- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
- Konu Sahibi caroline84
-
Canım çok güzel demişsin neler yaptın şimdiye kadar?caroline84 canım üç aşağı beş yukarı hep kilolu insanlar olarak bizler aynı sıkıntıları yaşıyoruz çocukluktan beri. Bu da bir genetik işte. Bizim ailede hep şeker hastalığı var, tansiyon var, kilo problemi var herkeste. Çünkü spor yok. Sporu alışkanlık haline de getiren olmamış hiç. Ben evde yapmaya çalışıyorum ama yapabildiğim kadar çocukla. Sporsuz diyet yapmak daha zor oluyor çünkü kilo vermek daha uzun sürüyor ve spor yapınca mutlu oluyor insan. Bu süreç uzun ve zor.
Menü paylaşımı spor paylaşımı yapalım haftada 2 tartılalım isterseniz ne dersiniz
Merhaba canim istersen gel bizim gruba orda yazarsinZipzip- kaptanım merhaba nasılsınız?
Grubamı yazım yoksa kimseyi olumsuz etkilemeyim diye eski Açtıgım günlügüme yazdım belemedim ara sıra sizi etiketliyebilirmiyim?
Menülerime bakabilirmisiniz?
Kaptanım bazı hastalıklarım var elimden geleni yapmak istiyorum aşırı derecede kilo aldım tamam doldurum formu bakarsınız durumuma eger iyi gidemezsem burdan devam ederimMerhaba canim istersen gel bizim gruba orda yazarsin
Olumsuz etkileyecek bir durum olmaz herkes fikrini söylemiş olur daha verimli olur
Biz orda kotu gitsekde iyi gitsekte her zaman destek oluyoruzKaptanım bazı hastalıklarım var elimden geleni yapmak istiyorum aşırı derecede kilo aldım tamam doldurum formu bakarsınız durumuma eger iyi gidemezsem burdan devam ederim
Çokkkk teşekkür ederim
Arkadaşlar öncelikle hayırlı kandiller dilerim
Sabah okuldaydım kahvaltı 12.00
Pastırmalı yumurta, 5 zeytin, peynir, bi kaç dilim kavun, 2 ısırık pide
Akşam 18.00
Yeşil fasulye, salata, yogurt 1 dilim ekmek
Okulda nöbetçiydim baya hareketli bi gündü.
Suyumu ölçmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?