• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan planladığım nişanım:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
meram bağlarını arkadaşımdan duydum..oralarda mı bahsettığın yer??

kule sıtenın o bınası benı tutar..çk yuksek:)) çıkmadım hıç..bır döunuyor o son kat dıye rıvayet var ödum patlar:))):53:

japon parkına gırmedım kapalı sandım ben hep:)) tuh yaa kaçmış gözumden,restorant olduğunu bıle bılmıyorum..

bunların hepsını tek tek gezeceğim nasıpse arkadaşım:1:

çok çok teşekkur ederım içim rahatladı :42:bırde ekonomık yerlerse ben daha ne ısterım:34:

Evet meram da o şekilde cok yer var bir gününü ayır merama git orda hepsini gez :)
Evet cok yüksek ama manzara süper...Bi ara dönüyordu artık dönmüyor sanıyorum belli zamanlarda dönüyor yani bilemiyorum:)
İnşallah fiyatlarda uygun olur yardımcı olduysam sevindim:) Hiç telaş etme bulursun mutlaka.Yeterki cebine ve gözüne uygun olsun :) yine soracagın istediğin yardım edebileceğim bi şey olursa mesaj atarsın tamam sana şimdiden bol şans :)

Evet meram da o şekilde cok yer var bir gününü ayır merama git orda hepsini gez :)
Evet cok yüksek ama manzara süper...Bi ara dönüyordu artık dönmüyor sanıyorum belli zamanlarda dönüyor yani bilemiyorum:)
İnşallah fiyatlarda uygun olur yardımcı olduysam sevindim:) Hiç telaş etme bulursun mutlaka.Yeterki cebine ve gözüne uygun olsun :) yine soracagın istediğin yardım edebileceğim bi şey olursa mesaj atarsın tamam sana şimdiden bol şans :)

bulmuş kadar sevındım arkadaşım..sağolasın..

yabancısı olduğu yerde şaşkın tavuk gıbı oluyor ınsan..yorgunluğumuza yorgunluk olacaktı:32:

ALLAH hepimize kolaylık versın..

gönlünce olsun herşey:nazar:

bulmuş kadar sevındım arkadaşım..sağolasın..

yabancısı olduğu yerde şaşkın tavuk gıbı oluyor ınsan..yorgunluğumuza yorgunluk olacaktı:32:

ALLAH hepimize kolaylık versın..

gönlünce olsun herşey:nazar:

:)) Haklısın cidden.Rica ederim canım bulamam dersen beraber de gidebiliriz.
Amin amin sağol seninde inşallah.Mutluluklar:nazar:

:)) Haklısın cidden.Rica ederim canım bulamam dersen beraber de gidebiliriz.
Amin amin sağol seninde inşallah.Mutluluklar:nazar:

nışan aralık ayına da sarkabılır..memur olunca ızın zor oluyor..ne olursa olsun aklımdasın arkadaşım..teşekkur ederım:nazar:
sevgıyle kal..:21:

Back