• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pkos ve gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

madamma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2020
169
107
53
27
İyi günler arkadaşlar 25 yaşındayım 15 yaşından beri pkos hastasıyım ... evleneli 7 ay oldu korunmuyoruz ama gebe kalamıyorum sizce 1 yıl olana kadar beklesem mi yoksa doktora gitsem mi? Ya da önereceğiniz bitkisel tedavi var mı ?

İyi günler arkadaşlar 25 yaşındayım 15 yaşından beri pkos hastasıyım ... evleneli 7 ay oldu korunmuyoruz ama gebe kalamıyorum sizce 1 yıl olana kadar beklesem mi yoksa doktora gitsem mi? Ya da önereceğiniz bitkisel tedavi var mı ?
Bence doktora anlat canım durumunu Bi tedaviye başlayabilir yada en azından gözetiminde olursun yumurtlamanla ilgili

şimdi aynı durumları yaşadım canım kilon nasıl? soğan kürü denedin mi? ben soğan kürü deneyip o ay hamile kaldım evliliğimin sekizinci ayında ama maalesef düşük oldu..sonrasında ise 8 kilo verip beslenmem düzeltip düzenli spor yaptım ve hamile kaldım

Canm kilom varsa ver bende pco yum 21 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve klomene başladım

şimdi aynı durumları yaşadım canım kilon nasıl? soğan kürü denedin mi? ben soğan kürü deneyip o ay hamile kaldım evliliğimin sekizinci ayında ama maalesef düşük oldu..sonrasında ise 8 kilo verip beslenmem düzeltip düzenli spor yaptım ve hamile kaldım
Kilo problemim yok canım soğan kürünü evlenmeden önce kullandım ama pek fayda etmedi canım ama biraz daha beslenmeme dikkat etmeye başladım

doktora git mutlaka pkos hamile kalması zor kendimden biliyorum bakma sen doktorların 1 yıl bekle dediğini o bir problemi olmayanlar için geçerli git zaten olana kadar 1 yıl geçiyor ben 2 yıldır uğraşıyorum hamile kaldım oda mol gebelik oldu 1 yıl daha yasak koydular bekliyorum

Canım bekleme ama eşim bir test yapsın vakit kaybetmeyun

Back
X