• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pko'lu olup da evde gebelik testi yapan var mı?

sinemko

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
26
1
16
Ankara
35-37 günde bir adet görüyordum normalde, ama pko'lu olduğumu öğrendikten sonra doğum kontrol hapı kullandım 2 sene. şimdi çocuk istiyorum ama olmuyor, doğum kontrol hapı çok daha kötü etkiledi beni, tavsiye etmiyorum kimse kullanmasın sadece geçici bir şey asla tedavi değil. son zamanlarda bir kez 37 günde bir kez de 50 günde kendim ilaçsız adet gördüm. bugün 34üncü günüm çok fena akıntım var 2-3 gündür. daha önce hiç böyle olmamıştı. hafif bir kan pıhtısı da gördüm acaba hamile olabilir miyim bilemiyorum. kan testi yaptırmak istemiyorum aylardır kan vere vere çok bunaldım. evde gebelik testi yapsam diyorum ama acaba kaç gün daha beklesem sonuç doğru çıkar? buna benzer bir tecrübesi olan var mı? ne olur yardım edin bana :( gebelik testi için adetinizin gecikmesini 1 hafta bekleyin diyor ama ben pko'luyum kaç gün gecikir hiç belli net bir zaman yok ki. ne yapsam? pko'lu olup da evde gebelik testi yapanlar, 40ıncı güne kadar bekleyip o zaman yapayım diyorum şimdi çok erken olur hamile olsam bile testte çıkmaz diye düşünüyorum ama tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum ne olur :(

Kanda Hcg hormonunuza baktırsanız sizin için daha sağlıklı olurdu çünkü idrar testinden sonra emin olmak için bir de kan testi yaptırayım deme ihtimaliniz çok yüksek :34:
Yok illaki idrar testi diyorsanız 10 gün gecikmede geç döllenme de olsa 2.çizgi,ama pembe ama silik,kıpkırmızı olmasa da görülmesi gerekir.
Eğer hamileyseniz o gördüğünüz kan pıhtısı yerleşme kanaması da olabilir.
Tabi ki bunlar sadece varsayım :34:

Kanda Hcg hormonunuza baktırsanız sizin için daha sağlıklı olurdu çünkü idrar testinden sonra emin olmak için bir de kan testi yaptırayım deme ihtimaliniz çok yüksek :34:
Yok illaki idrar testi diyorsanız 10 gün gecikmede geç döllenme de olsa 2.çizgi,ama pembe ama silik,kıpkırmızı olmasa da görülmesi gerekir.
Eğer hamileyseniz o gördüğünüz kan pıhtısı yerleşme kanaması da olabilir.
Tabi ki bunlar sadece varsayım :34:

aylardır o kadar fazla ve gereksiz kan testi yapıldı ki bana, artık kollarım morluk ve delik içinde. uyuşturucu bağımlısı gibi dolaşıyorum, daha önce çok defa doktorum istediği için gebelik olmamasına rağmen "ne olur ne olmaz" diye yaptırdım. bu konuda tecrübesi olan birileri muhakkak vardır, cevaplarınızı bekliyorum. bu arada ankarada pko uzmanı doktor arıyorum, tavsiyesi olan?

ben de aynı durumdayım.ne zaman adet olacağımı bilmediğim için gecikme olayı da karmaşık...test mest hak getire yani...öle bekliorum...((

ben de aynı durumdayım.ne zaman adet olacağımı bilmediğim için gecikme olayı da karmaşık...test mest hak getire yani...öle bekliorum...((

kan testi mi yaptırsam direk acaba? bu sefer şüphelerim bayağı kuvvetli. şu yerleşme kanaması diye tarif ettikleri şey tamamen oldu ve kesildi. adet olsam devamının gelmesi gerekirdi herhalde değil mi? 36. gün bugün, zaten bu kadar erken adet görsem havalara uçarım. o bile büyük birşey benim için.

Back