• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkoluyum hamile kaldim :)

Kralice2334

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
54
17
8
Arkadaslar merhaba polikistik overliyim. 2 senelik evliyim ilk evliligimizde bos gebelik gecirip kurtaj oldum degerlerim 290i gecmedi.. iki ay sonra kimyasal gebelik yasadim degerim 230a cikti ve adet kanamasiyla sona erdi. Sonra 1 sene korunduk biraktik 10 ay gene olmadi. Doktora gittim rahim filmleri kan testler smear hepsine bakildi hicbir sorun yok dedi daha sonra yine gittim ayni doktora ve klomen verdi yumurtam buyudu ama rahim duvarim cok inceydi sonuc alamadik. Adet oldm gittim yumurta takibi yapicagini ve hicbir ilac vermicegini soyledi sinirlendim hemde cokkkk. Sonra takibe basladi 3 gunde bir gittim alttan muayne etti. Bir yumurtam olustu 20 mm ulasti. Ama ben asiri umutsuzdum.(Rahim duvari ince oldugu icin 3 gun sabah aksam dogal nar suyu ictim ise yaradi duvarim 7.5 mm oldu) 20 mm ulastgnda catlatma ignesi verdi vuruldum 24 saat daha sonra 36 saat sonra iliskiye girdik veeee ilk hcg 196 ikinci 509 cikti 4 gun sonra keseyi gorucez insallah :) hatta igneyi vurulduktan sonraki gun avsa adasina tatile gittik.. Kafam o kdr rahatti ki olmicak diye megersem tutmus bile :)) stres yapmayin canimlar istediginiz soruyu sorabilirsiniz :)

Back
X