Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
pkolu olduğunuzu öğrendikten sonra hemen rahim filmi çektirdiniz mi
- Konu Sahibi bersuuu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?allah korusun tüplerim kapalı çıkar diye korkuyorum bende pconun hiç bir belirtisi yok kilo yok hatta zayıfım tüylenme yok sivilce yok her ay günü gününe olmasada adet oluyorum hormonlarıma bakıldı bugün hepsi çok normal çıktı ama ultrasonda bende gördüm 7-8 sana folükül iki taraftada
korkma canım sonuçta bebiş düşünüyosun doğumdana zor değil emin ol 5 dkkalık bişey sonra iyiki çektirdim diyceksin hiç panik yapma biranönce çektir aradan çıksın öyle aman aman çok acımıyor hatta ben çektirip çıktım yaklaşık 20 dakka yürüdüm evde bulaşıklarımı yıkadım işimi gücümü yaptım
selam canlar,bendede pcos belasi var ama benden dr film istemediCADIARZU
bi kez yumurtlama takibi gördüm,birde histeroskopik bi operasyon gecirdim,sonuc negatifti..bakalim adet olunca kii olurmuyum mechul yine gidicem,bu defa ne dicek bilmiyorum,ben mi desem film istiyorum diye
bi kez yumurtlama takibi gördüm,birde histeroskopik bi operasyon gecirdim,sonuc negatifti..bakalim adet olunca kii olurmuyum mechul yine gidicem,bu defa ne dicek bilmiyorum,ben mi desem film istiyorum diye
selam canlar,bendede pcos belasi var ama benden dr film istemediCADIARZU
canım benim doktorum önce rahim filmi dedi tüpler kapalı ise boşa kürek çekmeyelim dedi ama bende korkuyorum ne zamandır bebek istiyosun
canım doktorlar 1 sene doğal yol diyor olmazsa problem anlamına geliyor daha 2 ayın var bencede bikaç kür dene bakalım eziyet çekmemiş olursun boşa benim denediğim hiçbir kür yok ama doğum yaptıktan sonra hergün akşam 1 kase ayçekirdeği yedim ama kür amaçlı değil stresimi atmak için doktora gittiğimde büyük ihtimalle adet düzensizliği yaşıycaksın dedi ama adetim çok düzene girdi çekirdeği bırakyım yine düzensizleşti bilmem alakası varmıdır bide çörekotu bal tarçını duydum deniycem bende bakalım
yaa bilmiyordum sadece tahmin ettim ama müptela olmuştum bağımlı gibi eşim işe giderken soruyodu bişey istermisin diye bende ilacımı al diyodum gülüşüyoduk sonra annemin kilo takınyısı ve yopun isteği üzerine bıraktım son günlerde yiyorum ama sık değil en iyisi ben bahçeye mini bir ayçiçeği tarlası yapıyıyım.inşallah canım biran önce bebeğine kavuşursun ama bişey diycem benim doktorum mecbur kalmadığı sürece alttan muayene etmiyor sadece birkere tuvaletimi yaptım göremedi yumoşlarımı ondan alttan baktı bi kerede doğumdan sonra problem varmı diye baktı bidahada bakmadı hep kasıklarımdan muayene eder ultrsonla bende hiç rahatsız olmam ve hep eşimide alı onada anlatarak gösterr buda bana güven verir doktorum bana hep seni en az şekilde yıpratmadan bu yolda ilerliycem der sağolsun doktorda çok önemli