Pkostan kurtulamıyorum

egosumleo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2022
116
72
30
Kızlar merhaba. Ben 30 yaşında 3 yıllık evli biriyim. Lisede ilk reglimi olduğum günden beri adetlerim hrp sıkıntılıydı. Daha lisede pkos teşhisi konuldu. Defalarca ilaçlar vs kullandım ama olmadı. Kilolu biriyim ve kilo aldıkça da adetlerim kesildi tamamen. Bi kaç farklı doktora muayene oldum testler yaptırdım. Pkos dışında herhangi bir sorun görmediler, hepsi kilo vermemi söyledi. Pkoslu birinin kilo vermesi ne kadar zordur yaşayan bilir zaten. Ama şimdi 2 aydır düzenli diyet ve spor yapıyorum 8 kilo verdim. Hala vermem gereken kilolarım var tabi daha yolun başındayım bu konuda. Daha önce kilo verdiğimde adetim düzelmişti ama şu an yine düzelir mi bilemiyorum. Yaklaşık 10 aydır regl olamıyorum. 2 buçuk yıldır da korunmuyoruz. 2 gündür hayıt tohumu demleyip içiyorum sabah ve akşam olarak. Aynı zamanda bugün soğan kürüne başladım adet olabilmek için. İkisi aynı anda yapılır mı bilemiyorum ama artık tükenmiş durumdayım. Tüp bebek vs bu durumlara gelmek hiç istemiyorum çünkü psikolojim kaldıramaz daha çok üzülürüm o süreçlerde biliyorum. Doğal yollarla düzeltmek istiyorum bi şeyleri. Hala diyetime ve sporums devam ediyorum. Lütfen benim yaşadığım durumu yaşayan birileri varsa veya bilgisi olan varsa bana fikirlerini tecrübelerini paylaşsınlar. Gerçekten morale ve güzel haberler yaşamış insanları dinlemeye ihtiyacım var