Cnm benimde şuan aşağıda şükür bi kanamam olmadı.. Zamanla bebek büyüdükçe yukarı çıkma ihtimali var..Eğer çıkmazsa doğuma kadar malesef normal doğum yapılamıyor diye biliyorum.. Dikkat etmen lazım ağır kaldırmıcaksın, ilişkide kesinlikle yasak kanamaya sebep oluyormuş.. Dua et cnm bebek sağlıklı olsun da gerisi mühim değil.. Dikkat bizden takdir Allahtan..Kızlar merhaba. 18haftalik hamileyim bugün Dr plasenta aşağıda dedi bebeğin eşi asagidaymis. Ne yapmam lazım dua et dedi. Ben hiç bir şey anlamadım. Böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda ?
Cnm ustlerde yazdim .. bence kanama olnadigi surece korkulcak bisey degil..benimde asagida ve ben alistim bu duruma zamanla yukari cikmasini bekliyorum cikmazsa da sezeryan olucam fikrim de bu yondeydi zaten.. ama iliski ve agir kaldirma konusunda dikkatli olman lazim.Arkadaşlar bende 17 haftalık hamileyim. Doktor plasentan aşağıda dedi. Normal doğum imkansız dedi. Cinsel ilişki ve ağır kaldırmak yasak dedi. Çok gözümü korkuttu.
Ankara'daki doktorumu aradım, zamanla yukarı çıkabilir dedi.
Evet cennetcim. Allah'a şükür kanamam olmadı. Ama çok korktum bugün.Cnm ustlerde yazdim .. bence kanama olnadigi surece korkulcak bisey degil..benimde asagida ve ben alistim bu duruma zamanla yukari cikmasini bekliyorum cikmazsa da sezeryan olucam fikrim de bu yondeydi zaten.. ama iliski ve agir kaldirma konusunda dikkatli olman lazim.
Banada aynısı söylemişlerdi,dikkat ettim hep içten içede seviniyordum sezeryan olacağım diyeArkadaşlar bende 17 haftalık hamileyim. Doktor plasentan aşağıda dedi. Normal doğum imkansız dedi. Cinsel ilişki ve ağır kaldırmak yasak dedi. Çok gözümü korkuttu.
Ankara'daki doktorumu aradım, zamanla yukarı çıkabilir dedi.
İnşAllah september benimde normale döner.Banada aynısı söylemişlerdi,dikkat ettim hep içten içede seviniyordum sezeryan olacağım diyeilki normal doğumdu son haftalara doğru yukarı çıktı normal doğum yapacaksın dediler ,normal doğurdum.korkulacak birşey değil.
Hiç korkma inmese bile sezeryan olursun.bebeğe bir etkisi yok .hayırlısıyla kucağına sağ salim aldığında bütün yaşadıklarını unutuyorsun.ben ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamadım ama ikinci hamilelik sorunluydu.rahim ağzı kısalığı, toksoplazma riski herşey üst üste gelmişti.şimdi doğdu hanım 8aylık oldu emekleyip bir yerlere tutunup ayağa kalkıyorİnşAllah september benimde normale döner.Zaten 42 yaşında zar zor hamile kaldım. Hayırlısıyla sağlıkla evladımı kucağıma alsam.
