Plasenta Previa Marjinal

aithusaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
951
1.062
Arkadaşlar plasenta previa marjinal olup doğum yapanlar var mı aranızda? Nasıl bir süreç olacak bilgilendirme istiyorum biraz. Henüz doktorum doğumla alakalı bir şey söylemedi. Ciğer geliştirici iğne oldum. En başından beri plasentam aşağıda ve yukarı çıkmadı 28.haftadayım, çıkmaz artık dedi. Rahim ağzını kapatma açısından sınırda olduğunu söyledi. Ben henüz kanama yaşamadım. Totalisterdeki süreçleri okudum zor olduğunu biliyorum ama marjinalde durum nasıl, farklı mı, deneyim sahibi olanlardan bilgi rica ediyorum. 2.gebeliğim, ilki sezeryan gebelik tansiyonum da olduğu için.

Merhaba kimse yazmamış siz bana bilgi verir misiniz sonra neler yaşadınız

Merhaba kimse yazmamış siz bana bilgi verir misiniz sonra neler yaşadınız
Merhaba. Ben 36.haftada doğum yaptım herhangi bir sıkıntı olmadı. Doktorum herşeye hazırlıklı olarak girdi doğuma, kan falan ayarlandı ama çok şükür normal bir sezaryen gibi çıktım ameliyattan.

Merhaba bende de bu sorun var bana bilgi verir misiniz süreci nasıl atlattınız benim 2 kez kanamam da oldu çok korkunç süreç. Ne yapabilirim ve siz nasıl doğum yaptınız kaçınca haftada bana bilgi verirseniz çok sevinirim

Merhaba, geçmiş olsun. Bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah. Öncelikle korkmayın, kanama beklenen bişey doktor kontrolünde olduğunuz sürece sıkıntı yok. Benim kanamam olmadı, şanslıydım. 36.haftada doğum yaptım sezeryanla. Zaten nstde sancım da çıktı, sancılar başlayınca kanamayı da tetiklermiş o yüzden 36da alıyorlar bebeği. Ameliyatta sıkıntım olmadı, sorunsuz geçti çok şükür.

Çok teşekkür ederim inşallah sizin gibi şanslı olabilirim

Marjinal görünüyor şu an
Merhaba sizde doğum yapmışsınızdır herhalde süreç nasıl ilerledi şu an ben de aynı tanılıyım stresliyim arada kahverengi lekelenmelerim oluyor plasentada kanama alanlarım var sizin süreç nasıl ilerledi yukarı çıktı mı plesanta

A
ynısı bende de vardı plasentada kanama odakları vs çok zordu ama sonu güzel oldı. Çok dikkatli yaşadım hamileliğimi. Resmen sayılı adımlar attım. Doğuma girerken çok korktum ama hiçbir şey olmadı rahat olun sorun olmuyor

Teşekkür ederim sağoluninşallah darısı bana da

Merhaba doktorunuz istanbulda miydi acaba? Ben de ayni durumdayim cok stresliyim. Doktor arayisi icindeyim. 31 haftalik hamileyim doktorum dogumu kabul edemeyecegini soyledi kan bankasi olmadigi icin yasadigim ilcede

Merhaba doktorunuz istanbulda miydi acaba? Ben de ayni durumdayim cok stresliyim. Doktor arayisi icindeyim. 31 haftalik hamileyim doktorum dogumu kabul edemeyecegini soyledi kan bankasi olmadigi icin yasadigim ilcede
Ay evet ilçeler kabul etmiyor. Korkmayın bir şey olmayacak. Benim doktorum izmirdeydi

Merhabalar, bana da detaylı ultrasonda plesaante previa marjinal tanısı koyuldu. Zamanla yukarı çıkması beklenir dediler ama çıkmadı. Şu an 37. Haftadayım. 38 dolar dolmaz sezaryen planlandı. Hiç kanamam olmadı şimdiye kadar. Pleasantanın servikse uzaklığı da 17mm çıktı. Bu hafta biraz Google ve buraları okuyunca korkmaya başladım. Benzer durumda olanlar süreçleri ile ilgili bilgi verebilirler mi acaba? Şimdiden teşekkürler herkese sağlıklı doğumlar

Merhaba, hamileliğimin 29. Haftasındayım. 26. Haftalarda bana da plasenta previa tanısı konuldu. Tamamen kanalı kapatma durumu yok ama kanala yakın konumdaymış. Çok şükür herhangi bir kanama da yaşamadım şimdiye kadar inşallah da yaşamam. Doktorum bu haftalardan sonra yukarı çıkma ihtimalinin olmadığını söyledi. 2 hafta sonra kontrolde yine bakacak durumuna. Konumunda değişiklik görülmezse 37. Hafta civarı olacak şekilde sezaryen doğum planlayacagimizi söyledi.
Bizim için önemli olan benim de bebeğimizin de sağlıklı bir şekilde doğum sürecini atlamak, tamamlamak.
Aynı tanı konulup sağlıklı doğum gerçekleştiren anne adayları süreci bizimle paylaşırsa ben de çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…