- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.721
albüme koymak daha kolay canım.Sevgili dagci,kizin cok tatli maasallah.ben de koymayi denedim olmadi. b.sayara oturunca koyucam. bi de bizim prematureleri koyayim da keyfin yerine gelsin.900 gr dogan yegenim kizimi gecti
Allah hepsine saglik versin
maşallah canım ya okdar tatlıki bayıldımrabbim sevdikleri ve sevenlariyla sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin
Bu arada kilo alisimizi doktor gene az bulduhafta sonu kendi doktoeumuza gidene kadar takviye yapmiycam. ALlaltan umit kesilmez. belki sutum artar,daha sık emer bi gunde. Umut herseydir.
Yasanilan sıkıntı sutu etkiliyor iste. Memoriala her kurusum haram olsun.
Bu arada ben hep gecelik almistim. ev icin de gecen hastanne donusu pijama aldim. kaziklandim tabi direkt gidip yayla dan aldim. Ama iki yandan acilanlar pek rahatmis tavsiye ederim.
Gecelikler de resmen elimde patladi gene.
gecelikleri netten mi almıştın canım?
benim oğlumdan kalma pembe hamile pijaması vardı.eminönünden de ablam gecelik aldı,mersennenin ki gibi dantelli falan.hastanede sonda çıkana kadar gecelik giydim.sonra pijamayı.
ben de acil gittiğim için doğuma bebek bakım malzemeleri ve göğüs pedi vs.yi hastanden çıkınca aldım.hepsi neyse de lohusa tacı içimde kaldı.
sağol teyzesi.:)Dağcı canım kızın çok tatlı maşallah bahtida guzel okur insallah...
Birini eminonunden aldim. digeri kuzumdan kalma internetten ebrudan almistim.
Lohusa tacini simdi al takicinde kalmasin. hala lohusasin. resmini de cektir guzelce. bende 3 tane vardi acimdan takamadim. hastanede resim cektiremedim dogrudurust var mi otesi. hic planlamata bakmiyo.
Resim ekledim bi baktim yanlis resim. sonra silerken 3G gitti. sildim. wifi ile de yeni resim yukleyemedim. cok yavas. en guzeli makineden
Bu arada kilo alisimizi doktor gene az bulduhafta sonu kendi doktoeumuza gidene kadar takviye yapmiycam. ALlaltan umit kesilmez. belki sutum artar,daha sık emer bi gunde. Umut herseydir.
Yasanilan sıkıntı sutu etkiliyor iste. Memoriala her kurusum haram olsun.
Bu arada ben hep gecelik almistim. ev icin de gecen hastanne donusu pijama aldim. kaziklandim tabi direkt gidip yayla dan aldim. Ama iki yandan acilanlar pek rahatmis tavsiye ederim.
Gecelikler de resmen elimde patladi gene.
Canım Muhtemelen mama takviyesi yapacak dr size ... Sütunu arttıracak şeyler yemeye gayret et canım...
Bende oğlumu götürdüm bugün dr'a hasta biraz...
Hastane dönüşüde kapıda kaldım anahtarı unutmuşum bidr alış veriş yapmistik ... Ablamı bekledim arkadasimda perişan oldum biraz...
Bide dr bugün 5 yaş ve 6 yaş aşıları var dedi oysa bana 3 yaş son aşısi demişlerdi gerisi okulda yapılacak dediler ... Neyse 5 yaşı geçmiş az ama sorun olmaz dedi dr amcası iyilessin getir dedi 5 yaşı yapalım dedi sonra öbürünüde yaparız dedi...
Şansa bak hiç haberimde yoktu o asilardan benim Neyseki çok geç kalmamışiz...
Eki Görüntüle 514458 Eki Görüntüle 514450 Eki Görüntüle 514451 Eki Görüntüle 514452 Eki Görüntüle 514453 Eki Görüntüle 514454 Eki Görüntüle 514455 Eki Görüntüle 514456 Eki Görüntüle 514457 Eki Görüntüle 514459
resim eklemeyi öğrendim ya artık suyunu çıkarırım.marifetlerimi göstereyim dedim.bir zamanlar ben de hamarattım kızlar.kızıma yaptığım dolap,yatak,oyuncak sandığı..ve kurdele nakışlarımdan örnekler.artık elime bile sürmüyorum..
SAĞOL TEYZESİ.:)
canım benim burda kalan hamişleri bir doğurtalım sıra sana gelecek.senin hamilelik serüvenini takip edeceğiz inşaALLAH.
