Daha cok minnak haftadonu ogrendim :) zaten ocak ayinda yaptim kuru gec dollenme muhtemelen anca fark edildi.Senin adına çoook sevindim. İnşallah darısı başıma. İnan öyle üzgünümki bi yandan bebek olmuyor bir yandan aile baskısı.mesajın bana çok umut verdi. Peki şimdi hamile misin canım ne kadar oldu
Evet sogan icerken korunmuyordum o ara kaldimYani canım o zaman sen soğan suyu içerken mi hamile kaldın
Adet bitti 2 gun sonra basladimSoğan suyu içmeye adetten sonra kaçıncı gün başladın canım
Sogan suyu zaten adet bitiminde baslanir. Eger adet sokturmek icin iciyorsaniz zaten basladiktan bir kac gun sonra adet olursunuzSen adet oldun ilk başta kistleri attın.benimde önce adet olmam gerekmezmi kistleri atmak için. Sanırım şöyle mi olmalı. Ben soğan suyunu içeyim adet olayım ondan sonra mı başlıyim bebek çalışmalarına
Sogan kuru zaten kist temizler merak etme senBen 4 gün önce progestan ilacıyla adet oldum.adetim bitmedi.yani demek istediğim bende pko var ve bebek için içeceğim kistleri yok etmek istiyorum kistler olduğı sürece bebeğim olmadı aylardır
O zaman benim korunmam gerekiyor daha kistlerim gitmedikiSogan kuru zaten kist temizler merak etme sen
Kac yasindasin?O zaman benim korunmam gerekiyor daha kistlerim gitmediki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?