• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık pkos larda ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

blackbird87

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
3.933
1.884
723
pkoslarda ovulasyon testinde koyu cizgiyi yakalayan oldumu hoc 24.gundeyim 13.gunden beri koyulugu gormedim hoc sizler ne durumdasiniz hic gordunuzmu
SmartSelect_20180616-124922_Gallery.jpg
SmartSelect_20180617-143728_Gallery.jpg

pkoslarda ovulasyon testinde koyu cizgiyi yakalayan oldumu hoc 24.gundeyim 13.gunden beri koyulugu gormedim hoc sizler ne durumdasiniz hic gordunuzmu
Eki Görüntüle 2157989
Eki Görüntüle 2157988
Tedaviye baslamadan once benim testlerde ayniydi iki uc gun koyu gordum farkli gunlerde fakat reglimden 14 gun geriye sayip yaptigim teste baktigimda cok silik bi cizgi vardi.
Tedaviye başlayınca iğne oldugum uc gun cok koyu cizgi gordum, pko olanlarda pek ise yaramiyo gibi geldi bana

Tedaviye baslamadan once benim testlerde ayniydi iki uc gun koyu gordum farkli gunlerde fakat reglimden 14 gun geriye sayip yaptigim teste baktigimda cok silik bi cizgi vardi.
Tedaviye başlayınca iğne oldugum uc gun cok koyu cizgi gordum, pko olanlarda pek ise yaramiyo gibi geldi bana
pregny ovu testim bitti merach diye marka aldim bugunbyaptim onceki teste nazaran epey silik sinir bozucu birdaha bitince almayacagim pko larda ise yaramiyor sanirim dediginiz gibi

son predictor testim kaldi diye miratech marka aldim ve test sonucu birisinde yumurtlama var digerinde yok hangisine guveneyim ben yardimci olun
Screenshot_20180618-153851_Gallery.jpg
predictorde yaptigim testler bunlarda ilerleme var ama miratech tam tersi diyor kafam allak bullak oldu
Screenshot_20180618-153737_Gallery.jpg

son predictor testim kaldi diye miratech marka aldim ve test sonucu birisinde yumurtlama var digerinde yok hangisine guveneyim ben yardimci olun
Eki Görüntüle 2158233
predictorde yaptigim testler bunlarda ilerleme var ama miratech tam tersi diyor kafam allak bullak oldu
Eki Görüntüle 2158234
Canım pko da bazı aylar hiç yumurtlama olmuyo biliyosun demi? Neden tedavi dusunmuyosun bence bu testlerle çok zorlanırsın

Canım pko da bazı aylar hiç yumurtlama olmuyo biliyosun demi? Neden tedavi dusunmuyosun bence bu testlerle çok zorlanırsın
evet canim testlerle zorlanacagimin farkindayim ama kafami karistiran iki ayri testle ayni gun yapilan ve gordugum sonuc.
evet heray yumurtlamadigimi biliyorum 2ay klomen tedavisi uyguladim ve kist oldu dr klomene devam etmedi kist gidene kadar inofolic verdi kontrol altindada olmadigimdan inofolicte yumirta kalitesine iyi oldugunu duydum ovu testleriyle kendimce bu ay deneyeyim dedim kist olmasaydi zaten 2aypik dr kontrol parasini ovu testlerine verdim yoksa dr gitmeyi istemezmiydim:işsiz::KK14:

IMG_9242.JPG
Kızlar dün akşamüstü kasık ağrım oldu, kalktım ovulasyon testi yaptım ilk kez, böyle iki koyu çizgi çıktı, sabahı birliktelik olmuştu, bu akşam da değerlendiricez, bu şekilde tutturmuş olur muyuz, testte 24-48 saat içinde ilişki olmalı yazıyor, anlamadığım 24 saat geçmesini mi beklemeliyiz yoksa 24 saat içinde ilişki mi olmalı, ben son yazdığım gibi anladım. Dr bana yumurtlama olmuyordur pko sun, klomen başlayalım demişti ama ben her ay bu yumurtlama ağrısını hissettiğim için bir süre akışına bırakmak istedim. Testin markası miratech, 19. gün yaptım. Adetlerim normalde 33 gündü ama iki aydır 37 günde geliyor.

Ah canım tedavi dediğin şey klomen fln mı? Onlar da kist yapıyor. En kesin çözüm kilo vermek eğer kilo varsa ve kilo olsun olmasın sporu hayat tarzı haline getirmek. Dr bana da yumurtlama olmuyordur dedi klomen başlatmak istedi ama ovu testinde çift koyu çizgi gördüm dün, yumurtlama ağrımı her ay hissederim. Onun dışında inofolic yazsaydı keşke dr um. İzmir de doktor önerisi olan biri varsa yazarsa memnun olurum. Onun dışında nasıl bir tedavisi var bilmiyorum, ben her ay adet olurum.

Ah canım tedavi dediğin şey klomen fln mı? Onlar da kist yapıyor. En kesin çözüm kilo vermek eğer kilo varsa ve kilo olsun olmasın sporu hayat tarzı haline getirmek. Dr bana da yumurtlama olmuyordur dedi klomen başlatmak istedi ama ovu testinde çift koyu çizgi gördüm dün, yumurtlama ağrımı her ay hissederim. Onun dışında inofolic yazsaydı keşke dr um. İzmir de doktor önerisi olan biri varsa yazarsa memnun olurum. Onun dışında nasıl bir tedavisi var bilmiyorum, ben her ay adet olurum.
Canım bende akışına bıraktım ama olmadı tabi o zaman pko olduğumu bilmiyodum, adet bende olurum her ay ve 52 kilo boy 1.64 yani oyle sıkıntılarımda yoktu. Daha sonra özel bi doktora gittim pkosun dedi klomen verdi vücudum güzel yanıt verdi ama olmadı gebelik. Bir ay sonra başka bir doktora gittim ben sende iğnenin daha faydalı olacağına inanıyorum dedi ve elhamdulillah hamile kaldım

Canım bende akışına bıraktım ama olmadı tabi o zaman pko olduğumu bilmiyodum, adet bende olurum her ay ve 52 kilo boy 1.64 yani oyle sıkıntılarımda yoktu. Daha sonra özel bi doktora gittim pkosun dedi klomen verdi vücudum güzel yanıt verdi ama olmadı gebelik. Bir ay sonra başka bir doktora gittim ben sende iğnenin daha faydalı olacağına inanıyorum dedi ve elhamdulillah hamile kaldım
Çok şükür canım inşallah ben de iyi bir doktor bulurum.

Screenshot_20180619-182511_Gallery.jpg

pkostanmi ne 25 en koyu gun oda pik degil gibi ama 26.gun yani bugun 2tane test yaptim ikiside git gide siliklesti anlamadim hicbirsey

İyi günler ben ovulasyon testini bu ay kullanmaya başladım dün yaptığım testte hafif ikinci çizgi vardı bu gün daha koyu ikinci çizgi yardımcı olurmusunuz bilmiyorum bu testi kullanmayı testler ekte mevcut.

Eklentiler

• 20180714_151549.jpg
    20180714_151549.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 72
  • 20180715_121237.jpg
    20180715_121237.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba bende yeni uye oldum yeni gordum yumirtlama gununmus gibi gorunuyor.hamilelik olustumu olusmustur insallah
yok canim olusmadi ben ovu testinden randiman alamadim doktor esliginde yumurtlama zamanimda bile koyu cikmadi her pkosta aynimi olur bilmem ama bende ise yaramadi

Back