Canım bende problem yaşadim bir buçuk ay kadar zor geldi sütum ne uğraştım ama bi bilsen dr kontrolünde dr'a manayı kestim dediğimde tebrik ederim seni dedi bu azminden dolayı çoğu anne uğraşmıyor dedi gelmiyor diyip bırakıyorlar dedi... Bende siz motive ettiniz gelicek diye dedim siz ne dediyseniz ben öyle yaptım dedim... Senin yine geliyormuş canım bende damla yoktu ilk başta...ne yazik ki bende oyle bekliyorum. Bakalim ne diycek.gerci pek mamaci degildir. son raddeye kadar sutle de gidebilir.
bu sutu arttirma mevzusu var ya..cok fazla kalorili oluyor. buna ragmen somuruyorum ama sonuc hep ayni. yarasin kizima ben kilo almaya da raziyim ama olmazsa da olmuyor sanirim.kismeti varsa gelir ne diim. elimden geleni yapiyorum ben.
Ne asisi yahu.Bende bilmiyorum. C.tesi soyler heralde bize de. O kadar para verdik simdi selin icin gidicez arada onun da asisini vursa guzel olur yani. Ama kasim ayinda geliceksiniz zaten vururuz der kesin
Canım masallah çok güzeller bi beceriksiz ben varım içinizde...Eki Görüntüle 514458 Eki Görüntüle 514450 Eki Görüntüle 514451 Eki Görüntüle 514452 Eki Görüntüle 514453 Eki Görüntüle 514454 Eki Görüntüle 514455 Eki Görüntüle 514456 Eki Görüntüle 514457 Eki Görüntüle 514459
resim eklemeyi öğrendim ya artık suyunu çıkarırım.marifetlerimi göstereyim dedim.bir zamanlar ben de hamarattım kızlar.kızıma yaptığım dolap,yatak,oyuncak sandığı..ve kurdele nakışlarımdan örnekler.artık elime bile sürmüyorum..
ay canım sorma yahu, hepiniz gideceksiniz bir ben kalacağım buradadün dr. kontrolüm vardı. bebek izni çıktı ama korkuyorum hamile kalmaya ben:18::18::18:
Canım bende problem yaşadim bir buçuk ay kadar zor geldi sütum ne uğraştım ama bi bilsen dr kontrolünde dr'a manayı kestim dediğimde tebrik ederim seni dedi bu azminden dolayı çoğu anne uğraşmıyor dedi gelmiyor diyip bırakıyorlar dedi... Bende siz motive ettiniz gelicek diye dedim siz ne dediyseniz ben öyle yaptım dedim... Senin yine geliyormuş canım bende damla yoktu ilk başta...
Su çiçeği hatırlatma dozu dedi bide 6 yaş bilmemne aşısı dedi o cikti aklımdan devlet yapmıyor dedi ama biz yapıyoruz dedi 6 yaş aşısini dedi...
Senden zor canım banada bi arkadaş demişti bende ozaman olurmu benim oğlanın aşıları bitti demiştim dr öyle demişti çünkü .. şimdi bu dr da öyle diyince demekki varmış dedim keşke gecen sene o arkadaşi dinleseydim yaptirsaydim neyse yaptircam düzelsin goturucem...
Hadi bakalim izin çıkmış dr dan sıra cesaretini toplamakta...
Busefer tecrubelisin çok dikkat et kendine benim gibi direk prenses moduna geçiş yap...
Biraz zor ve sıkıntılı bi hamilelik süreci olacak senin için ama biraz cesaret biraz sabırla hepsinin üstesinden geliceksin insallah...
Hele sen bi kararını ver bebis için biz seni dogurtana kadar burda yanlız bırakmayız meraketme....
Canim geliyor olması çok ıyi bol şu iç yeşil soğan bulgur pilavı vs ye...ben de cabaliyorum insallah artar :) HEmen hastanede gelince pek sevinmistim. Burdan yazismistik ya, korkuyorum sutum gelmezse demistim. Ama geldi sukur. insallah sizin de bol bol gelir.
cok agri cektim, simdi bas-bacak agrisi, sutun az olmasini bunlara bagliyorum.kismet...son ana kadar mama vermiycem. sonra benim elim, bebisin dudagi felan alisir. Allah korusun.Zaten cok kolay kesiliyor benim sut.
Bak dogum yapanlara..Hala burdalar. kimse bi yere gitmiyor
Canim geliyor olması çok ıyi bol şu iç yeşil soğan bulgur pilavı vs ye...
Benim bi damla bile yoktu dr önce emzir sonra nama ver sonra sağ diyordu boşta olsa oncebi veriyodum yalancı meme niyetine ... Sonra mama veriyordum sagiyordum üstüne biraz sıkıntılı bi süreçti yorucuda Neyseki sonrada çok iyi geldi 2 sene emzirdim insallah busefer hemen gelir de hiç mamaya gerek kalmaz...[/QUOTE
hem maasallah hem insallah
ben defnemi de 8 ay emzirebilmistim. bu kadar selini de emzirsem sukrederim. daha cok da olsa iyi tabi
saglikli olsunlarda di mi arkadasim. doyarlar bi sekilde
Ee daha bizi dogurtacaksiniz yok öyle kaçmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?