• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkos, Hipotiroidi ve Insulin direnci

caroline84 caroline84 canım üç aşağı beş yukarı hep kilolu insanlar olarak bizler aynı sıkıntıları yaşıyoruz çocukluktan beri. Bu da bir genetik işte. Bizim ailede hep şeker hastalığı var, tansiyon var, kilo problemi var herkeste. Çünkü spor yok. Sporu alışkanlık haline de getiren olmamış hiç. Ben evde yapmaya çalışıyorum ama yapabildiğim kadar çocukla. Sporsuz diyet yapmak daha zor oluyor çünkü kilo vermek daha uzun sürüyor ve spor yapınca mutlu oluyor insan. Bu süreç uzun ve zor.
Menü paylaşımı spor paylaşımı yapalım haftada 2 tartılalım isterseniz ne dersiniz
Canım çok güzel demişsin neler yaptın şimdiye kadar?
Ben kilo verip yeniden aldım malum şimdide korona ve hep evdeyim iyice şiştim.

Öncelikle diyet günlüklerini okudum şöyle birileri kulağımdan çekip ne yapıyorsun sen desin ve beni disiplinize etsin diye.
Ama benim hastalıklarım yaşım kilom herkesinkinden farklı.
Ne yapım en iyisi bu kontrolün içten gelmesi gerekiyor olması.
Pazartesi sabah 94. 5 ile uyandım.
Reglim kaç zamandır olmuyor.

Bu arada iradeli gerçekten devam edebilecek, motivasyonumuzu düşürmiycek arkadaşlarım olursa güzel olur.

Dün kahvaltı
2 yumurta, 5 zeytin, 4 ceviz, bi parça peynir, bir tane cennet hurması küçük(içine keten tohumu, zencefil, zerdeçal, çörek otu, az, süt)

Ara 3 y. Kaşığı nar

Akşam kuru biber, beyaz lahana dolması,
Yogurt, salata

Buraya kadar her şey yolunda gitti beş saat online derse girince bana bi haller oluyor. Çocuklara pasta koydum tabakta kalandan yedim. Az badem biraz kuru üzüm agzıma.
Akşama kadar evi temizledim spor yapamadım.
Su anca bir litre olmuştur.

6 Ekim 2022
Açtıgım konuyu okudum 87 kiloyu begenmezken Şimdi olmuşum 98 çocuklar bebekken hastalıkları çok oluyor du büyüdüler daha iyi olduk.
Bu kilo işinde hep bi bahane var sanki
Reglim çoktandır olmuyor bi söktürücü içmem gerek yedigime içtigimede dikkat etmeliyim.

Cuma günü
Kahvaltı 12.00
Pastırmalı yumurta, peynir, zeytin, kavun, iki ısırık pide

Zipzip- Zipzip- kaptanım merhaba nasılsınız?
Grubamı yazım yoksa kimseyi olumsuz etkilemeyim diye eski Açtıgım günlügüme yazdım belemedim ara sıra sizi etiketliyebilirmiyim?
Menülerime bakabilirmisiniz?

Zipzip- Zipzip- kaptanım merhaba nasılsınız?
Grubamı yazım yoksa kimseyi olumsuz etkilemeyim diye eski Açtıgım günlügüme yazdım belemedim ara sıra sizi etiketliyebilirmiyim?
Menülerime bakabilirmisiniz?
Merhaba canim istersen gel bizim gruba orda yazarsin
Olumsuz etkileyecek bir durum olmaz herkes fikrini söylemiş olur daha verimli olur🥰🥰

Merhaba canim istersen gel bizim gruba orda yazarsin
Olumsuz etkileyecek bir durum olmaz herkes fikrini söylemiş olur daha verimli olur🥰🥰
Kaptanım bazı hastalıklarım var elimden geleni yapmak istiyorum aşırı derecede kilo aldım tamam doldurum formu bakarsınız durumuma eger iyi gidemezsem burdan devam ederim 😊
❤️ Çokkkk teşekkür ederim

Kaptanım bazı hastalıklarım var elimden geleni yapmak istiyorum aşırı derecede kilo aldım tamam doldurum formu bakarsınız durumuma eger iyi gidemezsem burdan devam ederim 😊
❤️ Çokkkk teşekkür ederim
Biz orda kotu gitsekde iyi gitsekte her zaman destek oluyoruz
Geçmiş olsun bu arada insallah hastalıklarin geçer Allah sifa versin🤲🤲

Arkadaşlar öncelikle hayırlı kandiller dilerim ❤️
Sabah okuldaydım kahvaltı 12.00
Pastırmalı yumurta, 5 zeytin, peynir, bi kaç dilim kavun, 2 ısırık pide

Akşam 18.00
Yeşil fasulye, salata, yogurt 1 dilim ekmek

Okulda nöbetçiydim baya hareketli bi gündü.
Suyumu ölçmedim.

Merhaba günlügüm dönüp dolaşıp yeniden geliyorum. Yarın pazartesi 20.11.2022 pazar gecesinden yazıyorum.
Sabah aç karnına tartılıp yazacam kilomu.
İyi geceler dilerim ❤️

Sevgili günlügüm merhaba maalesef bu hafta pek istedigim gibi gitmedi dogru düzgün beslenmeyince pek menülerimi yazmadım.

Screenshot_20221125_200102_com.instagram.android.jpg

Cuma günü kahvaltı 11.00
Yumurta, domates, 5 zeytin, 4 ceviz, peynir bolca 1 tatlı kaşığı bal az helva
Okulda nöbetçiyim

22 Mart 2023
Zorlu bir süreçten geçtik Kaynanamı kaybettim hastanede baya ugraştım.
Depremin ardından bide bu eklendi bugünede çok şükür ediyorum
Ama ipin ucu kaçtıkça kaçıyor.

Back