla çukur olduğu için, vücudumun bütün yükü topuklara ve parmak altlarındaki çıkıntılara gidiyor, o yüzden o bölgeler biraz nasırlı oluyor, bunu engellemek için silikon tabanlık verdi, hepsi bu, bir de vücut ağırlığını ayakların düzgün taşıması için fazla topuklu giyemem, rahatsız ediyor, kırk yılda bir özel yerlere giderken giyerim. Yanlış anlamadıysam Selin kızımızınki de böyle. Eğer böyleyse inan kendini üzmene değmez. Hayatını hiç bir şekilde engellemiyor, sadece büyüdüğünde fazla topuklu giyemez. Ama daha bebek olduğu için tedavisi vardır belki. Kendini üzüp sütünü azaltma canım. Düşün ben 22 yıl gariplik olduğunu hissetmedim, aslında halen hissetmiyorum :)
Ben sevmedim selin hic sevmedi.ikibuklumoldu yazik. Biriki denemeden sonra olmazsa, buyumesini bekliycem artik.
Ahhh kiyamam iki kat iki buklummu oldu kuzucuk ...
Ben hiç almayayim ozaman hiç kıyıp koyamam öyle rahatsız biseye...
mersenneciğim senin de az kaldı.zaman mı hızlı geçiyor yoksa ben mi yorgunluktan anlamıyorum.sen de 35 olmuşsun maaşALLAH.
fıstığını çok merak ediyorum.afacan bıcır bıcır bir kız olur gibime geliyor.mihrimah ablasının bugün 40 haftası doldu.sağlık ocağına gittik kilo ve boyunu merak ediyordum.çok şükür yenidoğan kadar olmuş ama annesine kocaman geliyor.:)))
bugün 3700 bir bebek doğmuş hemşire söyledi.biz o kadar değiliz ama normal bebek görünümündeyiz.
pepuke uğramış.göremeyince meraklanıyoruz.uğramasa mesaj atacaktım.hayırlısıyla hepinizin de kuzularını doğurtalım da ondan sonra bebek muhabbetlerine gireriz rahat rahat.
bir yöntemi mi var acep?ben de pek anlamam da eşim çabuk çözer.biz de hala dışarı çıkmaya bir şey almadık.alışverişe çıkamadık bile.
Bende esime umut bagladim, bakalim. Insallah yontemini bulamamisimdir. Cunku pek heves yapmistim rahat rahat kullanirim diye. Resimlerde hep buyuk bebek kullanilmis. Ben bi kizimla resmini cekiyim de gorun. Cenin pozisyonu diyo da artik cenin olmadiklarina gore rahat etmez diye de kiyamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?