Pkos ile hamilelik yöntemim. Kendimizce çok iyi bir kombin tedavi yöntemi keşfettik...

Merhaba , bir gelısme var mı

Ovulasyon takibi ile ilişki günlerini düzenleyip hamile kalan ciddi sayıda kadın var!!!!
Bir şeye saçma demeden önce biraz araştırın.Ayrıca ovitrelle kiminde hiççççç işe yaramıyor.Yumurta geliştirici ilaca gelince yahu 1970 lerden beri kullanılan en etkili yöntem neyi tehlikeli

Benim poliskitik över ım yok herşey normal ama yumurtlama gününü mu tutturamiorum bilmiorum yarın kadın doğuma gidicm iki gün sonra ovulasyon günüm test yapacağım doktora söylesek sprem için ilaç yazarmi yada ultrasonn çekip yumurtlaiklara bakıp çatlatma iğnesi yazabilirmi iki gün sonra dediğim gibi daha kolay olurmu

Her bünye bir değildir banada clife macun kullandığım ay kist yapmıştı herkese iyi gelecek diye bir kaide yok kullanırken dikkate alınız..
Merhaba clife kullandım bende temmuz ağustos ve eylülde ama bende düzeltmek yerine adet döngüm saçma sapan 2 hafta ara ile görmeye bailadım ki beslenme düzeni ve gıda takviyeleri ile yeni düzene sokmaya başlamıştım. en son 1 hafta önce adet oldum ve 2 gün önce yine adet oldum. bu macundan dolayı olduğunu düşünüyorum ve bıraktım,diyetisyene danışarak + eczacı yöneticime. evet iyi gelen kişiler var ama iyi gelmeyen bi ben bi siz herhalde.

merhaba c life bana da iyi gelmedi. şu an bıraktım ve bir sonraki ay doktoruma gitmeyi planlıyorum. adet düzenim o kadar kötü oldu ki. iki hafta 1 olmaya başladım eylül ayında ise 1 hafta ara ile adet oldum. şu an bitmesini beklşyorum yumurta takibi yapmak için. Vucudumun normale girmesini beklemem gerek. tam yumurtlama gördüm adet oluyorum tam yumurtlama gördüm adet oluyorum. resmen yumurtlama gördükten sonra 2 kere adet oldu vucut.... devam edersem eğer yine aynısı olacak. umarım adetim bitince yumurtlama görünce yine gelmez çok moral bozucu oluyor.

Kist vs de olabilirmi kontrole git bence ben pcostan 3-4 ayda bir adet oluyodum

merhaba kist de vardı en son mayısta doktora göründüm yine gidicem. fakat bu macun bana kesinlikle iyi gelmedi. bir daha da doktor falan önermeden böyle macun falan almıycam
Ben almadan sordum kullanma deidhi için almadım bile soğan suyu içmiştim biraz sonra doktorum önerdiği vitamin ve takviyeleri ilaçları kullanmıştım şimdiden kullandığınız herşey şifa olsun

Merhabalar yazınıza şuan denk geldim. Okuyunca nedensiz duygulandım. Kendi durumumu anlatmak istiyorum bilgi verirseniz sevinirim.
Bende de pcos var. Adetim aşırı düzensiz 37 gün 45 gün 70 gün 55 gün vs gidiyor 99 gün olduğu bile olmuştur. 1 yıllık evliyim 1-2 aydır korunmuyoruz bugün son adetimin üzerinden 51 gün geçti hala adet olmadım. Son adet tarihimden 1 hafta sonra ovülasyon testine başladım genel olarak sürekli koyu çıkıyordu bozuk olduğunu düşünüp bıraktım 3-4 gün. Sonra aşırı sağ kasık ağrısıyla bi gebelik testi bi de ovülasyon testi denedim o gün ovülasyon testinde pik gördüm 23 Eylülde. Son adetimden 40 gün sonra

yumurtlama gördüm.24 Eylülde de pikti. T çizgisi C den aşırı koyuydu demek ki dedim yumurtlama ağrısıymış. 23-24 değerlendirdik, sonrasında değerlendiremedik malesef insanda istek de olmuyor peş peşe. Program da ovülasyon testimi yüklemiştim yorumluyor kendisi ilk silik çizgiyi yumurtlama günü kabul ediyor sanırım çatlama günü olduğu için 25 Eylülü yani. Beklenen adet tarihim 10 Ekim. Sağ kasığımda doluluk hissi var göğüslerim acıyor uçları kaşınıyor arada belimde hafif ağrı var, 3-4 gün önce sivi açık

kahverengimsi akıntım oldu sonrasında daha olmadı şuan yumurta akı biçiminde kokusuz akıntım var. Adetime 6 gün kaldı negatif çıkıyor. Son ilişkimin üzerinden 10 gün geçmiş oldu saat 12yi geçtiği için dün 9 gün olmuştu negatif çıktı. Sizce gebe miyimdir? Ne zaman pozitif görürüm? Sizinki gibi çatlamadan 10 gün sonra belli olur mu yoksa geç döllenme vs ihtimali de var mı? Bir de çatlama günü birlikte olmamak gebeliğe engel mi yoksa spermler 1-2 gün canlı kalabildiği için 1 gün önceki spermle döllenmiş olabilir mi?

Eklentiler

• B4517688-37B7-4789-9B86-D5FC97404825.jpeg
    110,3 KB · Görüntüleme: 19
  • B2529BC1-CB2B-4DE7-9C65-F7BE23CC11C0.jpeg
    151,9 KB · Görüntüleme: 13
Meraba acvison maxi juno daha iyi değil mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…