B bayanacizane Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 753 156 12 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #1 Kızlar 15 haftalık hamileyim plasenta aşağıdaymış aşırı kanamam var hastaneye yatırdılar böyle olup düşük yapan var mı çok korkuyorum ya (
Kızlar 15 haftalık hamileyim plasenta aşağıdaymış aşırı kanamam var hastaneye yatırdılar böyle olup düşük yapan var mı çok korkuyorum ya (
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 3.128 3.208 29 12 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #2 Kötü düşünme benimde öyle kanamam oldu sonra geçti. Her kanama düşük demek değil kalbini ferah tut
B bk1280 Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2023 109 40 31 12 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #3 Bende de oldu geçiyor korkmayın
Lady Guinevere “Size Nasıl Geliyorsa” Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 9.136 7.790 28 12 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #4 zamanla yuları çıkabiliyor diye biliyorum ben. bol bol dinlenin. inşallah güzel ilerler her sey
backslash Guru Kayıtlı Üye 1 Eylül 2011 1.192 1.846 12 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #5 Psisikmarul .!.: Kızlar 15 haftalık hamileyim plasenta aşağıdaymış aşırı kanamam var hastaneye yatırdılar böyle olup düşük yapan var mı çok korkuyorum ya ( Genişletmek için tıkla... Benim de boyleydi 22.haftaya kadar kanamam oldu sonra yukari cikti plasenta.Gayet saglikli ilerledi sonrasinda gebeligim..İcini ferah tut
Psisikmarul .!.: Kızlar 15 haftalık hamileyim plasenta aşağıdaymış aşırı kanamam var hastaneye yatırdılar böyle olup düşük yapan var mı çok korkuyorum ya ( Genişletmek için tıkla... Benim de boyleydi 22.haftaya kadar kanamam oldu sonra yukari cikti plasenta.Gayet saglikli ilerledi sonrasinda gebeligim..İcini ferah tut
B bayanacizane Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 753 156 12 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #6 payedar .!.: Kötü düşünme benimde öyle kanamam oldu sonra geçti. Her kanama düşük demek değil kalbini ferah tut Genişletmek için tıkla... Benim bel ağrım da var kanama hiç azalmadı ayağa kalkınca oluk oluk geliyor çok korkuyorum bu arada bugün de cinsiyetini öğrendim.. dua edin nolur
payedar .!.: Kötü düşünme benimde öyle kanamam oldu sonra geçti. Her kanama düşük demek değil kalbini ferah tut Genişletmek için tıkla... Benim bel ağrım da var kanama hiç azalmadı ayağa kalkınca oluk oluk geliyor çok korkuyorum bu arada bugün de cinsiyetini öğrendim.. dua edin nolur
B bayanacizane Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 753 156 12 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #7 backslash .!.: Benim de boyleydi 22.haftaya kadar kanamam oldu sonra yukari cikti plasenta.Gayet saglikli ilerledi sonrasinda gebeligim..İcini ferah tut Genişletmek için tıkla... İnşallah öyle olur hep olumlu şeyler yazılmış ama bilmiyorum işte
backslash .!.: Benim de boyleydi 22.haftaya kadar kanamam oldu sonra yukari cikti plasenta.Gayet saglikli ilerledi sonrasinda gebeligim..İcini ferah tut Genişletmek için tıkla... İnşallah öyle olur hep olumlu şeyler yazılmış ama bilmiyorum işte
B bayanacizane Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 753 156 12 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #8 Lady Guinevere .!.: zamanla yuları çıkabiliyor diye biliyorum ben. bol bol dinlenin. inşallah güzel ilerler her sey Genişletmek için tıkla... Öyleymiş yoğun kanama olunca sanki hiç kesilmicek gibi
Lady Guinevere .!.: zamanla yuları çıkabiliyor diye biliyorum ben. bol bol dinlenin. inşallah güzel ilerler her sey Genişletmek için tıkla... Öyleymiş yoğun kanama olunca sanki hiç kesilmicek gibi
Lady Guinevere “Size Nasıl Geliyorsa” Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 9.136 7.790 28 12 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #9 Psisikmarul .!.: Öyleymiş yoğun kanama olunca sanki hiç kesilmicek gibi Genişletmek için tıkla... hiç korkutma kendini simdi. kontrol altındasın inşallah gğzel olacak
Psisikmarul .!.: Öyleymiş yoğun kanama olunca sanki hiç kesilmicek gibi Genişletmek için tıkla... hiç korkutma kendini simdi. kontrol altındasın inşallah gğzel olacak
UmayUmay0 Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2024 491 192 12 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #10 Benim de aşağıdaydı, kanamam olmadı çok şükür ama. Yukarı çıktı. Erken dönemde bu durum olup yukarı çıkabiliyormuş rahim büyüdükçe.
Benim de aşağıdaydı, kanamam olmadı çok şükür ama. Yukarı çıktı. Erken dönemde bu durum olup yukarı çıkabiliyormuş rahim büyüdükçe.