Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 11 gün geçti bacım neye göre düzenin varda gecikiyo bilmiyomda gerçi oda ayrıAhh ah bu dert bende de var ne illet bir durumdur bu pcos ne adet günümü biliyorum ne yumurtlama günümü hamile de kalamıyorum
Evet düzen yok canım bende en son 23 Temmuz’da oldum halen daha gelen giden yok ve her adet olamayışımda acaba hamile miyim umudu artık ümidimde kalmadıBenim 11 gün geçti bacım neye göre düzenin varda gecikiyo bilmiyomda gerçi oda ayrı
Bn yine bu ay 5 tane ultra erken gebelik testi telef ettim sen kaç yıllık evlisin ne kadardır istiyon yaşın kaçEvet düzen yok canım bende en son 23 Temmuz’da oldum halen daha gelen giden yok ve her adet olamayışımda acaba hamile miyim umudu artık ümidimde kalmadı
3 yılı geçti evliyim hemen hemen 2 senedirde çocuk istiyoruz ama öyle üstüne de düşmedim vakti gelince olur diye ama baktım olmuyo ve strese girmeye başladım 27 yaşındayım çevreden ayrı bir psikolojik baskı niye çocuk yapmıyorsunuz falan olmuyo da demek istemiyorumBn yine bu ay 5 tane ultra erken gebelik testi telef ettim sen kaç yıllık evlisin ne kadardır istiyon yaşın kaç
Siz kaç yıllık evlisiniz adet dongunuz nasıl ?Bn yine bu ay 5 tane ultra erken gebelik testi telef ettim sen kaç yıllık evlisin ne kadardır istiyon yaşın kaç
Yasin çok genç aceleleri ne .baskı niye3 yılı geçti evliyim hemen hemen 2 senedirde çocuk istiyoruz ama öyle üstüne de düşmedim vakti gelince olur diye ama baktım olmuyo ve strese girmeye başladım 27 yaşındayım çevreden ayrı bir psikolojik baskı niye çocuk yapmıyorsunuz falan olmuyo da demek istemiyorum
Her ay adet olman güzel en azından yumurtlama günlerini ovulasyon testi ile de takip edebilirsin. Evet doktora gitmen iyi olur hormonlarına falan da baktırırsınBen her ay adet oluyorum kızlar ama bazen on gün gecikiyor bazen beş gün erken geliyor .düzensiz ama her ay oluyorum yani.
Çene altimda üç dört kıllanma var ve göbek cizgimde.
Bebek olur mi olmaz mı bilmiyorum da doktora gitcem ayın onbirinde
Aslında ovulasyon testini eczaneden almaya gerek var mı programlar var ya telefonlarda onlarla sağlıklı olanlar mi takip edebiliyorHer ay adet olman güzel en azından yumurtlama günlerini ovulasyon testi ile de takip edebilirsin. Evet doktora gitmen iyi olur hormonlarına falan da baktırırsın
Ya ne bileyim benden çok istiyorlar Belki De toplum baskısı yüzünden bu kadar kafaya taktım ne zaman çocuk yapıyorsunuz artık zamaı geldi falan bir sürü laf. Elbet bir gün olacak buna inanıyorum ama adet olamayınca testler de negatif çıkınca kocaman bir hüsranYasin çok genç aceleleri ne .baskı niye
Üzülmeyin benim ablam yedi yıl bekledi .pkoslu o da birgün korunmamislar oldu.Ya ne bileyim benden çok istiyorlar Belki De toplum baskısı yüzünden bu kadar kafaya taktım ne zaman çocuk yapıyorsunuz artık zamaı geldi falan bir sürü laf. Elbet bir gün olacak buna inanıyorum ama adet olamayınca testler de negatif çıkınca kocaman bir hüsran
Beklenen adet tarihinden 14 gün öncesi yumurtlama günüdür adet olacağın günü biliyorsan yumurtlama gününü bu şekilde hesaplayarak ya da uygulama ile de görebilirsin fakat bazı istisna durumlar olabiliyor bazıları erken bazıları geç yumurtlayabiliyormuşAslında ovulasyon testini eczaneden almaya gerek var mı programlar var ya telefonlarda onlarla sağlıklı olanlar mi takip edebiliyor
Biz illa idrarla eczaneden alınan testle mi tespit edebiliyoruz ?
Aaa maşallah ne kadar güzel darısı bize artıkÜzülmeyin benim ablam yedi yıl bekledi .pkoslu o da birgün korunmamislar oldu.
Bikac yıl sonra da korunduklari halde ikizlere hamile kaldı ablam
Hiç anlamıyorum bu işleriBeklenen adet tarihinden 14 gün öncesi yumurtlama günüdür adet olacağın günü biliyorsan yumurtlama gününü bu şekilde hesaplayarak ya da uygulama ile de görebilirsin fakat bazı istisna durumlar olabiliyor bazıları erken bazıları geç yumurtlayabiliyormuş
Dr Banu çiftçi nin YouTube da yumurtlama ile ilgili videosu var muhakkak izle aklında soru işareti kalmayacaktırHiç anlamıyorum bu işleri
Deme zaten kendi psikolojimizi bozduk bide milletin bozması ile ugrasamayız3 yılı geçti evliyim hemen hemen 2 senedirde çocuk istiyoruz ama öyle üstüne de düşmedim vakti gelince olur diye ama baktım olmuyo ve strese girmeye başladım 27 yaşındayım çevreden ayrı bir psikolojik baskı niye çocuk yapmıyorsunuz falan olmuyo da demek istemiyorum