Pkos hastayım femera sonrası nasıl bi yol izlemeliyim ?

ukteeem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
311
53
28
22
Pko hastaydım Geçen ay femera kullandım çatlama iğnesiyle beraber tutmadı bu ay sadece femera kullandım çatlama iğnesi olmuycam bu yumurta kendınden çatlar mı ? Baya beyaz akıntı ve sırt agrısı var femera bugün 5 gün oldu biteli nasıl bı yol izlemeliyim daha önce kullanlar tecrübelerini söylerlerse sevınırım nasıl bir yol izliycem ?

Tedavi doktor kontrolünde olmuyor mu?
İlk kullandığınız ay size yönlendirme yapmışlardır muhakkak bilgi de vermişlerdir yumurta büyüdü büyümedi vs. Gibi. İlaç biteli 5 gün olduysa sanırım kontrole gitmen gerekirdi. Yumurtlaman yakın olabilir.
Ben doktor ne diyorsa öyle bir yol izledim ekstra bir şey yapmamıştım. (Tabi ben klomen kullanıyordum)

Ben sadece femera kullandım çatlama iğnesi bile olmadım sadece yumurtlamayı takip ettim

Artık doktorlardan sıkıldığım için gitmedim doktora

Artık doktorlardan sıkıldığım için gitmedim doktora
Gidiniz. Mesela benim kistlerim oluştu hap sonrası ve siz kontrol altında olmadığınız için kistler atılmadan hap kullanırsanız çok daha kötü sonuçlar elde edersiniz. Ohss olabilirsiniz yani yumurtalarınız fazla uyarılabilir ki bu da çok kötü sonuçlar doğurur. Yani kendi başınıza iş yapmayın nolur

Canim catlatma ignesinden kac gun sonra adet oldun peki

Kaç tane kist oluştu ? Femerayı kaç ay kullandınız ? teşekkür ederim dikkate alacam soyledıkelrınızı

Kaç tane kist oluştu ? Femerayı kaç ay kullandınız ? teşekkür ederim dikkate alacam soyledıkelrınızı
İki kere kullandım ilk kullandığımda sağda bir solda bir yumurtam vardı. Diğer ay gittiğimde kist oluştuğunu söylediler. Ve Doğum kontrol hapı kullandım bi ay. Ondan sonraki ay tekrar kullandım bu sefer sağda 4 solda 1 yumurta gelişti. İlacın nasıl etki ettiğini bilmeden ilişki olsa 4 üz bile olabilirdi yani doktor öyle söyledi. Daha sonraki ay tekrar kist oluştu. Ve. Sonraki ay tekrar düşsün diye doğum kontrol hapı verdiler

Benim yengem de kullandı onun kisti o kadar fazla büyüdü ki en sonunda ameliyat oldu. Bu ilaçların kist yaptığını herkes söylüyordu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…