plasenta kireçlemesi yani yaşlanması

baloncuk13

şişko patates
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
1.497
636
173
Kızlar Merhaba 35 haftalık hamileyim. 31 haftalıkken doktor plasentan kireçlemeye başlamış dedi . 1750 gr idi. 34 haftalık kontrolümde kireçleme ilerlemiş ama bebek yine de beslenmiş kilosu 2500 olmuş bundan sonra haftalık gel dedi. suyu da normaldi. Bugün 35 haftalığım ve yine kontrole gittim artık plasenta görevini göremiyor dedi. Bir haftada hiç kilo almamış yine 2500 kilosu dedi ve ciğer geliştirici iğne yaptı. suyu da azalmış . 6 gün sonra tekrar gel gün verelim yine gelişmemişse alalım çocuğu dedi. benim durumumda olanlar varmı sorun yaşadınızmı bebekle ilgili. Rahatlamaya ihtiyacım var

O durumda yasamasim ama canimm masalalh 36 hafyata yaklasmisain bir sikinti cikacagini dusunmuyorum.allahin izniyle iyi olur hersey ve normal haftasinda bile dogum yapmasina ragmen bebegi 2500 kilo olan arkadaslarim oldu iyi dusun korkma saglikla kurtulurusnz insallah

Sağolun kızlar yorumlarınız için. evet 36 haftayı inşallah görürüm canım ama benim korktuğum yani şu beklediğim bir hafta yada iki haftada bebek zaten beslenemiyor ya ani birşey gelişir mi allah korusun. Yani ne bileyim kalp durması gelişim geriliği falan gibi. Bir de 36 haftalık doğan ve küvöze ihtiyaç olmayan doğumlar varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…