- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlgin için teşekkür ederim canımkesinlikle pkolu arkadaşlar konuşmalı bu bacıyla :)![]()
Canım sen kendi hikayeni yazar mısın öncelikle kaç yıldır uğraşıyorsun, pkonun hangi belirtilerini yaşıyorsun, hormon değerlerin ne durumda vs... Kullandıkça yazacaksın zaten ama biz de değişimi daha iyi anlamış oluruz.Yarın siparişlerimi vereceğim hanımlar gelişmelerden anbe an yazacağım sizlrre inşalalahh
Canım sen kendi hikayeni yazar mısın öncelikle kaç yıldır uğraşıyorsun, pkonun hangi belirtilerini yaşıyorsun, hormon değerlerin ne durumda vs... Kullandıkça yazacaksın zaten ama biz de değişimi daha iyi anlamış oluruz.
Galiba reklam olmadan anlatmanın yolunu buldum :) polikistik over pendik diye aratın mutlaka bulursunuz
Bence konu aktif olmalı. Kullananlar sonuçları yazdıkça iş ciddiye binecek gibi :) Şu aralar farklı şeyler kullandığım için alamam ama sonrası için düşünüyorum inşaallah.
Gerçekten reklam mı oluyor ya buraya yazsak... Ben de okudum dediğin yeri canım kesinlikle harika... Altı üstü bir aktar adı zaten facebookta ayrıntılarını herkes kendi okur.
Anladım canım benim iyi ya gerçekten çok sevindim inşaallah bir kapı olur bizlere de. Sana da dua ederiz. Zaten ediyorum da :) Olsun tekrar ederim :) Kaç aylık kür gönderecekler ve ücreti yazabilir misin acaba?10 yıldır mücadele ediyorum ben bu durumla malesef pkonun butun belirtileri var kıllanma regl düzensizliği insülin direnci kısırlık yumurtalayamama kilo hepsi mevcut anlayacagınız hormon tahlillerimde pko belirtisi mevcut ama hormon değerlerim normal değerlerde yuksek yada düşük değil bu benım içşn bir avantajmıs meger
Az evvel size bahsettiğim yerle görüştüm ve siparişlerimi verdim yarın kargoya veriyorlar gelir gelmez kullanmaya başlayacagım adet gunu kullanma onun dışında ahamile kalana kadar kullanacaksın dedi hamile olduğunu anladıgın an da bırakacaksın dedi bu süre zarfında irtibatta olacagız tabiki dedi tahlillerimle ilgilide hormon değerlerin çok şyi dedi o kadar zor olacagını sanmıyorum dedi bakalım zamanla göreceğiz son gelişmelerbunlar kızlar
Anladım canım benim iyi ya gerçekten çok sevindim inşaallah bir kapı olur bizlere de. Sana da dua ederiz. Zaten ediyorum da :) Olsun tekrar ederim :) Kaç aylık kür gönderecekler ve ücreti yazabilir misin acaba?
Geldi mi canım ürünlerin ?117 tl gelince görücem ne olduğunu şuan bir bilgim yok cnm tşkler benım de dualarım sizlerle
Geldi mi canım ürünlerin ?