Merhaba arkadaşlar 13. Haftamda ve 14. Haftamda olmak üzere iki kere kanama geçirdim şükür bebek iyi ama kanamanın sebebini plasentanın aşağıda olmadına bağlıyor doktorum fakat çokda emin değil sebebinden bebekte hiç bir sıkıntı yok çünküvaröo benim gibi olan sağlıklıca doğum yapan istirahat ediyorum ama idrar yaptıktan sonra peçeteye ip şeklinde küçük akıntı parçaları geliyor en son kanamamdan bir hafta geçti şuan 15+1 im
Merhaba benimde plesenta da kananam oldu ama ben hiç hissetmedim dışarı çıkmadı ayrıntılı ultrason da doktorum fark etti o zaman 21 haftalıktım
32. Haftada tekrar kontrol dedi bugüne kadar bi sıkıntı olmadı
Merhaba benimde plesenta da kananam oldu ama ben hiç hissetmedim dışarı çıkmadı ayrıntılı ultrason da doktorum fark etti o zaman 21 haftalıktım
32. Haftada tekrar kontrol dedi bugüne kadar bi sıkıntı olmadı
Bir problem olmadı o zaman 32.haftada tekrar kontrol demişti gittim bir sıkıntı çıkmadı sağlıklı doğum yaptım çok şükür çok yormayın kendinizi ve bebeğinizi riske atacak ev işlerinden bir süre uzak durmalısınız
Bir problem olmadı o zaman 32.haftada tekrar kontrol demişti gittim bir sıkıntı çıkmadı sağlıklı doğum yaptım çok şükür çok yormayın kendinizi ve bebeğinizi riske atacak ev işlerinden bir süre uzak durmalısınız