- 2 Mart 2024
- 684
- 126
- Konu Sahibi bayanacizane
Kızlar plasenta aşağıda olup aşırı kanama yaşayanlar var mı gebeliğiniz devam etti mi düşük mü yaptınız iğne vurulmama rağmen kanama durmuyor 15 haftalık gebeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun benimde bebeğimin plasantası aşşağıdaydı benimde kanamam oldu ama sizin ki kadar çok değildi 6 aylık olduk bu sürede 3 ayrı zamanlarda kanama geçirdim ama lekelenme şeklinde oldu fitil kullandım ilk 3 ay şuan iyiyiz bebek büyüdükçe yukarıya çıkıyor muş plasantasıKızlar plasenta aşağıda olup aşırı kanama yaşayanlar var mı gebeliğiniz devam etti mi düşük mü yaptınız iğne vurulmama rağmen kanama durmuyor 15 haftalık gebeyim
Benim başından beri kanama leke vardı zaten en son aşırı geldi sanırım kaybedeceğimGeçmiş olsun benimde bebeğimin plasantası aşşağıdaydı benimde kanamam oldu ama sizin ki kadar çok değildi 6 aylık olduk bu sürede 3 ayrı zamanlarda kanama geçirdim ama lekelenme şeklinde oldu fitil kullandım ilk 3 ay şuan iyiyiz bebek büyüdükçe yukarıya çıkıyor muş plasantası
Hep yatıyorum zaten artık yormayacağım kendimi. inşallah düzelirBende oldu 15. Haftada oluk oluk kanamam oldu hastaneye gittim iki gün yatış yapıldı kanama durdu kahverengi lekelerde 20. Haftadan sonra kesildi korkmayın inşallah sizinde geçer benim hep yatarak geçti yemeği bile yatakta yedim dikkat edin yormayın kendinizi sürekli yatın dinlenin
hastaneye neden yatışınızı yapmadı dr acaba belki faydası olurBenim başından beri kanama leke vardı zaten en son aşırı geldi sanırım kaybedeceğim
Yatırıldım orada neden kaynaklandığını bulamadılar sonra kendi doktorumu aradım o söyledi aşağıda diye bana da rutin kontrollerde hiçbir şey söylemedi ona da ayrı sinir oldum çıktım hastaneden başka bir yere gittim bebeğin eşi aşağıda perinotoloğa gönderdi yarın gidicem takibimi onlar yapıcakmış hephastaneye neden yatışınızı yapmadı dr acaba belki faydası olur
Sürekli sırt üstü uzanın ve ayaklarınızın altına yastık koyun bol bol dinlenin düzelir inşallahYatırıldım orada neden kaynaklandığını bulamadılar sonra kendi doktorumu aradım o söyledi aşağıda diye bana da rutin kontrollerde hiçbir şey söylemedi ona da ayrı sinir oldum çıktım hastaneden başka bir yere gittim bebeğin eşi aşağıda perinotoloğa gönderdi yarın gidicem takibimi onlar yapıcakmış hep
Şimdi durumunuz nasıl iyidir inşallahYatırıldım orada neden kaynaklandığını bulamadılar sonra kendi doktorumu aradım o söyledi aşağıda diye bana da rutin kontrollerde hiçbir şey söylemedi ona da ayrı sinir oldum çıktım hastaneden başka bir yere gittim bebeğin eşi aşağıda perinotoloğa gönderdi yarın gidicem takibimi onlar yapıcakmış hep
Kahverengiye döndü ama hala devam ediyor plasentanın alt ucunda kanama varmış 20.ci haftayı bekliyorum yukarı çıkması için sadece yemek ve tuvalete kalk dedi doktorŞimdi durumunuz nasıl iyidir inşallah
Rahim kasılmasını önleyen ilaçlar verildi mi ya da iğneKahverengiye döndü ama hala devam ediyor plasentanın alt ucunda kanama varmış 20.ci haftayı bekliyorum yukarı çıkması için sadece yemek ve tuvalete kalk dedi doktor
Progestan hap ve haftalık iğneRahim kasılmasını önleyen ilaçlar verildi mi ya da iğne
Proluton iğne miProgestan hap ve haftalık iğne
Evet rahim kasılması yok amaProluton iğne mi
İnşallah düzelir Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet rahim kasılması yok ama