A Aynuroo Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2024 7 0 1 31 Dün 15:47 Konu Sahibi Konu Sahibi Aynuroo #1 Merhaba hanımlar..pkos olup takviyeyle gebe kalanlar tecrübelerinizi yazabilir misiniz. Ne kullandınız, ne kadar süre devam ettiniz, kullanımdan ne kadar süre sonra gebelik oldu. Pkos var ve iki kimyasal gebelik yaşadım fikir edinmek isterim.
Merhaba hanımlar..pkos olup takviyeyle gebe kalanlar tecrübelerinizi yazabilir misiniz. Ne kullandınız, ne kadar süre devam ettiniz, kullanımdan ne kadar süre sonra gebelik oldu. Pkos var ve iki kimyasal gebelik yaşadım fikir edinmek isterim.
D dilberak Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2024 110 40 13 Dün 16:15 Konu Sahibi Konu Sahibi Aynuroo #2 Merhaba pcosluyum bir düşüğüm var 8. Haftada kalbi durduğu için şimdi tekrar hamileyim vitamin kullandım sadece
Merhaba pcosluyum bir düşüğüm var 8. Haftada kalbi durduğu için şimdi tekrar hamileyim vitamin kullandım sadece
sutlac7 gül kokulum Kayıtlı Üye 11 Ekim 2024 422 190 18 Bugün 15:39 Konu Sahibi Konu Sahibi Aynuroo #3 dilberak .!.: Merhaba pcosluyum bir düşüğüm var 8. Haftada kalbi durduğu için şimdi tekrar hamileyim vitamin kullandım sadece Genişletmek için tıkla... ne kullandınız acaba hayırlı olsun
dilberak .!.: Merhaba pcosluyum bir düşüğüm var 8. Haftada kalbi durduğu için şimdi tekrar hamileyim vitamin kullandım sadece Genişletmek için tıkla... ne kullandınız acaba hayırlı olsun