mevlana tarafında gülbahçe mi güldeste mi neydi şimdi adını tam çıkaramadım o kadar hoş biryer var ki
safranboluyu görme şansın oldu mu hiç bilmiyorum ama safranboludaki taşhanlar gibi bir yer, otantik bir görünümü var.
konyalı değilim ama konyada yaşıyorum o yuzden tam ismini çıkaramadım şimdi 1 kere gittim sadece, iyice öğrenip yazarım yine burdan
senin dediğin taka restoran, beşyol tarafında musalla mezarlığının ordaki değil mi ?
sen daha iyi bilirsin ama orası bence nişan için uygun gibi gelmiyor bana :)
Bu mutlu günüm için yardımcı olabilecek kimse gerçekten yok mu??
Konyalılar nerdesınıızzzz? Yardım beklıyorum..
canim konyali olsam yardm edicem de malesef bi bilgim yok.. ne zaman yapmayi düsünüyorsun
Canım Konyalı değilim maalesef ama şimdiden hayırlı uğurlu olsun, umarım gönlünce yapabilirsin nişanını..
nasıpse senın düğünden 1 gun öncenapcam bılmem..
biri bana yardım etsiiiiiiiiiiiinnnnnn:44:
aa çok az kalms canm
konyaLilaarrr nerdesinz
konyalıyım ama orda yaşamıyorum ki inşallah bulursun gönlüne göre bir yer
Ben Konyalıyım :) Taka yı bende dıştan gördüm içine girmedim. Arkadaşın dediği Mevlana tarafında olan Gülbahçe de güzel.
Onun dışında yeni açılan Paşapark Butik Otel var. Sitesine girip salona bakabilirsin bence aradığın yer tam böyle bi şey çok hoş olur .
Dündar otel var orası da cok güzel.
Aklıma geldikçe sana yine yazarım:)
Nişan ne zamandı bu arada
Netten Butik otelin fotolarına bakarsan beğeneceğine eminim.
Şimdi aklıma geldi yeni yapılan Kültürpark ın içinde bi restorant var içine girmedim ama uygun olabilir, hem manzarasıda güzel gidip orayıda görebilirsiniz.
Bi de sancak tarafında Japon Park var oranında restorantı güzel :)
İşine yaradıysa ne mutlu :)
Evet hani kampüse doğru giderken japon park varya orası.içerde restoran gibi kafe gibi bi bina var yüksekte.ve japon parkın güzel manzarasını görebiliyosun cok hoş:) biraz uzak ama istersen bi bak
Meram da Aydın Çavuş var.
Kule sitenin 42.katı da güzel manzara süper...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?