Bende pcoyum hayıt yazmışsınız hapımı çayı mı kullandığınızYokmu kimsecikler
Hayır canım hayıt otu ekstraktı Ersağdan aldım almak istersen ersağa üye olda al hem uyguna geliyo hemde yanında bir sürü temizlik malzemesi geliyoBende pcoyum hayıt yazmışsınız hapımı çayı mı kullandığınız
Çayını içtim bende bu ay o yüzden sordum canım tedavisiz gebe kala bilirsin kalan çokHayır canım hayıt otu ekstraktı Ersağdan aldım almak istersen ersağa üye olda al hem uyguna geliyo hemde yanında bir sürü temizlik malzemesi geliyo
Üye ol diyişimi yanlış anlama bana bi faydası olmayacak ben öyle aldım avantajlı oldu ondan diyorum başka bişey almadım zaten ordan sırf o takviyeler uyguna gelsin diye üye oldum bende inşallah rabbim şifanı ve bebeğini verir tez zamanda
Yani varmı öyle pkolu olup sonradan kendiliğinden hamile kalan eşimde de sorunlar vardı o zamanÇayını içtim bende bu ay o yüzden sordum canım tedavisiz gebe kala bilirsin kalan çok
Bu arada ersağ dan aldığımda kapsül şeklindeydiÇayını içtim bende bu ay o yüzden sordum canım tedavisiz gebe kala bilirsin kalan çok
İkinci gebelik daha kolay olur diye biliyorum bir kere olmuş tekrar ola bilir neden olmasınYani varmı öyle pkolu olup sonradan kendiliğinden hamile kalan eşimde de sorunlar vardı o zaman
Arıyorum arıyorum buna benzer konu bulamıyorum bir türlü
İnşallah ya içimi rahatlattınızİkinci gebelik daha kolay olur diye biliyorum bir kere olmuş tekrar ola bilir neden olmasın
Bende de pco var. Eşimde varikoselden morfolojisi bozuktu. Ama tedavisiz hamile kaldım. Çok şükür bir kızımız olacakKızlar eşimde hız morfolozi sorunu vardı
Bende de pko
Bir tane oğlumuz var aralık 2 de 1 yaşına gircek biz geç olmadan yine çocuk düşünüyoruz
5 yıl olmadı 4 aşılama iğneler ilaçlar dan sonra
Ersağdan hayıt omg3 kullandım 3 ay
3. Ayda soğan kürü yaptım
Eşimde 3 ay Ginseng maca ve Demirdikeni takviyeleri kullandı
Çok şükür oğlum oldu
Varmı sonrada tedavisiz hamile kalan
Yaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua edermisin lütfen hamilelerin duası kabul olur derler ben hamileyken şahit oldum bunaBende de pco var. Eşimde varikoselden morfolojisi bozuktu. Ama tedavisiz hamile kaldım. Çok şükür bir kızımız olacakbiz sadece keçiboynuzu tükettik beraber ve o ay sonuç aldık.
Tabiki ederim. Rabbım en kısa zamanda bu duyguyu en sağlıklı şekilde size de nasıp etsin canım.Yaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua edermisin lütfen hamilelerin duası kabul olur derler ben hamileyken şahit oldum buna
Allah razı olsun gönlü güzel arkadaşımTabiki ederim. Rabbım en kısa zamanda bu duyguyu en sağlıklı şekilde size de nasıp etsin canım.
canım ben ersağa üyeyim. dün instagramda bir paylaşım gördüm arı sütü, omega 3, demirdikeni, hayıt ve c vitamini ile bebek sesi olmayan yuva kalmasın yazıyordu. sen sadece 2 sini mi kullandın?Kızlar eşimde hız morfolozi sorunu vardı
Bende de pko
Bir tane oğlumuz var aralık 2 de 1 yaşına gircek biz geç olmadan yine çocuk düşünüyoruz
5 yıl olmadı 4 aşılama iğneler ilaçlar dan sonra
Ersağdan hayıt omg3 kullandım 3 ay
3. Ayda soğan kürü yaptım
Eşimde 3 ay Ginseng maca ve Demirdikeni takviyeleri kullandı
Çok şükür oğlum oldu
Varmı sonrada tedavisiz hamile kalan
Evet sadece 2 sini kullandım omg 3 ve hayıtcanım ben ersağa üyeyim. dün instagramda bir paylaşım gördüm arı sütü, omega 3, demirdikeni, hayıt ve c vitamini ile bebek sesi olmayan yuva kalmasın yazıyordu. sen sadece 2 sini mi kullandın?
Evet canım en az 3 ay kullanmak gerekiyomus rabbim gönlüne göre versin inşallahzaten 3 ay kullanımda sonuç alınabileceği söyleniyor. ben de deneyeceğim bakalım
Amin canım seninde inşallahEvet canım en az 3 ay kullanmak gerekiyomus rabbim gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?