- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
- 723
- Konu Sahibi blackbird87
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedaviye baslamadan once benim testlerde ayniydi iki uc gun koyu gordum farkli gunlerde fakat reglimden 14 gun geriye sayip yaptigim teste baktigimda cok silik bi cizgi vardi.pkoslarda ovulasyon testinde koyu cizgiyi yakalayan oldumu hoc 24.gundeyim 13.gunden beri koyulugu gormedim hoc sizler ne durumdasiniz hic gordunuzmu
Eki Görüntüle 2157989
Eki Görüntüle 2157988
pregny ovu testim bitti merach diye marka aldim bugunbyaptim onceki teste nazaran epey silik sinir bozucu birdaha bitince almayacagim pko larda ise yaramiyor sanirim dediginiz gibiTedaviye baslamadan once benim testlerde ayniydi iki uc gun koyu gordum farkli gunlerde fakat reglimden 14 gun geriye sayip yaptigim teste baktigimda cok silik bi cizgi vardi.
Tedaviye başlayınca iğne oldugum uc gun cok koyu cizgi gordum, pko olanlarda pek ise yaramiyo gibi geldi bana
Canım pko da bazı aylar hiç yumurtlama olmuyo biliyosun demi? Neden tedavi dusunmuyosun bence bu testlerle çok zorlanırsınson predictor testim kaldi diye miratech marka aldim ve test sonucu birisinde yumurtlama var digerinde yok hangisine guveneyim ben yardimci olun
Eki Görüntüle 2158233
predictorde yaptigim testler bunlarda ilerleme var ama miratech tam tersi diyor kafam allak bullak oldu
Eki Görüntüle 2158234
evet canim testlerle zorlanacagimin farkindayim ama kafami karistiran iki ayri testle ayni gun yapilan ve gordugum sonuc.Canım pko da bazı aylar hiç yumurtlama olmuyo biliyosun demi? Neden tedavi dusunmuyosun bence bu testlerle çok zorlanırsın
amin ALLAH razi olsunAnladım canım hakkında hayırlısı olsun öyleyse
Ah canım tedavi dediğin şey klomen fln mı? Onlar da kist yapıyor. En kesin çözüm kilo vermek eğer kilo varsa ve kilo olsun olmasın sporu hayat tarzı haline getirmek. Dr bana da yumurtlama olmuyordur dedi klomen başlatmak istedi ama ovu testinde çift koyu çizgi gördüm dün, yumurtlama ağrımı her ay hissederim. Onun dışında inofolic yazsaydı keşke dr um. İzmir de doktor önerisi olan biri varsa yazarsa memnun olurum. Onun dışında nasıl bir tedavisi var bilmiyorum, ben her ay adet olurum.Canım pko da bazı aylar hiç yumurtlama olmuyo biliyosun demi? Neden tedavi dusunmuyosun bence bu testlerle çok zorlanırsın
Canım bende akışına bıraktım ama olmadı tabi o zaman pko olduğumu bilmiyodum, adet bende olurum her ay ve 52 kilo boy 1.64 yani oyle sıkıntılarımda yoktu. Daha sonra özel bi doktora gittim pkosun dedi klomen verdi vücudum güzel yanıt verdi ama olmadı gebelik. Bir ay sonra başka bir doktora gittim ben sende iğnenin daha faydalı olacağına inanıyorum dedi ve elhamdulillah hamile kaldımAh canım tedavi dediğin şey klomen fln mı? Onlar da kist yapıyor. En kesin çözüm kilo vermek eğer kilo varsa ve kilo olsun olmasın sporu hayat tarzı haline getirmek. Dr bana da yumurtlama olmuyordur dedi klomen başlatmak istedi ama ovu testinde çift koyu çizgi gördüm dün, yumurtlama ağrımı her ay hissederim. Onun dışında inofolic yazsaydı keşke dr um. İzmir de doktor önerisi olan biri varsa yazarsa memnun olurum. Onun dışında nasıl bir tedavisi var bilmiyorum, ben her ay adet olurum.
Çok şükür canım inşallah ben de iyi bir doktor bulurum.Canım bende akışına bıraktım ama olmadı tabi o zaman pko olduğumu bilmiyodum, adet bende olurum her ay ve 52 kilo boy 1.64 yani oyle sıkıntılarımda yoktu. Daha sonra özel bi doktora gittim pkosun dedi klomen verdi vücudum güzel yanıt verdi ama olmadı gebelik. Bir ay sonra başka bir doktora gittim ben sende iğnenin daha faydalı olacağına inanıyorum dedi ve elhamdulillah hamile kaldım
İnşallah doktor gerçekten çok önemliÇok şükür canım inşallah ben de iyi bir doktor bulurum.
Eki Görüntüle 2161651
kizlar en koyu olarak 25.gunu gordum ve sonra siliklesti 32.gun yani dun dr gittim hic yumurta gormedi acaba busekilde koyulukta hic yumurtlamamis olamam degilmi acaba catlamis olabilirmi yada hic yumurtlama olmadimi
Merhaba bende yeni uye oldum yeni gordum yumirtlama gununmus gibi gorunuyor.hamilelik olustumu olusmustur insallahpkoslarda ovulasyon testinde koyu cizgiyi yakalayan oldumu hoc 24.gundeyim 13.gunden beri koyulugu gormedim hoc sizler ne durumdasiniz hic gordunuzmu
Eki Görüntüle 2157989
Eki Görüntüle 2157988
yok canim olusmadi ben ovu testinden randiman alamadim doktor esliginde yumurtlama zamanimda bile koyu cikmadi her pkosta aynimi olur bilmem ama bende ise yaramadiMerhaba bende yeni uye oldum yeni gordum yumirtlama gununmus gibi gorunuyor.hamilelik olustumu olusmustur insallah
Birdahaki ay olur insallahyok canim olusmadi ben ovu testinden randiman alamadim doktor esliginde yumurtlama zamanimda bile koyu cikmadi her pkosta aynimi olur bilmem ama bende ise yaramadi