Nişan planladığım nişanım:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

TheTudors

Biraz pamuk biraz un =)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
4.831
713
363
20 kişilik aile arasında bır nişan düşünuyorum..akraba falan çağırmayacağım..kafe ya da şık bır restoranda rezervasyon yaptırıp sade ve sıcak bır ortam ıstıyorum..memleketlerımız uzak olduğundan yakın olan ortak ilde Konyada yapacağız kısmetse..

süslemeyı üstlenebılırım ama sıcak ve şık bır yer konyada bulabılırmıyım bılmıyorum..malum etli ekmek dıyarı:)) bana bıraz farklı gelıyor.. taka mıydı tekne mıydı adını tam hatırlamıyorum ama boyle şık bır balık restoran vardı..ama bızımkıler balık yemez:)

menuyu kendım seçebıleceğim,suslemeyı yapabıleceğim guzel bır ortam var mı??

yardımlarınızı beklıyorum..özellıkle Konyayı bılen arkadaşlardan..

SEVGİYLE KALIN

mevlana tarafında gülbahçe mi güldeste mi neydi şimdi adını tam çıkaramadım o kadar hoş biryer var ki

safranboluyu görme şansın oldu mu hiç bilmiyorum ama safranboludaki taşhanlar gibi bir yer, otantik bir görünümü var.

konyalı değilim ama konyada yaşıyorum o yuzden tam ismini çıkaramadım şimdi 1 kere gittim sadece, iyice öğrenip yazarım yine burdan

senin dediğin taka restoran, beşyol tarafında musalla mezarlığının ordaki değil mi ?

sen daha iyi bilirsin ama orası bence nişan için uygun gibi gelmiyor bana :)

ben konyada değilim çevre ılde görevdeyım..o nedenle konyada yapıyorum..taka restoranı dışardan gördum ışıl ışıldı:)bızımkıler balık yemez gıremedım kı:)))

ama bu kadar az kışıyle sınırlı nışanım ıçın çok özen göstermelıyım..akşam yemeğı yemış ve çıkmış hıssetmek ıstemıyorum..

mesela herkesın sandalyesıne uçan balon bağlamak ıstıyorum..çıkışta herkes dıleğını yazsın bırlıkte salalım gökyuzune..

rezerve edeceğim masayı gönlumce suslemelıyım..o yer buna musaıt olmalı ve bır dans muzığı hedıye edebılmelı bıze:)

Bu mutlu günüm için yardımcı olabilecek kimse gerçekten yok mu??

Konyalılar nerdesınıızzzz? Yardım beklıyorum..

birde ben alyans modelleri başlığında konu açtım..bu konudada yardım ıstıyorum..o yzüğü kullanan arkadaşlar varsa yorum yapsın lütfen

Canım Konyalı değilim maalesef ama şimdiden hayırlı uğurlu olsun, umarım gönlünce yapabilirsin nişanını..

Ben Konyalıyım :) Taka yı bende dıştan gördüm içine girmedim. Arkadaşın dediği Mevlana tarafında olan Gülbahçe de güzel.
Onun dışında yeni açılan Paşapark Butik Otel var. Sitesine girip salona bakabilirsin bence aradığın yer tam böyle bi şey çok hoş olur .
Dündar otel var orası da cok güzel.
Aklıma geldikçe sana yine yazarım:)
Nişan ne zamandı bu arada

bır aksılık olmazsa 19u

fikirlerın benı mutlu ettı henuz bakmadım soyledığın adrese ama sevındım paylaşım için..teşekkur ederım

Netten Butik otelin fotolarına bakarsan beğeneceğine eminim.
Şimdi aklıma geldi yeni yapılan Kültürpark ın içinde bi restorant var içine girmedim ama uygun olabilir, hem manzarasıda güzel gidip orayıda görebilirsiniz.
Bi de sancak tarafında Japon Park var oranında restorantı güzel :)

her ıkı otelınde restoranı çok hoşmuş gerçekten..çok beğendım..dündar otelın açık havası varmış..beğendım:))

boyle yerler olduğunu bılmıyordum orada..çok sevındım

tek tek not alıyorum kağıda:))

şu japon park bıldığımız japon parkımı..bana hep kapalıymış gıbı geldı orası..ne zaman geçsem onunden hep boştu da..

İşine yaradıysa ne mutlu :)
Evet hani kampüse doğru giderken japon park varya orası.içerde restoran gibi kafe gibi bi bina var yüksekte.ve japon parkın güzel manzarasını görebiliyosun cok hoş:) biraz uzak ama istersen bi bak
Meram da Aydın Çavuş var.
Kule sitenin 42.katı da güzel manzara süper...

meram bağlarını arkadaşımdan duydum..oralarda mı bahsettığın yer??

kule sıtenın o bınası benı tutar..çk yuksek:)) çıkmadım hıç..bır döunuyor o son kat dıye rıvayet var ödum patlar:)))

japon parkına gırmedım kapalı sandım ben hep:)) tuh yaa kaçmış gözumden,restorant olduğunu bıle bılmıyorum..

bunların hepsını tek tek gezeceğim nasıpse arkadaşım

çok çok teşekkur ederım içim rahatladı bırde ekonomık yerlerse ben daha ne ısterım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…