Pkos duphaston dan sonrasi?

melikeka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2024
46
14
3
25
Pkos lu olup duphaston kullandiktan sonra hamile kalmayınca sonrasinda ne tedavisi yapiyorlar süreç nasil ilerliyor bilen var mi ?

Pkos lu olup duphaston kullandiktan sonra hamile kalmayınca sonrasinda ne tedavisi yapiyorlar süreç nasil ilerliyor bilen var mi ?
Pcoslu diye illa çocuğun olmuyor anlamına gelmiyor. Çok şükür bir evladım var. 1,5 yıl boyunca çocuk olmazsa önce yumurta çatlatma denenir sonra olmazsa aşılama o da olmazsa en son tüp bebek

Ayrıca ek olarak bizim yumurtlama günlerimiz 15. Gün olmaya biliyor. Pocuslu birinin ne zaman yumurtlayacağı hiç belli olmadığından ilişki öncesi o ülasyon kullanmanızı tavsiye ederim. Ben 19. Gün yumurtluyorum

Duphaston adet söktürücü hamile kalmak için bir tedavi yolu değil. Yumurtlama kiti(ovulasyon) al. Yumurtlama gününü takip et :)

duphastonu bana da verdi doktor adet olmazsam gebelik oluşursa düşük ihtimalini ortadan kaldırmak için de kullanılıyor

Duphaston un gebeliği kolaylaştırıcı etkisi yok ama gebelik olursa bebeğin tutunmasını kolaylaştırıcı etkisi var. O yüzden duphaston kullandım hamile kalamadım gibi düşünmeyin. Pkosta gebelik düşünmeyene önce doğum kontrol hapı verilip hormonların düzene girmesi sağlanır. Ben her pkoslunun gebelik düşünmeden hemen önce doğum kontrol hapı kullanmasının doğum kontrol hapını bıraktığı hemen sonraki dönemde gebeliği kolaylaştırıcı etkisi olduğunu okudum. Ama olmazsa, Gebelik düşünenlerde önce çatlatma iğnesi, olmazsa aşılama, olmazsa tüp bebek. Bu arada kiloluysanız zayıflayın, sağlıklı beslenin, şeker un azaltın, meyve sebze artırın

Bende pkos var doktor duphaston ile folik asit verdi. Şu an bunları kullanıyorum adet olmayı bekliyorum doktora gitmek için. Reglim 30 martta başladı, 5 nisanda bitti. P nisanda kahverengi akıntım geldi çok az. Neden olmuş olabilir sizce

Bikaç gün önce doktora gittim pcosum duphaston kullandıgımı söyledim bu ay ama adetlerim cok düsensiz duphaston adeti söktürmek için bebeğin tutunmasını engeller qma tutunmus bir bebeğin de düşmesini engeller dedi bırakmayı düşünüyorum kullanırken ovülasyonlar hep koyu cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…