ahh canım. bir de benim okul çoook problemliydi. bebek ölmeden 3 hafta öncesinde plasenta çook basınç yapmaya başlamıştı. ben bacağımı sürüyerek zor yürüyordum ve bana tüm gün ayakta nöbet tutturdular!! tenefüste dayanamayıp tuvalete gittim diye de müdür acayip kızmıştı!! nasıl görev yerimi terkedermişim tenefüste!! (hamileyken nasıl tutmamı bekliyorsa!) hep naz yapıyorum zannediyorlardı. çok çektirdiler bana. sonra bebek ölünce, ben de ölümlerden dönünce anladılar naz olmadığını şimdi vicdan azabı duyuyorlar bana karşı. ne istersem yapıyorlar ama çok geç malesef, giden gitti...

bu durumlar da beni endişelendiriyor. en azından hamileliğim yaza denk gelirse evde dinlenebilrim diyorum. sonra ya bebeğim olmazsa diyorum.. bilmiyorum işte canım...
inşallah hakkımızda hayırlısı olur.. ama genelde iyi düşünmeye, evrene olumlu mesajlar göndermeye çalışıyorum fburakcım...
ahahahahaa ne patladım sana değil mi canım yaaa

azracığım olurda doğuma gitmeden görüşemezsek, allahıma emanet olun... sağsalim, nüfusunuz +1 olarak dönün inşallah

öyle canım, allah büyüktür. bakarsın olmayıverir. bir söz var çok sevdiğim. "işimiz allaha kaldıysa o zaman niye endişeleniyoruz ki?" diye.. aslında bu korkularımın hepsi boş, allah ne isterse o oluyor biliyorum... hamilelerle lohusaların duası kabul olurmuş ya, bana da dua edin kızlaar...
canım ben diğer fotoları kız kardeşlerin zannetmiştim

ama hakkaten acayip annene benzettim ben seni..
bu beni kurtaran dr.a gittim bu sefer canım. valla enteresandır hiiiç canımı acıtmadı. sadece altta bir baskı hissettim. ömrümde hiiiiç böyle muayene edilmemiştim. çok şaşırdım

resmen normal doğum yapıyor pozisyonunda muayene etti. o esnada dokundu iç dikişlere...

valla bebeğimi direk kucağımda istiyorum ama bu sefer hiç bir çaba harcamayacağım. elbette tedbirimi alacağım ama ekstra çaba harcamak istemiyorum.. dediğin gibi geleceği varsa öyle ya da böyle geliyor. geçen sefer süper sağlıklı bir hamilelik!! geçiriyordum da ne oldu?? zaten dr.da "sanki tarlada doğuracakmışsın gibi bedenini ve ruhunu hazırla" dedi.. saldım çayıra muamelesi yapmak istiyorum bu sefer pepukeciğim....
ama öncelik sizlerde...siz de sağsalim alında bir kucağınıza bana da umut olursunuz iyice...
hepiniz allaha emanet olun....