pkoluyum,prolaktim yüksek ama bende hamileyim

birhosseda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
12
0
45
merhaba bende 7 haftalık hamiş olduğumu öğrendim.:)Rabbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin

öncelikle buraya yazmamın sebebi pkolu ve prolaktin hormonu yüksek olan biri olarak hamile kalmam.drda şaşırdı:)3 ay boyunca dinlenmemi istedi.(düşük riskine karşı)

tam bir sene boyunca moralim bozulmuş hatta her ay adet dönemim de yıkılmam aklımdan tüp bebek yada aşılamayla hamile kalırım herhalde diye düşünmeye başlamıştım. ama gördüm ki önemli olan beyinimizde bitmesi ve Rabbimin ol demesiyle olmasıymış.

önemli olan amannn hayırlısı deyip üzerinde durmamak ki(çok zorrrr)son aylarda bu tip bir telkin verdim hep kendime tavsiye ederim:)

Darısı isteyen tüm hanımlara

tebrikler.allah kucağınıza almayı nasip etsin.hepsi birer bahane allah ol deyince oluyo işte.allah bizede nasip eder inşallah.

tebrikler harika haber Masallah. doktorunuzun dediklerine dikkat edin bol su icin, cok saglikli bir hamilelik gecirip kolay bir dogumla bebeginize saglikla kavursursunuz Insallah.

selam arkadaşlar bende bugün doktora gittim ve 5haftalık 6günlük hamileyim ama kalp atışlarını duyamadık bebişimizin sizce normalmi birde eşimle kan uyuşmazlığımız çıktı bu negibi problemlere yol açıyor bilen varmı?Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

selam arkadaşlar bende bugün doktora gittim ve 5haftalık 6günlük hamileyim ama kalp atışlarını duyamadık bebişimizin sizce normalmi birde eşimle kan uyuşmazlığımız çıktı bu negibi problemlere yol açıyor bilen varmı?Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Daha çok ufak bence 7 haftalık olsun o zaman duyarsın sakın stres yapma içini ferah tut:1hug:

X