merhana sizi toxso konusunda gördüm aktif olmanıza cok sevindim sorularım var size bende aynı şeyi yaşıyorum kafayı yiyecemHiç korkma inmese bile sezeryan olursun.bebeğe bir etkisi yok .hayırlısıyla kucağına sağ salim aldığında bütün yaşadıklarını unutuyorsun.ben ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamadım ama ikinci hamilelik sorunluydu.rahim ağzı kısalığı, toksoplazma riski herşey üst üste gelmişti.şimdi doğdu hanım 8aylık oldu emekleyip bir yerlere tutunup ayağa kalkıyorherşey geçti bitti emin ol seninde öyle olacak .kucağına alınca herşeyi unutacaksın.kötüyü düşünme herşey iyi olacak
cevap verirseniz çok sevinicem hamileliğime sevinemiyorum bile korkudan aynı şeyleri yaşamışız sanırımHiç korkma inmese bile sezeryan olursun.bebeğe bir etkisi yok .hayırlısıyla kucağına sağ salim aldığında bütün yaşadıklarını unutuyorsun.ben ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamadım ama ikinci hamilelik sorunluydu.rahim ağzı kısalığı, toksoplazma riski herşey üst üste gelmişti.şimdi doğdu hanım 8aylık oldu emekleyip bir yerlere tutunup ayağa kalkıyorherşey geçti bitti emin ol seninde öyle olacak .kucağına alınca herşeyi unutacaksın.kötüyü düşünme herşey iyi olacak
Hiç korkma yalancı pozitif oluyorsun.ben 6yıl önce ilk kızımda yaptırmıştım geçmişte geçirmiş görünüyordu.bu hamileliğimde evde kedi var filan diye tam emin olamadım diye yaptırdım bir baktım ikiside pozitif.ortalık karıştı çünkü ilk haftalar yapılmamıştı.tekrar kan testleri verdim bu ülkedeki en iyi hastaneye gönderdiler sadece bu konuyla ilgilenen doktor baktı.ayrıntılı ultrasona girdim bir şey çıkmadı.korkmana gerek yok istersen sıvı alıp bakarız dedi ama ben gerek görmüyorum yinede istersen bakarız dedi istemedim.şimdi doğdu sağlıklı. Sen 9.ayda geçirmişsin bebeğe geçmesi imkansız.sadece pozitif görünüyorsun yinede ayrıntılı baksınlar ama sakın korkma .bende yıllar sonra bile pozitif göründümerhana sizi toxso konusunda gördüm aktif olmanıza cok sevindim sorularım var size bende aynı şeyi yaşıyorum kafayı yiyecemgebeyim şuan 12.haftada toxso ıgm ve ıgg pozitif cıktı avidite yaptırdım sınırda cıktı 250 değer ıgm devlette 3 çıkıyor özelde 1.55 ama şöyle birşey var gecen sene 9.ayda ben hamileydim ozamanda yapılmış yine ikiside pozitif cıkmış o bebeği kaybettim kalbi durdu 8.haftada şuan doktorlar anlayamıyo ne zaman geciryorum kafayı yemek üzereyim her ihtimale karşı antibiyotik başladık ama korkuyorum
2 haftadır herşey zehir olduBenim hatırladığım,Pozitif olduktan sonra 4ay+ hamilelik gerçekleşirse bebeğe geçmiyor.sen ilk 9.ayda geçirmişsin.ikinci hamileliğinde yaklaşık 7-8 ay sonra gerçekleşmiş.bence sıkıntı yapma gerekli testlerini yaptır,allahın izniyle birşey olmaz.birde doktorunu değiştir .başka bir hastanede durumu anlat orada yaptır.
Sakın strese girmeyin.bana antibiyotik kullandırmadı çünlü gerek görmedi.eskiden geçirdiğim için.ve kontrollerde bebek normal çıktığı için. Siz ilacınızı kullanın aynı durum bendekide şaşırtıcı biçimde pozitif çıkıyordum ve benim elimde belgede yoktu sizde varmış .bence hiç korkmayın ben bebeğe geçtiğini düşünmüyorum.aralarındaki zaman çok çünkü.ilerki aylarda bebekten sıvı alırlar çok çok iyi bir doktor bulun doktoru değiştirin dediğim gibi o sıvıda herşey çıkar ben o sıvıyı bile vermedim.doktorum eskiden geçirmişsen beneğe geçmez bu senin vücudunda var olacak bebeğe geçmesi aşırı düşük bir ihtimal demişti.kontroller aksatmayın ve hastaneyi doktoru değiştirin2 haftadır herşey zehir oldukusmayan ben kusmaya başladım o kadar korkutttular ki napcagmı bilmiyorum birde antibiyotik başladık siz içtinizmi antibiyotik yani elimde geçen sene 9.ayda yapılan test sonucu var ikiside pozitif belki ondan önce yapılan test olsa ozamanda pozitif ama doktorlar cok korkuttu test veriyorum farklı laboratuvarda yine pozitif çıkıyor avidite testi de sınırda size avidite yapıldımı