Pkos ve tek tüp

girlll5587

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2024
237
41
27
Kızlar dış gebelik ameliyatı sonrası bu ay artık deneyeceğiz geçen ay çok iyi yumurtlama gördüm belirtilerini yaşadım (Akıntı vs) şimdi ise endişe ediyorum gene uzar mı hemen tutmaz gibisinden rahim filmi sonrası hamile kalmıştım ağustosta çekinmiştim sonunda 3 ay olucak film çekineli pkos var ve artık tek tüplüyüm

Canım merhaba rahim filmi sonrası mı dış gebelik yaşamıştınız tüplerde sorun çıkmışmıydı ki

Evet rahim filmi çekildim canım hiç adet görmeden hamile kaldım aslında tüplerde birşey yok dendi enfeksiyon vs dış gebelik oldu sol tüpümde
Çok geçmiş olsun ben pcosluyum femara ile gebe kalmıştım ama dış gebelik yaşadım. Şimdi ben de rahim filmi çekineceğim dış gebelik tüplere zarar verdi mi diye sonrası da aşılama olacak. Bu Arada pcoslu olup tek tüple hamile kalanları okumuştum burda ama biraz zor oluyor malum pcos başlı başına bize zorluk çıkarıyor zaten. Kaç yıldır istiyordunuz yoksa siz de direk aşılamaya geçin yıpranmayın

Çok geçmiş olsun canım bu ay normal denicez bakalım 15 aylık evliyim 27 yaşındayım ben film sonrası gebe kaldım ilaçsız her ay adette görüyorum düzenli film sonrası kaldıysam doktorum az enfeksiyon tıkanıklık vardır o da engel olmuştur bu zamana kadar kalmana demişti artık 3,4 ay denicez olmasa aşılama olucak doktor öyle söyledi bu ay gebelik olmazsa diğer ay rahim filmi çekicek belki film sonrası gene şansım artar kalırım

13.ayımda hamile kalmıştım

Oy canım daha yeni evliymişsin ben de uzun zamandır deniyorsan diye yıpranma demiştim inşallah yine kendiliğinden kalırsın da tedaviye falan gerek kalmaz. Biraz kafamıza takmamayı becerebilsek kendiliğinden olacak da işte olmuyor

Hiç sorma canım daha yeni evliyim evet kaldığım ay da hiç umursamadım tedaviye başlarım dedim o ay kaldım valla belki olur da artık dış gebelik çok zor

Hiç sorma canım daha yeni evliyim evet kaldığım ay da hiç umursamadım tedaviye başlarım dedim o ay kaldım valla belki olur da artık dış gebelik çok zor
Evet ya okadar bekleyip ilk deneyim dış gebelik olunca insanın canı çok sıkılıyor ama artık olacağını daha çok biliyorum çünkü bikere oldu demekki oluyor sevinci de var içim de

Evet ya okadar bekleyip ilk deneyim dış gebelik olunca insanın canı çok sıkılıyor ama artık olacağını daha çok biliyorum çünkü bikere oldu demekki oluyor sevinci de var içim de
Aynıyız seninle aynı şeyi düşünüyorum bu ay deniyecez ona bile heyecanlanıyorum bir kez oldu gene olur gibisinden bunada şükür tek tüpüm kaldı rabbim beterinden korusun

Aynıyız seninle aynı şeyi düşünüyorum bu ay deniyecez ona bile heyecanlanıyorum bir kez oldu gene olur gibisinden bunada şükür tek tüpüm kaldı rabbim beterinden korusun
Tek tüpe kalmasına hiç üzülme canım sağlıksız olan bişey senden gitmiş oldu öyle düşün belki engel olan da o tüptü. Mesela benim ki iğne ile sonlandırıldı ama tüp ne alemde sağlıklı mı değil mi bilmiyorum

Aynen canım zaten filmimde geçiş tam yoktu olmuştu ama karın boşluğuna dağılmamıştı gene de doktor geçiş var dedi belki de dediğin gibi sıkıntılı tüptü

Merhaba. Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama o hamilelik bile bana umut olmuştu. Sol tarafta kistten dolayı tıkanıklık vardı sağ tarafta darlık ve az geçiş vardı. Tek tüple (hemde sorunlu) ve o kiste rağmen hamile kalabilmiştim. Ve inanın artık takmıcam yeter olmazsa da olmasın dediğim ay hamile kalmıştım Yani tek tüp kist vs bunlar hiç engel değil bence. Olcağı zaman öyle bir oluyor ki şaşıp kalıyor insan O yüzden hiç bir sorunu kafanıza takmayın. Tedaviniz varsa olun, dua edin ve gerisini Allah’a bırakın Umarım kolaylıkla en kısa zamanda hepimiz evlat sahibi oluruz

Amin Allah razı olsun galiba benim de o tüpüm sorunluydu ki dış gebelik oldu geçiş azdı çünkü umut oldunuz inşallah ben de sağlıklı bir gebelik geçirebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…