• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkos olup takviye kullanarak gebe kalanlar yazabilir mi

Aynuroo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhaba hanımlar..pkos olup takviyeyle gebe kalanlar tecrübelerinizi yazabilir misiniz.
Ne kullandınız, ne kadar süre devam ettiniz, kullanımdan ne kadar süre sonra gebelik oldu.
Pkos var ve iki kimyasal gebelik yaşadım fikir edinmek isterim.

Merhaba pcosluyum bir düşüğüm var 8. Haftada kalbi durduğu için şimdi tekrar hamileyim vitamin kullandım sadece

Merhaba hanımlar..pkos olup takviyeyle gebe kalanlar tecrübelerinizi yazabilir misiniz.
Ne kullandınız, ne kadar süre devam ettiniz, kullanımdan ne kadar süre sonra gebelik oldu.
Pkos var ve iki kimyasal gebelik yaşadım fikir edinmek isterim.
Merhaba , bende temmuz ayında kurtaj oldum. O arada bebek için çalışıyorduk. Rutin kontrole gittim Aralık ayında, yumurtalıklarimda pcos görünümü var dedi. Bana hemen pikassos yazdı sadece 2 hafta kullandim ve şuan hamileyim:) 6 ay içinde olmazsa testle yapacağız esinle sana demişti doktorum. Ekstrada magnezyum, d3 vitamini ve folikasit kullandım, kullanıyorum. Bide hasimato hastasıyım

Merhaba , bende temmuz ayında kurtaj oldum. O arada bebek için çalışıyorduk. Rutin kontrole gittim Aralık ayında, yumurtalıklarimda pcos görünümü var dedi. Bana hemen pikassos yazdı sadece 2 hafta kullandim ve şuan hamileyim:) 6 ay içinde olmazsa testle yapacağız esinle sana demişti doktorum. Ekstrada magnezyum, d3 vitamini ve folikasit kullandım, kullanıyorum. Bide hasimato hastasıyım
Pikassos bende kullandım 1 kutu sonra böbrek taşı ameliyatı oldum devam edemedim hayırlı olsun 🌼

Back