- Emoji Skoru
- 3.465
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
20 aydır evliyim 17 aydır bebek istiyoruz olmadı 3 ay klomen kullandım 2. Ay çatlama iğneside oldum sonuç alamadım. Beklemedeyim. Rabbim inş hayırlısıyla doğal yolla hamile kalmayı nasip eder herkeze
Daha yolun başındasın cnm rabbim nasip eder inş.
Amin Rabbim isteyen herkeze hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin inşİnsallah canim ama gonul iste dinlemiyor uzuluyor insallah sana da nasip eder rabbim
Tamam canım hemen yazayım söyle uzun uzun :)POWERHACK canim ilk hamisismiz olarak hikayeni senden dinleyelim ve moral toplayalim
selamun aleykum bende ilk reglimden beri pkolu oldugumu bilirim.adetim hic zamaninda olmadi hep bir hafta gecikirdi zamanla kilo aldim ve iki aya kadar gecikmeye basladi.sivilce sac dökülmesi ve yaglanma mevcut.On aylik evliyim hic korunmadik ama cocuk olmadi sogan kürüyle gebe kaldim düsük oldu.suan inofolic combi kullaniyorum hayit kulanmayi düşünuyorum ayrica. bütün anne olmak iseyenlere dua ediyorum.en kisa zamanda güzel haberler alalim insallah
Tamam canım hemen yazayım söyle uzun uzun :)
Selam kızlar pkolu olup gebe kalmaya çalışanlar
Bende pkoydum ve kaldım cok şükür
Kızımı 1 sene sonunda 2015 yılında kucagıma aldım onda pkom yoktu vakti saatini bekledi
Sonra geç olacagını bile bile korunmayı geç bıraktık 1.5 sene korunmadık bu zaman zarfında 8.ayımda gittim lekelenme ve geç regl görme şikayeti üzerine pko oldugum söylendi ve cocuk sahibi olmak için zorlanıcaksın dendi yumurtlamıyormusum agla agla canım cıktı kızım kardeşsiz kalıcak diye
Hiçbişi vermeden sadece dogum kontrol hapı verdi eve gonderdi içmedim zaten kilom var korktum dahada alıcam diye ki evliligimin ilk zamanlarında içtim kilo yaptı
Artık canıma tak etti gittim başka doktora oda pkosun dedi biliyorum dedim ve cocuk sahibi olmak istediğimi dile getirdim
İnofolic combi verdi 3 ay kullan olmazsa gel dedi ilk ay içtim kutuyu bitti ve ben şaşırdım 27.gün kendi kendime adet oldum halbuki 60.buluyordu
O günü bir mutluluk bir mutluluk :)
12 mayıstı adet oldum kızıma ovulasyon testi ile hamile kalmıştım dedim ki hamile kalamasamda en azından yumurtlayıp yumurtlamadıgımı anlamak için kullanıcam aldım testleri 50 adet ertesi gün hemen geldi adetin 10.günü bakarım dedim sonra bişi dürttü beni niye bakmıyorsun zaten 50 adet yap bir kere dedim bir adet denedim 15 mayıstı adetin 4.günüydü kesildi kesilcek bir baktım cizgi baya iyi burdaki arkadaşlara söyledim yumurtlama yakın dediler bir aldımı beni heyecan :)
16 mayıs 5.günü dahada iyidi t cok mutluydum 17 mayıs yani 6.gün yumurtlama testi pik oldu biz o zamana kadar ilişki olmamıştı sonra 17 mayıs ilişki oldu. 18 mayıs testim silinmişti yanı yumurtlamıştım ve gögüslerim agrıyordu aynısı kızımdada olmuştu dedim kesin gebe kalıcam kendime dikkat ettim sacımı boyatmadım alkol almadım inofolic hala içiyordum sonra yumurtlamadan sonra başladım hcg test yapmaya 5.günden itibaren birde ne göreyim 7.günü silik cıkamay başladı ve git gide artıı o cizgi gün gün 30 mayısta 67.57 ile kanda kesinleşti bir mutluluk kapladı içimi hemen inofolic kesip folik asite başladım 2 gün sonra 444.02 ile mutluluğum bir heyecanla dahada büyüdü 1 hafta sonra kese 1 hafta sonra bebek ve kalp atışı :)
Doktorlar bile diyor reglden hemen sonra yada üstüne görmüşsün diyorum hemen sonra diye cunku adete 10 gün kala kese göründü :)
Kızımda 17.günü kalmıştım.bu bebegim erkenci
Kanda 67.57yi gördügüm zaman eşime süpriz yaptım aşagıda resimlerde :)
Kızımda yapamamıştım cunku testi ikimix yapmıştık bunda yapayım dedim allahım sizlerede nasip etsin 9 hafta 2 günlük olduk hikayem uzun oldu inş umut olur sizlere okudugunuz için teşekkür ederim sizler içinde duacınızım inş tez vakitte isteyen herkeze allahım versin evlat bambaşka bir duygu :) test resimleri strip ve erken gebelik testi 67.57 degerimin sabahsıydı örnek olsun diye koyiyim :)
Rica ederim birtanem moral olsun sizlere umudunuz kaybetmeyinCanim benim cok cok sagol bitanesin
Evleneli 18 ay oldu. Hic korunmadim. Pkoslu oldugumu ogrendim. Ilacsiz adet olamiyordum. Doktorum activelle diye bi ilac verdi kullanip 3. Gunu hormon tahlili yaptirdim ama henuz doktorumu goremedim izinde oldugu icin. Prolaktinim biraz dusuk baska sorun yok gibi. Doktorum hormon tahlililinden sonra ona gore bi tedavi uygulayalim dedi bakalim hayirlisi.
Amin rabbim dileyen kimsenin kucagini bos birakmasinİnsallah olur canim hayirlisiyla moralini yuksek tut herseyin basi stres .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?