baska ilaç verebilir. bende de pcos var benim doktorum direkt femara vermisti bana. pcosta daha etkili olduğunu ve sağlıklı yumurta büyütmede diğer ilaçlardan daha basarılı olduğunu söylemişti. bende 5 yumurta büyütmüştü.
önceden femarayı da denediğiniz için bu ay direkt iğneyle de yumurta büyütmeye calisabilir. benim doktorum yolu şöyle çizmişti; yumurta takibi, o basarılı olmazsa isteğimize bağlı olarak aşılama (doktorum aşılamayı bize çok önermiyordu basarı şansu düsük diye), o da olmazsa tüp bebeğe başlicaz demisti.
benim de esimde varikosel vardı bu arada. este sorun çıkınca insan daha da yıkılıyor gercekten.
benim esim sadece genovita tb kullandı. bir de keciboynuzu pekmezi. ek olarak tabii ki sağlıklı beslenme vs..
biz ilk femara denemesinden sonra bir ay ara vermek istedik doktorla konusarak. cünkü sancım ve kanamam çok olmustu. o ay vücudumu hazırlamak için diyet ve pilates yaptim. ve o ay kontrole gitmek için regl olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim
13.ayda gebe kalabildim ben. çok zor bir süreçti valla bana 13 yıl gibi geldi. ama galiba olayın %80i kafada bitiyor. rahat olmak ve stres yapmamak gerekiyor