- 22 Mart 2024
- 79
- 32
- 29
- Konu Sahibi elffffffff
Merhabalar, 28 yaşındayım. Pkos’um var, kendiliğimden regli olamıyordum. 4 yıldır evliyim, yaklaşık 7 aydır gebelik düşünüyorum. Öncelikle klomen tedavisiyle başladık fakat yanıt vermedi, sonrasında doktorum femara+ovitrella çatlatma iğnesiyle deneyelim dedi. Toplam 3 kez yumurtlama tedavisi gördüm.Buna ek olarak doktorum inofolik combi’ye başlamamı söyledi, yaklaşık 2 aydır da onu kullanıyorum. Yumurtalarım gayet iyi oluştu, büyüdü,çatladı. Progesteron değerim de güzeldi. Son tedavimde 1 yumurtam oluşmuştu. Yumurtlama dönemini değerlendirdik. Son muayeneden sonra doktorum yumurtamın gayet iyi büyüdüğünü ve iğneye gerek olmadan kendiliğinden çatlayacağını söyledi.(Bu arada 1 ay oldu diyete başladım 62 kiloydum,58 kg düştüm)Belli günler söyledi değerlendirdik. 2 hafta sonra beta hcg bakalım dedi. Bugün tam 2 hafta oldu, beta sonucum 6,7 çıktı. Doktor kesin birşey söylememizin mümkün olmadığını söyledi, 4 gün sonra tekrar gel bakalım dedi. Umarım sağlıkla yükselir. Böyle bir sorun ile karşılaşan arkadaşlar var mıdır?